Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

malolis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα elegance στην καινούργια διεύθυνση . Νταρια στο μασάζ Νταρια στα πνευστά . Ομολογώ το πρώτο πρόγραμμα ήταν πολύ ικανοποιητικό Εξίσου και το δεύτερο . Στο δεύτερο μέρος άρχισε να χαϊδεύει την επίμαχη περιοχή μετά άρχισα και εγώ να την χαϊδεύω και το μόυνοχειλο της περίσσευε από το βρακάκι. Το μέρος πολύ καθαρό με καθαρές πετσέτες
Καλημερα φιλε, απο ποιο site ειναι το προγραμμα του elegance? Σε ευχαριστώ!

aloha239

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
129
Πόντοι
0
Στο relax spa της Καλαμαριάς που δεν έχει εκτόνωση,τρως πετσέτα αν ξαπλώσεις γυμνός; Στο Elit Spa κοντά στο Ιπποκράτειο που δεν σε κάνουν εκτόνωση την πρώτη φορά επειδή είναι επιφυλακτικές,αν ξαπλώσεις γυμνός θα φας πετσέτα;
Στο ελιτ την πρώτη φορα χωρίς εκτόνωση προσωπικά δεν έφαγα πετσέτα, το αντίθετο μου είπε κιόλας άμα θέλω να τελειώσω μόνος μου καθώς μου έκανε μασαζ.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
638
Πόντοι
81
Στο ελιτ την πρώτη φορα χωρίς εκτόνωση προσωπικά δεν έφαγα πετσέτα, το αντίθετο μου είπε κιόλας άμα θέλω να τελειώσω μόνος μου καθώς μου έκανε μασαζ.
Ποσο το κοστος του μασαζ χωρις εκτονωση?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.527
Πόντοι
3.786
Τέλεια!Σε ευχαριστώ πολύ συν-μασαζόφιλε!

Michalis1971

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2023
Like
28
Πόντοι
0
Παίδες ξέρει κανείς για μασάζ που να έχει δικό της χώρο η μαγαζι και να μην παίξει απαραίτητα φραπα.. απλά να κάνεις χωρίς εσώρουχο?
Υπάρχει μαγαζί με μασάζ, δεν παίζει φράπα.
Αλλά σε αφήνει η θεραπεύτρια να είσαι χωρίς το εσώρουχο.
Εφόσον φυσικά πας αρκετές φορές.

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
36
Πόντοι
0
Στο relax spa της Καλαμαριάς που δεν έχει εκτόνωση,τρως πετσέτα αν ξαπλώσεις γυμνός; Στο Elit Spa κοντά στο Ιπποκράτειο που δεν σε κάνουν εκτόνωση την πρώτη φορά επειδή είναι επιφυλακτικές,αν ξαπλώσεις γυμνός θα φας πετσέτα;
Το ρελαξ σπα Καλαμαριά στη νέα Κρήνη λες?

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
667
Πόντοι
81
Πέρασμα προ ημερών με Φενια από Ιμπεριαλ για πρώτη φορά…Ωραίος χώρος ο καινούργιος,πιο μεγάλος…Στα του αγώνα καλό πρώτο μέρος απαλό μασάζ…Στο 2ο μέρος ανάλογα το κόστος(50-70€),εγώ πήρα καλαμάκι,πολύ καλό δεύτερο μέρος …Τίμια επιλογή για πρώτη φορά όποιος θέλει κάτι μοντελε,από αυτές π έχω επισκεφθεί νομίζω είναι η καλύτερη …

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.527
Πόντοι
3.786
Πέρασμα προ ημερών με Φενια από Ιμπεριαλ για πρώτη φορά…Ωραίος χώρος ο καινούργιος,πιο μεγάλος…Στα του αγώνα καλό πρώτο μέρος απαλό μασάζ…Στο 2ο μέρος ανάλογα το κόστος(50-70€),εγώ πήρα καλαμάκι,πολύ καλό δεύτερο μέρος …Τίμια επιλογή για πρώτη φορά όποιος θέλει κάτι μοντελε,από αυτές π έχω επισκεφθεί νομίζω είναι η καλύτερη …
Ποιες έχεις επισκεφθεί και πώς ήταν η εμπειρία σου μαζί τους;

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
667
Πόντοι
81
Ποιες έχεις επισκεφθεί και πώς ήταν η εμπειρία σου μαζί τους;
Νταρια χαμηλά λιπαρά…Νεφελη καλό μασάζ και χερι,Ίριδα και μια στη Βάνα παλιότερα…Ρούλα Diamond Αθήνα για μένα μακράν η καλύτερη αλλά άλλου τύπου ίδρυμα !

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
36
Πόντοι
0
Δεν έχω πάει,αλλά μάλλον λες την ιδιοκτήτρια Μαρία

Εκεί αν λέμε το ίδιο.. κανονικό μασάζ με πανοπλία κανεις
Αδερφέ αυτο που λεω είναι άλλο στη κρηνη και από ότι είδα εκλεισε.. αυτό που λες εσύ είναι κιφισια.. έπρεπε να καταλάβω τιο έλεγες μόλις ανέφερες το όνομα της..

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
486
Πόντοι
26
Υπάρχει μαγαζί με μασάζ, δεν παίζει φράπα.
Αλλά σε αφήνει η θεραπεύτρια να είσαι χωρίς το εσώρουχο.
Εφόσον φυσικά πας αρκετές φορές.
Ποιο είναι αυτό το μαγαζί συνάδελφε?

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.816
Πόντοι
1.056
Το περασμένο διάστημα επίσκεψη στο Κρίσταλ και συνεδρία με την Μπέλλα. Μπήκε στο δωμάτιο και τα πέταξε όλα και έμεινε με τον στρίγκο. Δυνατές βυζάρες σαν τορπίλες και μαυρισμένες μπουτάρες. Κακό πρώτο μέρος η Κασσάνδρα με είχε μασαζαρει πολύ καλύτερα. Στο δεύτερο κομμάτι και εκεί λίγα πράγματα αφού δεν μου λέει κάτι πλέον ο φραπές. Της ζήτησα να γλείψω την μουνάρα της και την πρόσφερε στα 80€ . Αν δεν προχωρήσουν σε κάτι παραπάνω δύσκολα θα ξαναπεράσω αφού σε άλλα ιδρύματα της πόλης παίρνουμε καλύτερες υπηρεσίας στα ίδια ή και λιγότερα λεφτά. Επίσης ο χρόνος ήταν ξεπεταγμα αφού πρώτο και δεύτερο μέρος έφτασαν με το ζόρι το μισάωρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom