Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.830
- Πόντοι
- 3.506
δωσε 50 ευρωΠαπατζή, μπορώ να έχω το ινστα της λαδοκορης? Χαχα
δωσε 50 ευρωΠαπατζή, μπορώ να έχω το ινστα της λαδοκορης? Χαχα
Εγώ δεν έχω insta αλλά θέλω να πάρω μάτι τις φωτόΠαπατζή, μπορώ να έχω το ινστα της λαδοκορης? Χαχα
να σου στείλω paysafe με κρυμμένα τα 2 νούμερα?δωσε 50 ευρω
να σου στείλω paysafe με κρυμμένα τα 2 νούμερα
Και θα σου στείλω τα κρυμμένα, μετά τη συνάντηση μας.... Εεεε αφού μου δώσεις το ινστα3 κρυμμενα νουμερα το θελω πιο δυσκολο
εχει μεγαλο στηθος?Περασμα με Κριστι στο elegance. Η κοπελα ειναι πολυ ευγενικη και τα εξηγει ωραια χωρις ντροπες. Μαυρομαλλα ομορφο προσωπο με καλα πιασιματα για τους λατρεις. Στα του μασαζ εκανε μια τιμια προσπαθεια. Στο δευτερο κομματι τιμηθηκε το πακετο των 70 ευρω αφου μου ειπε οτι μεχρι εκει κανει. Σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω και σιγουρα θα εκανα και κατι παραπανω αν μπει στο προγραμμα της.
Γράψε εσύ ρε παλιόμαλακα που μόνο ρωτάςΠολύ ήσυχια έπεσε
Τι έγινε παιδιά που εξαφανίστηκατε χθες μαζί με τον φίλο σου τον @Almanaco ;re \τι μαλακας ειναι αυτος.... καντε του μπλοκ ολα τα ξερει ξερωλα
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕ
Ποιο ειναι το χαρτονι;Η ξανθούλα η νέα στο χαρτόνι πολύ δυνατή.
Αν και βλέπω σήμερα τα μασατζιδικα να μην ανεβάζουν κάτι στα social, οπότε λέτε να έγινε κάτι
Ποιο ειναι το χαρτονι;
Στο JumboΠοιο ειναι το χαρτονι;
Το Jumbo κοντά στα στούντιο του μύλου,ε;Στο Jumbo
Όχι αυτά έξω από την ΜεσημβρίαΤο Jumbo κοντά στα στούντιο του μύλου,ε;
Τη δοκίμασες;;; Γράψε αν ναι.Η ξανθούλα η νέα στο χαρμονι πολύ δυνατή.
Αν και βλέπω σήμερα τα μασατζιδικα να μην ανεβάζουν κάτι στα social, οπότε λέτε να έγινε κάτι
Και μετά πας με τα πόδια στο "τσίρκο" και παίρνεις Λάουρα.Το Jumbo κοντά στα στούντιο του μύλου,ε;