Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
170
Like
9.039
Πόντοι
16.526
Πέρασμα από Μαριάννα...

Άκουσα στο τηλ. πως ήρθε καινούργιο μωρό αβγαλτο, αλλά με πολλά κιλά.:grin:
Πήγα από εκεί...το μωρό με όνομα Ελισάβετ δουλεύει. Είναι όντως πιτσιρίκα όπως την έκοψα το πολύ 22χρονων να είναι. Τελοσπαντων πολλά τα κυβικά.
Είχε κ Αφροδίτη μιλφ!

Αυτά...δεν έχει τίποτα να γαμησουμε!:tooth::tooth::tooth:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
41.665
Πόντοι
6.756
Πέρασμα από Μαριάννα...

Άκουσα στο τηλ. πως ήρθε καινούργιο μωρό αβγαλτο, αλλά με πολλά κιλά.:grin:
Πήγα από εκεί...το μωρό με όνομα Ελισάβετ δουλεύει. Είναι όντως πιτσιρίκα όπως την έκοψα το πολύ 22χρονων να είναι. Τελοσπαντων πολλά τα κυβικά.
Είχε κ Αφροδίτη μιλφ!

Αυτά...δεν έχει τίποτα να γαμησουμε!:tooth::tooth::tooth:
Γαμιολα :sopase:

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
11.033
Πόντοι
3.556
Μην λες για Μπούστηδες... Ακόμα περιμένω από σένα. :2funny::2funny:
Αλλά είσαι φίλος και δεν παρεξηγώ
Πάμε best όπως τον παλιό καλό καιρό ρε παλιόμπουστα κ ότι θες από μένα λες κ δε με ξέρεις

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
316
Πόντοι
21
Μόνο μια έφυγε από τα ιδρύματα και τράβηξε τον δικό της δρόμο (τον δύσκολο) γι'αυτό και το εκτιμάμε. Οι άλλες πάνε στο μουλωχτό να στα φάνε, στην ουσία κοιτάνε να μας κλέψουν σαν τα μπουρδέλα που σου λένε 40€/10' και μέσα σε κλέβει και η κάθε μια σεξεργατρια με τα τσαλιμια της.
Νicole ?

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
316
Πόντοι
21
70Ε η Μπέλλα ρε μλκ και λέμε και ευχάριστω,θα τρελαθουμε εδω μεσα
Ναι .....να μην τρελθειs καθ'ολου φιλε μου .....ολοι δεν ψαχνουμε για μπριζολα......Εχουμε γυναικα γυναικαρα θα ελεγα και μια χαρα γουστα βγαζουμε ......Ασε που παντου ελλοχευει ο κινδηνοs για απροοπτα .... Τωρα οσο για τα ιδρυματα που συχναζουμε μια δυο φορεs τον μηνα ειναι το αλατοπιπερο για αναζητηση ΕΧΤRA ....και αν κανα μικρο γκομενακι- κορασιδα κατσει για κατι παραπανω απο τον φραπε καλοδεχουμενο ειναι με το αζημιωτο φυσικα γιατι απλα υπαρχει ανεση$$$ Αυτο ισχυει απο εμενα τουλαχιστον και χωριs παρεξηγηση και η παραμικρη πληροφορια στο νημα κερδοs ειναι.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.248
Πόντοι
446
Ναι .....να μην τρελθειs καθ'ολου φιλε μου .....ολοι δεν ψαχνουμε για μπριζολα......Εχουμε γυναικα γυναικαρα θα ελεγα και μια χαρα γουστα βγαζουμε ......Ασε που παντου ελλοχευει ο κινδηνοs για απροοπτα .... Τωρα οσο για τα ιδρυματα που συχναζουμε μια δυο φορεs τον μηνα ειναι το αλατοπιπερο για αναζητηση ΕΧΤRA ....και αν κανα μικρο γκομενακι- κορασιδα κατσει για κατι παραπανω απο τον φραπε καλοδεχουμενο ειναι με το αζημιωτο φυσικα γιατι απλα υπαρχει ανεση$$$ Αυτο ισχυει απο εμενα τουλαχιστον και χωριs παρεξηγηση και η παραμικρη πληροφορια στο νημα κερδοs ειναι.
70 ευρώ για 45 λεπτά για τι υπηρεσίες έδωσες;

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
435
Πόντοι
21
Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ αυτής της άποψης είμαι, γι'αυτό όποτε με καυλώσει και έχω χρόνο πάω στο golden συνήθως. Με αυτά που διαβάζω το τελευταίο διάστημα, σκέφτομαι να διαλέξω το imperial την επόμενη φορά!

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
14.072
Πόντοι
4.646
Έχει καταντήσει λίγο βαρετό το νήμα, που είναι η Μαρία από το Relief να βρίσει λίγο ρε Μπούστη μου.
Εμένα μου έλειψε η τρελή Εύα που την τσιγκλούσαν και γινόταν μαδομούνι κάθε μέρα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.565
Πόντοι
3.786
Εμένα μου έλειψε η τρελή Εύα που την τσιγκλούσαν και γινόταν μαδομούνι κάθε μέρα.
Και όχι μόνο.Αν έγραφε κάποιος κάτι αρνητικό στην κριτική του για αυτήν,τα έπαιρνε στο κρανίο.Τίμιο βιζιτάκι πάντως με αξιοπρεπή εμφάνιση και υπηρεσίες.

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
7.444
Πόντοι
1.056
Και όχι μόνο.Αν έγραφε κάποιος κάτι αρνητικό στην κριτική του για αυτήν,τα έπαιρνε στο κρανίο.Τίμιο βιζιτάκι πάντως με αξιοπρεπή εμφάνιση και υπηρεσίες.
Τι απέγινε αυτή;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.692
Πόντοι
7.095

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.565
Πόντοι
3.786

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
170
Like
9.039
Πόντοι
16.526
Έλα μπουστηδες πέρασμα από το golden...:grin:

Παρούσες εκείνη την ώρα Ξένια(τζουσυ γκομενάκι)κ Βικτώρια(έκφυλο κ μικρό γκομενάκι σε ηλικία)!:erection:
Πέρασμα με την Ξένια... αφού ακολούθησε ένα ελαφρύ ντουζακι, παρεπιπτόντως έχει στο δωμάτιο μίας χρήσης παντόφλες.
Ήρθε το μωρό δεν έβγαλε τπτ, ακολούθησε ένα ωραίο μασάζακι ελαφρύ χωρίς πιέσεις έντονες. Μου πρότεινε φραπα στα 50€. :grin:
Κάπου στο μισάωρο που κανονίσαμε με γύρισε κ παίχτηκε η φραπα!:cum::cum:

Προσεγμένος χώρος κ καθαρός! Και οι 2 κοπέλες που είδα καλουτσικα μωρά. Αν κ πήγα μπας κ δω Χαρά από Μπουστη Μπαναγιωτη αλλά δεν.:grin:...:cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom