Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.584
Πόντοι
3.846
Ανίτα ποια αξίζει ;
Για τη Βερόνικα που είχα επιλέξει έχω ανάμικτα συναισθήματα.Νέα και όμορφη με καλοσχηματισμένο juicy κορμί,αλλά από μασάζ χαϊδεύει.Στο δεύτερο μέρος καλή ειδικά στο παίξιμο.Σε εμένα αποκάλυψε κωλαράκι και βυζιά για χούφτωμα,αλλά δεν με άφησε να τα γλείψω.

Τελευταία τροποποίηση:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.630
Πόντοι
736
Ολες κανουν τα παντα , απλα σε μερικούς φρέσκους το παιζουν παρθένες για να τους τα φανε χοντρα με τις συνεχόμενες αρνήσεις τους και με την ελπίδα που καλλιεργουν οτι κάποτε θα ενδώσουν.
Στο μαγαζι , στα σπιτια τους ,σε χοτελια, σε ρβνβ , παντου το δίνουν, εκει που αυτες επιλεγουν και αυτο είναι το σωστό!!!

Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
258
Πόντοι
21
Δεν ξέρω τι να πω!!! Αυτή είναι η αντζελινα στο harmony εγνατιας δίπλα στην ευαθ

Συνημμένα

• IMG_0808.png
    IMG_0808.png
    948,3 KB · Εμφανίσεις: 72

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
766
Πόντοι
86
Πέρασμα από Βάσια πριν μερικές μέρες, η μόνη διαθέσιμη ήταν η Ιουλία που έχει αδυνατίσει αλλά μου φάνηκε κουρασμένη, υπήρχε και άλλη μία που ήταν σε πρόγραμμα ,πήγα είδα έφυγα, ενημέρωση από Παναγιώτη τηλεφωνικά ,κλασικά Εύα , Κατερίνα, Αφροδίτη. Τα ίδια και τα ίδια αναμασουμενα. Άρχισε να κουράζει η κατάσταση. Στον Στέλιο πηγές κάνεις πρόσφατα? Έφερε τίποτα άξιο ?

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.170
Πόντοι
3.556
Πέρασμα από Βάσια πριν μερικές μέρες, η μόνη διαθέσιμη ήταν η Ιουλία που έχει αδυνατίσει αλλά μου φάνηκε κουρασμένη, υπήρχε και άλλη μία που ήταν σε πρόγραμμα ,πήγα είδα έφυγα, ενημέρωση από Παναγιώτη τηλεφωνικά ,κλασικά Εύα , Κατερίνα, Αφροδίτη. Τα ίδια και τα ίδια αναμασουμενα. Άρχισε να κουράζει η κατάσταση. Στον Στέλιο πηγές κάνεις πρόσφατα? Έφερε τίποτα άξιο ?
Εκεί ακόμα χειρότερα τελευταία πριν καιρό π είχα μιλήσει μαζί του είχε τις 2 π έχει χρόνια τώρα Κωνσταντίνα κ άλλη μία

Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
258
Πόντοι
21
Πήρα τηλέφωνο να κλείσω στο Krystal γιαννιτσων 25 και είπαν δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν πλέον!! Νομίζω ότι τώρα μπορώ να ετοιμάσω να πάει κάποιος καλός φίλος για τους κλείσει μια και καλή το μαγαζάκι

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.636
Πόντοι
3.506
Πήρα τηλέφωνο να κλείσω στο Krystal γιαννιτσων 25 και είπαν δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν πλέον!! Νομίζω ότι τώρα μπορώ να ετοιμάσω να πάει κάποιος καλός φίλος για τους κλείσει μια και καλή το μαγαζάκι
Έχει παιχτεί τίποτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom