PipaKwloEmploki
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Θα έκανε καμιά μαλάκια αυτός τώρα γιατί μας τα έχει πρήξει που δεν τον κλείνουν και τώρα τα έπρηξε και σαύτεςΈχει παιχτεί τίποτα;
Θα έκανε καμιά μαλάκια αυτός τώρα γιατί μας τα έχει πρήξει που δεν τον κλείνουν και τώρα τα έπρηξε και σαύτεςΈχει παιχτεί τίποτα;
Στο δικαστήριο της παράνοιας θα είμαστε όλοι εκείΤο θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι έχει γίνει!!! Αλλά δεν πειράζει!!! Ήδη έχει γίνει καλή αναλυτική αναφορά στο κουμπάρο μου!!! Για να δούμε τώρα ποιος θα κερδίσει!!!
Συμπεριφορά 10 χρονου. Θα φωνάξω την παρέα μου να φωνάξεις τη δικιά σου, θα τα πω όλα στον μπαμπά μου κ τέτοια.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι έχει γίνει!!! Αλλά δεν πειράζει!!! Ήδη έχει γίνει καλή αναλυτική αναφορά στο κουμπάρο μου!!! Για να δούμε τώρα ποιος θα κερδίσει!!!
Εχεις κανενα μπαρμπα εισαγγελεα?Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι έχει γίνει!!! Αλλά δεν πειράζει!!! Ήδη έχει γίνει καλή αναλυτική αναφορά στο κουμπάρο μου!!! Για να δούμε τώρα ποιος θα κερδίσει!!!
Κεσκεσε κουμπάρος?Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι έχει γίνει!!! Αλλά δεν πειράζει!!! Ήδη έχει γίνει καλή αναλυτική αναφορά στο κουμπάρο μου!!! Για να δούμε τώρα ποιος θα κερδίσει!!!
Καλά τον κουμπάρο δεν τον πηγες ποτε για Μασαζ…!!!κοιτα να μη στα χώσει που τον είχες στην άγνοια!!!Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι έχει γίνει!!! Αλλά δεν πειράζει!!! Ήδη έχει γίνει καλή αναλυτική αναφορά στο κουμπάρο μου!!! Για να δούμε τώρα ποιος θα κερδίσει!!!
Καμία μαλακια έκανες και δεν σε γουσταρουν γιαυτο σε απορρίπτουνΠήρα τηλέφωνο να κλείσω στο Krystal γιαννιτσων 25 και είπαν δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν πλέον!! Νομίζω ότι τώρα μπορώ να ετοιμάσω να πάει κάποιος καλός φίλος για τους κλείσει μια και καλή το μαγαζάκι
Μπορεί να έχεις κάνει κάποια μαλάκια, μπορεί να μην έχεις κάνει και τίποτα και απλά να σε έχουν μπερδέψει με κάποιον άλλον από εδώ μέσα μιας και μας διαβάζουν. Φέρσου ώριμα. Εγώ στην θέση σου θα τους έγραφα στα @@ μου και θα πήγαινα σε άλλο μαγαζί να αφήνω τα λεφτά μου.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι έχει γίνει!!! Αλλά δεν πειράζει!!! Ήδη έχει γίνει καλή αναλυτική αναφορά στο κουμπάρο μου!!! Για να δούμε τώρα ποιος θα κερδίσει!!!
Οχι έχει μπάρμπα στην ΚορώνηΕχεις κανενα μπαρμπα εισαγγελεα?
Λογική μικρού παιδιού, σοβαρέψου ρε μεγάλε..Ο κουμπάρος είναι αστυνομικός και θα πάει από εκεί να κάνει και έρευνα!!!
Ο κουμπαρος εισαι?Καλησπέρα
Επίσκεψη προχθές στο Κρυσταλ για πρώτη φορά.
Παρούσες Ίριδα,Νεφέλη,Μπέλλα και μια ψηλή κοπέλα με τατού που δεν θυμάμαι όνομα.
Πέρασα με Νεφέλη.
Ελαφρύ χαιδεμα,μασάζ για πρώτο μέρος και ωραίο δεύτερο.
Ο χώρος δεν με ενθουσίασε καθόλου.
Παλαιά οικοδομή,ακόμα μυρωδιές από μπογιές και μια άσχημη στο κτίριο καθώς ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια και το χειρότερο,το κλιματιστικό φυσάει πάνω στο σβέρκο σου την ώρα του μασάζ.
Απαράδεκτο,με ασθενοφόρο θα μας πάρουν.
Χρόνος παραμονής ενώ λένε 50 λεπτά στα 40 με είχαν ξεπεταξει
Το μόνο θετικό η εύκολη πρόσβαση καθώς είναι απέναντι από την τελευταία στάση Μετρό.
Καλά να περνάτε με υγεία.
Ο κουνιάδοςΟ κουμπαρος εισαι?
Τι τον είπες δηλαδή ότι παίρνεις τηλ κ δε σε δέχονταιΟ κουμπάρος είναι αστυνομικός και θα πάει από εκεί να κάνει και έρευνα!!!