Τελευταία διάβασα σε σχόλιο φίλου, ότι και το Harmony μπαίνει στη λίστα με τα χειρότερα μασαζτζίδικα! Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, πάντως είναι μία άποψη...Φίλε μακριά απο ελίτ οτι χειρότερο καλύτερα πάρε σουβλάκια!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 259593
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2025
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες το πιο φθηνό μασάζ με απλό φραπέ στη Θεσσαλονίκη ποιο είναι?Ας είναι και θείες μεσα
Χθεσινή "καταδρομική" επίσκεψη στο τέως "Body Free" και νυν "Body Experience" όπως αναγραφόταν στη πόρτα του διαμερίσματος, σε άλλη οικοδομή παλαιότερης κατασκευής, πάλι επί της Κ. Καραμανλή. Μου άνοιξε ο Νίκος, με ρω΄τησε αν έχω ξαναπεράσει και του είπα ότι ήμουν πελάτης του στην άλλη οικοδομή επί εποχής Στεφανίας, ακόμα. Μου είπε ότι συνταξιοδοτήθηκε εδώ και 2 χρόνια αλλά κατάλαβα ότι μαζί με τη σύνταξη, συνταξιοδοτήθηκε και ο χώρος του μαγαζιού. Ένα ακατάσταστο και βρώμικο διαμέρισμα, πολλά πράγματα από εδώ και από εκεί και να μου αναφέρει ότι έχει 3 κοπέλες εκείνη την ημέρα. Είδα τις δύο και ήταν σαν να μην τις είδα. Η μία ήταν μελαχροινή, μου φάνηκε ότι ήταν του ανατολικού μπλοκ (μιλούσε σπαστά ελληνικά), αρκετά αδύνατη για τα γούστα μου, δεν μου άρεσε καθόλου στην εμφάνιση, μιλήσαμε λίγο και αποχώρησε. Εκεί στο δωμάτιο που περίμενα, ήταν η δεύτερη κοπέλα. Αφροδίτη το όνομα, μου είπε ότι είναι Ελληνίδα από Θεσσαλονίκη. Εξίσου αδιάφορη σαν εμφάνιση, λίγο καλύτερη απ' τη πρώτη, αλλά δεν "έκοβα" και "φλέβες" για πάρτι της! Όταν ρώτησα για τη τρίτη κοπέλα, μου είπαν ότι ήταν στο δωμα΄τιο! Αυτό που ε΄χει τη πλάκα του, είναι ότι μ' αυτόν που πε΄ρασε στο δωμα΄τιο, ήταν αυτός που προπορευόταν για λίγο μπροστά μου! Δηλαδή λίγο ακόμη και θα μπαίναμε μαζί στο ασανσε΄ρ! Με κε΄ρδισε ο καυλιάρης στη "στροφή"! Χαλάλι του...Αν πε΄ρασε καλά, Οκ! Εγώ, όμως, όταν την είδα, δεν μου έκανε εξίσου εντύπωση! Κανένας ενθουσιασμός, κανένα σεξουαλικό "ξύπνημα"! Ξανθιά ψηλή γυναίκα, μαλλί με΄χρι τους ώμους, κάποια τατού σκόρπια στο σώμα της...Ρωσσίδα, Αλεξάνδρα το όνομά της...Πλήρης απογοήτευση και ενώ είχα σχετικές καύλες για να ξαλαφρώσω τα αρχίδια μου, πήρα τα αρχίδια μου και έφυγα! Ο Νίκος, την επόμενη μέρα (σήμερα) μου ε΄στειλε μήνυμα στο κινητό ότι έχει τρεις νέες κοπε΄λες αν ήθελα και μπορούσα να περνούσα από εκεί να τις έβλεπα...Αν και είχα πραγματικά κάποια υποχρέωση, δε μπορούσα να περάσω από το χώρο του! Δεν ξέρω, πραγματικά, αν θα ξαναπάω...Επί εποχής Body Free, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα έλεγα ναι, με βάση τη χθεσινή εικόνα, έχω πολλές αμφιβολίες...
Και κορίνα αρκετα καλο και πρώτο και δευτερο μέρος στο συγκεκριμένο μαγαζί (αλλα πάλι η εμφάνιση δεν ειναι ότι καλύτερο αλλα αυτα είναι γούστα)Αυτή η Κρίστη πρέπει να ήταν γκομενάρα,ε;Αν δεν σε πειράζει η εμφάνιση που υστερεί,θα πας στο Ελίτ για την Εύα.Μασαζάρα τόσο στο κανονικό κομμάτι όσο και στο καυλωτικό.Μαεστρικό αισθησιακό παίξιμο σαν να κάνει edging.Το handjob όμως συμβαίνει στο δεύτερο ραντεβού στο μαγαζί.Την πρώτη φορά που θα πας,σε κάνουν ερεθιστικό μασάζ ενώ είσαι ολόγυμνος,αλλά εκτόνωση μπορείς να κάνεις μόνος σου.Κόστος 30 σε αυτήν την περίπτωση.Εμένα με έφτιαξε αυτό το σκηνικό και μακάρι να το συνεχίσουν έτσι με πρώτο ραντεβού άνευ και στο δεύτερο με handjob.Κάποιες κάνουν και blowjob.Σαν να πηγαίνεις σε κανονικό μασατζίδικο.Άλλη μια φαντασίωση που εκπληρώθηκε ως ένα βαθμό.
Η Κρίστι ανήκει στο δυναμικό του Elegance και ποιες μέρες είναι εκεί;CHRIST1 ........η αλλιωs για οσουs την καλογνωρισαμε η Χριστινα το υπεροχο αυτο κοριστσι τηs διπλανηs πορταs.....ηταν πανεμορφη και αλλιωτικη απο τιs αλλεs , Με αυτην την κορμαρα και με τα βελουδινα χερια τηs μεσα στο δωματιο αν σε γουσταρε και ειχε κεφια που συνηθωs ειχε εκανε "Παπαδεs" Α Και κατι αλλο περασμα μετα απο πολυ καιρο ...Κρυσταλ με Ιριδα ισωs το καλυτερο μασαζ που μου εχουν κανει ποτε χωριs χασιμο χρονου χωριs βιασυνεs στο πρωτο μεροs αψογη ....και στο δευτερο μεροs πολυ καλη δοτικη στο φουλ σε ολλα πολυ καλη αρκει να εισαι χουβαρνταs ζηταει δωρακι παντα +20+30 για εξτρα υπηρεσιεs.....και σε αυτο τα παει πολυ καλα .....και ολλα αυτα που ειπωθηκαν για μυρωδιεs kαι αλλα πολλα ....ειναι να χαμε να λεγαμε η κοπελα ηταν πεντακαθαρη σε ολλα.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.667
- Πόντοι
- 3.846
Άλλη Κρίστι περιγράφει.Εκείνη από ότι λένε άφησε εποχή στο Κρύσταλ αλλά έχει σταματήσει εδω και καιρό.Στο Elegance είναι μια Κρίστι εδώ και μερικές εβδομάδες,για την οποία όμως κανένας δεν έχει γράψει ακόμα τις εντυπώσεις του.Η Κρίστι ανήκει στο δυναμικό του Elegance και ποιες μέρες είναι εκεί;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.667
- Πόντοι
- 3.846
Η Κορίνα είναι η νταρντάνα που σε υποδέχεται στον χώρο και βρίσκεται και στο ταμείο;Και κορίνα αρκετα καλο και πρώτο και δευτερο μέρος στο συγκεκριμένο μαγαζί (αλλα πάλι η εμφάνιση δεν ειναι ότι καλύτερο αλλα αυτα είναι γούστα)
Αρχιμανδριτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα πρόσφατα από κρυσταλ με αρτεμις..την οποία ξαναδοκίμασα… δεν έχει αλλάξει τπτ προς το καλύτερο σε αυτό το ίδρυμα…
Ρε φίλε του έδωσες εσύ το θάρρος να σ στειλει; Και αν είσαι παντρεμένος ή με γκομενα στα καλά καθούμενα την άλλη μέρα θα έρθει μυνημα έλα φίλε ξανά πέρνα έχω τρία καινουρια μωρα σήμερα να σου αρμέξουν τα παπαρια;Χθεσινή "καταδρομική" επίσκεψη στο τέως "Body Free" και νυν "Body Experience" όπως αναγραφόταν στη πόρτα του διαμερίσματος, σε άλλη οικοδομή παλαιότερης κατασκευής, πάλι επί της Κ. Καραμανλή. Μου άνοιξε ο Νίκος, με ρω΄τησε αν έχω ξαναπεράσει και του είπα ότι ήμουν πελάτης του στην άλλη οικοδομή επί εποχής Στεφανίας, ακόμα. Μου είπε ότι συνταξιοδοτήθηκε εδώ και 2 χρόνια αλλά κατάλαβα ότι μαζί με τη σύνταξη, συνταξιοδοτήθηκε και ο χώρος του μαγαζιού. Ένα ακατάσταστο και βρώμικο διαμέρισμα, πολλά πράγματα από εδώ και από εκεί και να μου αναφέρει ότι έχει 3 κοπέλες εκείνη την ημέρα. Είδα τις δύο και ήταν σαν να μην τις είδα. Η μία ήταν μελαχροινή, μου φάνηκε ότι ήταν του ανατολικού μπλοκ (μιλούσε σπαστά ελληνικά), αρκετά αδύνατη για τα γούστα μου, δεν μου άρεσε καθόλου στην εμφάνιση, μιλήσαμε λίγο και αποχώρησε. Εκεί στο δωμάτιο που περίμενα, ήταν η δεύτερη κοπέλα. Αφροδίτη το όνομα, μου είπε ότι είναι Ελληνίδα από Θεσσαλονίκη. Εξίσου αδιάφορη σαν εμφάνιση, λίγο καλύτερη απ' τη πρώτη, αλλά δεν "έκοβα" και "φλέβες" για πάρτι της! Όταν ρώτησα για τη τρίτη κοπέλα, μου είπαν ότι ήταν στο δωμα΄τιο! Αυτό που ε΄χει τη πλάκα του, είναι ότι μ' αυτόν που πε΄ρασε στο δωμα΄τιο, ήταν αυτός που προπορευόταν για λίγο μπροστά μου! Δηλαδή λίγο ακόμη και θα μπαίναμε μαζί στο ασανσε΄ρ! Με κε΄ρδισε ο καυλιάρης στη "στροφή"! Χαλάλι του...Αν πε΄ρασε καλά, Οκ! Εγώ, όμως, όταν την είδα, δεν μου έκανε εξίσου εντύπωση! Κανένας ενθουσιασμός, κανένα σεξουαλικό "ξύπνημα"! Ξανθιά ψηλή γυναίκα, μαλλί με΄χρι τους ώμους, κάποια τατού σκόρπια στο σώμα της...Ρωσσίδα, Αλεξάνδρα το όνομά της...Πλήρης απογοήτευση και ενώ είχα σχετικές καύλες για να ξαλαφρώσω τα αρχίδια μου, πήρα τα αρχίδια μου και έφυγα! Ο Νίκος, την επόμενη μέρα (σήμερα) μου ε΄στειλε μήνυμα στο κινητό ότι έχει τρεις νέες κοπε΄λες αν ήθελα και μπορούσα να περνούσα από εκεί να τις έβλεπα...Αν και είχα πραγματικά κάποια υποχρέωση, δε μπορούσα να περάσω από το χώρο του! Δεν ξέρω, πραγματικά, αν θα ξαναπάω...Επί εποχής Body Free, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα έλεγα ναι, με βάση τη χθεσινή εικόνα, έχω πολλές αμφιβολίες...
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.338
- Πόντοι
- 216
Που;Για τον φίλο παπατζη που βάλλεται…Μιλένα τέλος από Ελεγκανς…Πάει για πριβέ λέει
Έχεις δίκιο. Τωρα το είδα. Sorry. Σκιάχτηκα και εγώ τώρα που το διάβασα.Εννοείς να ξεκωλιάσει.Λιγη προσοχή με το autocorrect γιατί είναι μακάβριο και ανατριχιαστικό αυτό που έγραψες άθελά σου
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.667
- Πόντοι
- 3.846
ΣωστάΡε guys επειδή δεν έχω πάει ποτέ. Το ελίτ σπα είναι στη Καραμανλή 60?
Και ποια είναι η περσονα για την πρώτη δοκιμή εκεί.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.526
- Πόντοι
- 216
Το μαγαρισε δηλαδή το μωρό!Πήγε ο μπουστης ο Μαύρος!![]()
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.526
- Πόντοι
- 216
Ρε εσύ πρόεδρε πήγε ο Μαύρος στην Αλεξανδρούπολη;Πήγε ο μπουστης ο Μαύρος!![]()
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.667
- Πόντοι
- 3.846
Δεν μπορείς να επιλέξεις την πρώτη φορά.Θα έπρεπε όμως.Με Ξένια και Εύα έχω περάσει καλά.Πάντως δίνουν βάση και στο μασάζ στο μαγαζί,και ας μην έχουν μοντέλα.Ωραία τα σεξουαλικά παρελκόμενα,αλλά έχουν άλλη γλύκα όταν έχει προηγηθεί μια καλή χειρομάλαξη.Όσο για τον χώρο,χρήζει βελτίωσης.Έχω δει πολύ χειρότερα,π.χ. Ζέσι,αλλά κάτι πρέπει να κάνουν στο Ελίτ.Και ποια είναι η περσονα για την πρώτη δοκιμή εκεί.
Κανένα θάρρος! Είμαι πάρα πολύ παλιός πελάτης, γι' αυτό μου έστειλε μήνυμα! Γνωρίζει πανω-κατω τα θέλω μου και ανάλογα με τα γούστα μου πιστεύει να με "καλύψει"...Ρε φίλε του έδωσες εσύ το θάρρος να σ στειλει; Και αν είσαι παντρεμένος ή με γκομενα στα καλά καθούμενα την άλλη μέρα θα έρθει μυνημα έλα φίλε ξανά πέρνα έχω τρία καινουρια μωρα σήμερα να σου αρμέξουν τα παπαρια;
Μήπως είναι αυτή που σταμάτησε από Κρυσταλ;Άλλη Κρίστι περιγράφει.Εκείνη από ότι λένε άφησε εποχή στο Κρύσταλ αλλά έχει σταματήσει εδω και καιρό.Στο Elegance είναι μια Κρίστι εδώ και μερικές εβδομάδες,για την οποία όμως κανένας δεν έχει γράψει ακόμα τις εντυπώσεις του.
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.338
- Πόντοι
- 216
όχιΜήπως είναι αυτή που σταμάτησε από Κρυσταλ;