You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.101
- Πόντοι
- 1.436
Γράψτο πάλι στα ελληνικά σε παρακαλώ! Το έβαλα Google translate αλλά δε μου έβγαλε τίποταΕγκαίνια σήμερα το υποκατάστημα του ελέγξαμε...καλά γαμησια
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 580
- Πόντοι
- 81
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 456
- Πόντοι
- 21
Μπράβο!!! Αυτοκρατορία φτιάχνουν. Και εις ανώτερα!!!Πλέον τι ελεγκανς λέγεται imperialLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 23.461
- Πόντοι
- 8.296
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 580
- Πόντοι
- 81
Φοντάν και αναψυκτικά!!!Θα έχει και μπουφέ; @Xaramofais![]()
Άμα φέρουν και κάνα καινούργιο μωρό, να έχουμε περισσότερες επιλογές, ακόμα καλύτερα
θα εχει τις ιδιες υπηρεσιες με το πρωτο καταστημα?Εγκαίνια σήμερα το υποκατάστημα του ελέγξαμε...καλά γαμησια
edit: εστειλα μνμ. ναι μου ειπαν. το κακο ειναι οτι δεν βαζουν καμια φωτο με τα κοριτσια...
Ποιο είναι το πρώτο κατάστημα;θα εχει τις ιδιες υπηρεσιες με το πρωτο καταστημα?
edit: εστειλα μνμ. ναι μου ειπαν. το κακο ειναι οτι δεν βαζουν καμια φωτο με τα κοριτσια...
Β. Ολγας 128Ποιο είναι το πρώτο κατάστημα;
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 207
- Πόντοι
- 21
Εγώ όντος όσες φορές πήγα κατευθείαν μπηκα ούτε κλείνει η είσοδος και κλειστά ναναι σε βλέπουν αποντην κάμερα και κατευθείαν σε ανοίγουνΝα προσθέσω για την «άβολη» είσοδο του Κρίσταλ ότι αυτό διορθώνεται πολύ εύκολα βάζοντας μια δεύτερη είσοδο μέσα στην οικοδομή. Έτσι αυτός που επισκέπτεται τον χώρο θα μπαίνει γρήγορα χωρίς αναμονή να ανοίξει η πόρτα
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 207
- Πόντοι
- 21
Η μπελλα από της ποιο γκαβλιαρες με.ενα.20+γυμνη και γλύφεις και δαχτυλάκι αρκεί να σε μάθει, με την.πρωτη τι περίμενες...Καλησπέρα
Ήταν η πρώτη μου φορά με την Μπέλα! Της είπα ότι είμαι γνωστής από το συγκεκριμένο μαγαζί,τις έδωσα και παραδείγματα, για να είμαστε και οι δύο πιο δεκτικοί.....παρόλα αυτά κατά την διάρκεια του μασαζ δεν άφηνε να χουφτώνεις και στο δεύτερο μέρος που έδωσα και το extra για το μπικικινι δεν άφηνε δάχτυλο μεσα και ήταν γενικά μαζεμένη.
Τώρα άμα γίνεις πελάτης της τακτικός μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.
Πάντως στο μασαζ είναι καταπληκτική!
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.308
- Πόντοι
- 3.506
ναι ναι δωστε 20 ευρω να γλυψετε εκει που χυνει ο αναβολικακιας ...χααχχαχαχααχχαχαχαχααχχααχαχαχχααχαχΗ μπελλα από της ποιο γκαβλιαρες με.ενα.20+γυμνη και γλύφεις και δαχτυλάκι αρκεί να σε μάθει, με την.πρωτη τι περίμενες...
Από τότε που το έμαθε την χάνει?ναι ναι δωστε 20 ευρω να γλυψετε εκει που χυνει ο αναβολικακιας ...χααχχαχαχααχχαχαχαχααχχααχαχαχχααχαχ
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.101
- Πόντοι
- 1.436
Ερώτηση: τι εννοείς της έδωσες και παραδείγματα για να είστε και οι δύο πιο δεκτικοί;Καλησπέρα
Ήταν η πρώτη μου φορά με την Μπέλα! Της είπα ότι είμαι γνωστής από το συγκεκριμένο μαγαζί,τις έδωσα και παραδείγματα, για να είμαστε και οι δύο πιο δεκτικοί.....παρόλα αυτά κατά την διάρκεια του μασαζ δεν άφηνε να χουφτώνεις και στο δεύτερο μέρος που έδωσα και το extra για το μπικικινι δεν άφηνε δάχτυλο μεσα και ήταν γενικά μαζεμένη.
Τώρα άμα γίνεις πελάτης της τακτικός μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.
Πάντως στο μασαζ είναι καταπληκτική!
Και κάτι άλλο; Γενικά κάνεις μασάζ κανονικό εννοώ
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 216
Εδω δεν μπορούν να ανοίξουν κανα παράθυρο να αεριστεί ο χώρος και να μην πιάνει μουχλα !Να προσθέσω για την «άβολη» είσοδο του Κρίσταλ ότι αυτό διορθώνεται πολύ εύκολα βάζοντας μια δεύτερη είσοδο μέσα στην οικοδομή. Έτσι αυτός που επισκέπτεται τον χώρο θα μπαίνει γρήγορα χωρίς αναμονή να ανοίξει η πόρτα
θα βάλουν και δευτερη είσοδο?
Την άλλη φορά ούτε κρεμάστρα δεν εβρισκα στο δωμάτιο.
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 446
Εγώ που πήγα δεν άνοιξαν κατευθείαν και περίμενα. Και για να μη λέμε μόνο για αυτούς ότι έκαναν μλκια. Και η βάνα είναι σε κακό σημείο. Απλά εκεί έχει και άλλα διαμερίσματα. Αλλα είσαι φάτσα κάρτα άμα είναι και κόκκινο ΓμστΕγώ όντος όσες φορές πήγα κατευθείαν μπηκα ούτε κλείνει η είσοδος και κλειστά ναναι σε βλέπουν αποντην κάμερα και κατευθείαν σε ανοίγουν
Θάνοςς
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 216
Η Βάνα αν θυμάμαι καλά είναι απέναντι από ιατρείο και φροντιστήριο..πας το παιδί για μάθημα και πεταγεσε για μασάζΕγώ που πήγα δεν άνοιξαν κατευθείαν και περίμενα. Και για να μη λέμε μόνο για αυτούς ότι έκαναν μλκια. Και η βάνα είναι σε κακό σημείο. Απλά εκεί έχει και άλλα διαμερίσματα. Αλλα είσαι φάτσα κάρτα άμα είναι και κόκκινο Γμστ
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 207
- Πόντοι
- 21
Όποιος έχει τα δίνει και γουστάρει, η υπόλοιποι τραβήξτε καμία μαλακιαναι ναι δωστε 20 ευρω να γλυψετε εκει που χυνει ο αναβολικακιας ...χααχχαχαχααχχαχαχαχααχχααχαχαχχααχαχ