Διαγραμμένο μέλος 239546
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2024
- Like
- 191
- Πόντοι
- 20
Η Νικόλ από Ρελιεφ αφήνει χουφτωματα αλλά μόνο για τα ακριβά πορτοφόλια ίσως κάτι παραπανω
Τελευταία φορά που πήγα νομίζω ήταν έγκυος αλλά δεν είμαι και σίγουρος!Η Νικόλ από Ρελιεφ αφήνει χουφτωματα αλλά μόνο για τα ακριβά πορτοφόλια ίσως κάτι παραπανω
Εμένα αδερφέ μου το βγάζει στο google μοναστηριού 81 έχεις κάποιο link γι'αυτό που λες??καλησπερα,γνωριζετε αν στο harmony spa εγνατιας 125 κανουν και εκτονωση,
Κάνουνκαλησπερα,γνωριζετε αν στο harmony spa εγνατιας 125 κανουν και εκτονωση,
ευχαριστω,αξιζουν τουλαχιστον,Κάνουν
Υπάρχει το τηλ από harmony spa Εγνατία?Θεοχοντρες όλες στο Harmony Spa, εκτός από την Άννα-Μαρια
Login • Instagram Η σελιδα τους στο instaΥπάρχει το τηλ από harmony spa Εγνατία?
ΚαμίαΚαλησπέρα ποια νομίζεται κάνει το καλητερο μασάζ Μπελά, Κασανδρα, Αρτέμης, ίριδα, Ραφαέλα;
Η ίριδα κάνει ρε. Αλλά δε κάνει γενικά .
ΝαταλιαΚαλησπέρα ποια νομίζεται κάνει το καλητερο μασάζ Μπελά, Κασανδρα, Αρτέμης, ίριδα, Ραφαέλα;
ΕυτέρπηΝαταλια
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μην πατήσεις εκεί.Καλησπέρα ποια νομίζεται κάνει το καλητερο μασάζ Μπελά, Κασανδρα, Αρτέμης, ίριδα, Ραφαέλα;
ΕΝΑ βυζι ειχε;Καλησπέρα κύριοι. Πήγε κάποιος πρόσφατα Εβίτα; Μια κοπέλα που είχε με μεγάλο βυζι δουλεύει ακόμα;
Στον καθένα είναι φίλε.. εγώ έκανα συνάντηση μαζί της όταν είχε ξεκινήσει.. αλλά εντάξει τα λεφτά είναι αρκετά και ειδικά για αυτόυς που δεν έχουν χώρο δικό τους και για τις υπηρεσίες που παρέχει. Με λίγα παραπάνω μπορείς να περάσεις καλύτερα πιστεύω .. πάντως είναι τίμια δεν κλέβει και δεν σε θα σε κοροϊδέψει...καμία γνώμη για την irida_msg που είναι ανεξάρτητη υπάρχει;;; Έχεις πάει κανείς ;