Καλημερα φιλε, απο ποιο site ειναι το προγραμμα του elegance? Σε ευχαριστώ!Επισκέφτηκα elegance στην καινούργια διεύθυνση . Νταρια στο μασάζ Νταρια στα πνευστά . Ομολογώ το πρώτο πρόγραμμα ήταν πολύ ικανοποιητικό Εξίσου και το δεύτερο . Στο δεύτερο μέρος άρχισε να χαϊδεύει την επίμαχη περιοχή μετά άρχισα και εγώ να την χαϊδεύω και το μόυνοχειλο της περίσσευε από το βρακάκι. Το μέρος πολύ καθαρό με καθαρές πετσέτες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Στο ελιτ την πρώτη φορα χωρίς εκτόνωση προσωπικά δεν έφαγα πετσέτα, το αντίθετο μου είπε κιόλας άμα θέλω να τελειώσω μόνος μου καθώς μου έκανε μασαζ.Στο relax spa της Καλαμαριάς που δεν έχει εκτόνωση,τρως πετσέτα αν ξαπλώσεις γυμνός; Στο Elit Spa κοντά στο Ιπποκράτειο που δεν σε κάνουν εκτόνωση την πρώτη φορά επειδή είναι επιφυλακτικές,αν ξαπλώσεις γυμνός θα φας πετσέτα;
Ποσο το κοστος του μασαζ χωρις εκτονωση?Στο ελιτ την πρώτη φορα χωρίς εκτόνωση προσωπικά δεν έφαγα πετσέτα, το αντίθετο μου είπε κιόλας άμα θέλω να τελειώσω μόνος μου καθώς μου έκανε μασαζ.
30Ποσο το κοστος του μασαζ χωρις εκτονωση?
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.527
- Πόντοι
- 3.786
Τέλεια!Σε ευχαριστώ πολύ συν-μασαζόφιλε!Στο ελιτ την πρώτη φορα χωρίς εκτόνωση προσωπικά δεν έφαγα πετσέτα, το αντίθετο μου είπε κιόλας άμα θέλω να τελειώσω μόνος μου καθώς μου έκανε μασαζ.
Michalis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2023
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει μαγαζί με μασάζ, δεν παίζει φράπα.Παίδες ξέρει κανείς για μασάζ που να έχει δικό της χώρο η μαγαζι και να μην παίξει απαραίτητα φραπα.. απλά να κάνεις χωρίς εσώρουχο?
Αλλά σε αφήνει η θεραπεύτρια να είσαι χωρίς το εσώρουχο.
Εφόσον φυσικά πας αρκετές φορές.
Μέτρια πράγματαΕχει κάτι εμφανίσιμο στο ελίτ σπα;
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.061
- Πόντοι
- 361
Μακρυά φίλε δεν αξίζει ούτε τον ιδρώτα σουΕχει κάτι εμφανίσιμο στο ελίτ σπα;
pappap
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Το ρελαξ σπα Καλαμαριά στη νέα Κρήνη λες?Στο relax spa της Καλαμαριάς που δεν έχει εκτόνωση,τρως πετσέτα αν ξαπλώσεις γυμνός; Στο Elit Spa κοντά στο Ιπποκράτειο που δεν σε κάνουν εκτόνωση την πρώτη φορά επειδή είναι επιφυλακτικές,αν ξαπλώσεις γυμνός θα φας πετσέτα;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.527
- Πόντοι
- 3.786
ΣωστάΤο ρελαξ σπα Καλαμαριά στη νέα Κρήνη λες?
pappap
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Μια μεγάλο κυρία δεν είναι εκεί?
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.527
- Πόντοι
- 3.786
Δεν έχω πάει,αλλά μάλλον λες την ιδιοκτήτρια Μαρία,από ότι είχα δει παλιότερα στα social media.Μια μεγάλο κυρία δεν είναι εκεί?
Πέρασμα προ ημερών με Φενια από Ιμπεριαλ για πρώτη φορά…Ωραίος χώρος ο καινούργιος,πιο μεγάλος…Στα του αγώνα καλό πρώτο μέρος απαλό μασάζ…Στο 2ο μέρος ανάλογα το κόστος(50-70€),εγώ πήρα καλαμάκι,πολύ καλό δεύτερο μέρος …Τίμια επιλογή για πρώτη φορά όποιος θέλει κάτι μοντελε,από αυτές π έχω επισκεφθεί νομίζω είναι η καλύτερη …
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15.527
- Πόντοι
- 3.786
Ποιες έχεις επισκεφθεί και πώς ήταν η εμπειρία σου μαζί τους;Πέρασμα προ ημερών με Φενια από Ιμπεριαλ για πρώτη φορά…Ωραίος χώρος ο καινούργιος,πιο μεγάλος…Στα του αγώνα καλό πρώτο μέρος απαλό μασάζ…Στο 2ο μέρος ανάλογα το κόστος(50-70€),εγώ πήρα καλαμάκι,πολύ καλό δεύτερο μέρος …Τίμια επιλογή για πρώτη φορά όποιος θέλει κάτι μοντελε,από αυτές π έχω επισκεφθεί νομίζω είναι η καλύτερη …
Νταρια χαμηλά λιπαρά…Νεφελη καλό μασάζ και χερι,Ίριδα και μια στη Βάνα παλιότερα…Ρούλα Diamond Αθήνα για μένα μακράν η καλύτερη αλλά άλλου τύπου ίδρυμα !Ποιες έχεις επισκεφθεί και πώς ήταν η εμπειρία σου μαζί τους;
pappap
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Δεν έχω πάει,αλλά μάλλον λες την ιδιοκτήτρια Μαρία
Αδερφέ αυτο που λεω είναι άλλο στη κρηνη και από ότι είδα εκλεισε.. αυτό που λες εσύ είναι κιφισια.. έπρεπε να καταλάβω τιο έλεγες μόλις ανέφερες το όνομα της..Εκεί αν λέμε το ίδιο.. κανονικό μασάζ με πανοπλία κανεις
Ποιο είναι αυτό το μαγαζί συνάδελφε?Υπάρχει μαγαζί με μασάζ, δεν παίζει φράπα.
Αλλά σε αφήνει η θεραπεύτρια να είσαι χωρίς το εσώρουχο.
Εφόσον φυσικά πας αρκετές φορές.
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 7.816
- Πόντοι
- 1.056
Το περασμένο διάστημα επίσκεψη στο Κρίσταλ και συνεδρία με την Μπέλλα. Μπήκε στο δωμάτιο και τα πέταξε όλα και έμεινε με τον στρίγκο. Δυνατές βυζάρες σαν τορπίλες και μαυρισμένες μπουτάρες. Κακό πρώτο μέρος η Κασσάνδρα με είχε μασαζαρει πολύ καλύτερα. Στο δεύτερο κομμάτι και εκεί λίγα πράγματα αφού δεν μου λέει κάτι πλέον ο φραπές. Της ζήτησα να γλείψω την μουνάρα της και την πρόσφερε στα 80€ . Αν δεν προχωρήσουν σε κάτι παραπάνω δύσκολα θα ξαναπεράσω αφού σε άλλα ιδρύματα της πόλης παίρνουμε καλύτερες υπηρεσίας στα ίδια ή και λιγότερα λεφτά. Επίσης ο χρόνος ήταν ξεπεταγμα αφού πρώτο και δεύτερο μέρος έφτασαν με το ζόρι το μισάωρο.