Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

PipaKwloEmploki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
22
Πόντοι
0

PipaKwloEmploki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
22
Πόντοι
0
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι έχει γίνει!!! Αλλά δεν πειράζει!!! Ήδη έχει γίνει καλή αναλυτική αναφορά στο κουμπάρο μου!!! Για να δούμε τώρα ποιος θα κερδίσει!!!
Στο δικαστήριο της παράνοιας θα είμαστε όλοι εκεί

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
510
Πόντοι
86
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι έχει γίνει!!! Αλλά δεν πειράζει!!! Ήδη έχει γίνει καλή αναλυτική αναφορά στο κουμπάρο μου!!! Για να δούμε τώρα ποιος θα κερδίσει!!!
Συμπεριφορά 10 χρονου. Θα φωνάξω την παρέα μου να φωνάξεις τη δικιά σου, θα τα πω όλα στον μπαμπά μου κ τέτοια.

Αστεία πράγματα. Δεν θέλουν να σε εξυπηρετήσουν? στα @@ σου, τι χαζά είναι αυτά που γράφεις κ κάνεις

Υ.γ: έχω να πάω στο συγκεκριμένο μαγαζί 4 χρόνια από όταν έφυγε η παλιά η Άρτεμις κ σταμάτησε η Νάντια

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.242
Πόντοι
37.562
Εχεις κανενα μπαρμπα εισαγγελεα?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.470
Πόντοι
7.095
Κεσκεσε κουμπάρος?

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
426
Πόντοι
21
Καλά τον κουμπάρο δεν τον πηγες ποτε για Μασαζ…!!!κοιτα να μη στα χώσει που τον είχες στην άγνοια!!!

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206
Καλό το θέμα με τους κουμπάρους

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
181
Πόντοι
0
Πήρα τηλέφωνο να κλείσω στο Krystal γιαννιτσων 25 και είπαν δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν πλέον!! Νομίζω ότι τώρα μπορώ να ετοιμάσω να πάει κάποιος καλός φίλος για τους κλείσει μια και καλή το μαγαζάκι
Καμία μαλακια έκανες και δεν σε γουσταρουν γιαυτο σε απορρίπτουν

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.373
Πόντοι
8.296
Μπορεί να έχεις κάνει κάποια μαλάκια, μπορεί να μην έχεις κάνει και τίποτα και απλά να σε έχουν μπερδέψει με κάποιον άλλον από εδώ μέσα μιας και μας διαβάζουν. Φέρσου ώριμα. Εγώ στην θέση σου θα τους έγραφα στα @@ μου και θα πήγαινα σε άλλο μαγαζί να αφήνω τα λεφτά μου.

billys24

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Κριτικές
80
Like
1.164
Πόντοι
2.460
Καλησπέρα
Επίσκεψη προχθές στο Κρυσταλ για πρώτη φορά.
Παρούσες Ίριδα,Νεφέλη,Μπέλλα και μια ψηλή κοπέλα με τατού που δεν θυμάμαι όνομα.
Πέρασα με Νεφέλη.
Ελαφρύ χαιδεμα,μασάζ για πρώτο μέρος και ωραίο δεύτερο.
Ο χώρος δεν με ενθουσίασε καθόλου.
Παλαιά οικοδομή,ακόμα μυρωδιές από μπογιές και μια άσχημη στο κτίριο καθώς ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια και το χειρότερο,το κλιματιστικό φυσάει πάνω στο σβέρκο σου την ώρα του μασάζ.
Απαράδεκτο,με ασθενοφόρο θα μας πάρουν.
Χρόνος παραμονής ενώ λένε 50 λεπτά στα 40 με είχαν ξεπεταξει
Το μόνο θετικό η εύκολη πρόσβαση καθώς είναι απέναντι από την τελευταία στάση Μετρό.
Καλά να περνάτε με υγεία.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.242
Πόντοι
37.562
Καλησπέρα
Επίσκεψη προχθές στο Κρυσταλ για πρώτη φορά.
Παρούσες Ίριδα,Νεφέλη,Μπέλλα και μια ψηλή κοπέλα με τατού που δεν θυμάμαι όνομα.
Πέρασα με Νεφέλη.
Ελαφρύ χαιδεμα,μασάζ για πρώτο μέρος και ωραίο δεύτερο.
Ο χώρος δεν με ενθουσίασε καθόλου.
Παλαιά οικοδομή,ακόμα μυρωδιές από μπογιές και μια άσχημη στο κτίριο καθώς ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια και το χειρότερο,το κλιματιστικό φυσάει πάνω στο σβέρκο σου την ώρα του μασάζ.
Απαράδεκτο,με ασθενοφόρο θα μας πάρουν.
Χρόνος παραμονής ενώ λένε 50 λεπτά στα 40 με είχαν ξεπεταξει
Το μόνο θετικό η εύκολη πρόσβαση καθώς είναι απέναντι από την τελευταία στάση Μετρό.
Καλά να περνάτε με υγεία.
Ο κουμπαρος εισαι?

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.266
Πόντοι
3.556
Ο κουμπάρος είναι αστυνομικός και θα πάει από εκεί να κάνει και έρευνα!!!
Τι τον είπες δηλαδή ότι παίρνεις τηλ κ δε σε δέχονται
Την τελευταία φορά π πήγες κάποια μαλακία έκανες Για θυμήσου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom