John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.584
- Πόντοι
- 3.846
Έτσι γράφει στο Google,οπότε σήμερα μόνο Crystal και Βάνα/Ανίτα ανοιχτά.Καλησπέρα το harmony σήμερα είναι κλειστό ;
Έτσι γράφει στο Google,οπότε σήμερα μόνο Crystal και Βάνα/Ανίτα ανοιχτά.Καλησπέρα το harmony σήμερα είναι κλειστό ;
Για τη Βερόνικα που είχα επιλέξει έχω ανάμικτα συναισθήματα.Νέα και όμορφη με καλοσχηματισμένο juicy κορμί,αλλά από μασάζ χαϊδεύει.Στο δεύτερο μέρος καλή ειδικά στο παίξιμο.Σε εμένα αποκάλυψε κωλαράκι και βυζιά για χούφτωμα,αλλά δεν με άφησε να τα γλείψω.Ανίτα ποια αξίζει ;
Όλες είναι υπέροχεςΑνίτα ποια αξίζει ;
Μαζί με την εκτόνωση handjob 60.Αν το επανέφεραν στα 50,ας ενημερώσει κάποιος που πήγε πρόσφατα.Τιμές ;
ΟικονομικεςΤιμές ;
Τον παιρνει στο στομα η μπα;Βικυ Golden spa
Για πες ρόστερ συναγωνιστήΌλες είναι υπέροχες
Σιγά που θα πήγε..Για πες ρόστερ συναγωνιστή
Τσεκαρισμένο αυτό;Η νταρια κάνει και πρόγραμμα με σεξ
Θέλει αρκετές επισκέψειςΤσεκαρισμένο αυτό;
2 φορες που εκανα μαζι της δεν επαιξε οχιΤον παιρνει στο στομα η μπα;
Εκεί ακόμα χειρότερα τελευταία πριν καιρό π είχα μιλήσει μαζί του είχε τις 2 π έχει χρόνια τώρα Κωνσταντίνα κ άλλη μίαΠέρασμα από Βάσια πριν μερικές μέρες, η μόνη διαθέσιμη ήταν η Ιουλία που έχει αδυνατίσει αλλά μου φάνηκε κουρασμένη, υπήρχε και άλλη μία που ήταν σε πρόγραμμα ,πήγα είδα έφυγα, ενημέρωση από Παναγιώτη τηλεφωνικά ,κλασικά Εύα , Κατερίνα, Αφροδίτη. Τα ίδια και τα ίδια αναμασουμενα. Άρχισε να κουράζει η κατάσταση. Στον Στέλιο πηγές κάνεις πρόσφατα? Έφερε τίποτα άξιο ?
Έχει παιχτεί τίποτα;Πήρα τηλέφωνο να κλείσω στο Krystal γιαννιτσων 25 και είπαν δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν πλέον!! Νομίζω ότι τώρα μπορώ να ετοιμάσω να πάει κάποιος καλός φίλος για τους κλείσει μια και καλή το μαγαζάκι