Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
19.003
Πόντοι
3.506
καλημερα,ρωταω για το harmony εγνατιας 125 επειδη με βολευει .καποιος ειπε για μια αννα-μαρια αδυνατη οτι αξιζει γιατι οι αλλες ειναι υπερβαρες ξερουμε τι ακριβως παιζει,
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΕΛΟΣ.....θες να πας ; πανε ....ουτε αυτη η αννα μαρια αξιζει...ξεπετα ειναι....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
11
Like
17.936
Πόντοι
3.846
Στο golden spa ηρθε καινουριο κοριτσι που ακουει στο ονομα βικυ….καλο παιδι και με τεραστιους βυζους. Περασα σουπερ
Πολύ λακωνικός είσαι.Έκανε καλό μασάζ;Ήταν καλή στην καυλωτική μετάβαση;Τον έπαιξε ωραία;

kpalios9

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
56
Πόντοι
0

alex#

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
48
Πόντοι
0
στο λουξουρι η λιζα ηταν το αστερι σε γουστα κι εμφανιση μοντελου
Καλημέρα φίλε ναι συμφωνώ η Λίζα ήταν φοβερή από τις καλύτερες που έχω περάσει, ξέρει κανείς αν συνεχίζει ή σταμάτησε?

bahas19

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
40
Πόντοι
0
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΝΕΦΕΛΗ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑ ΣΤΟ KRYSTAL.. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΠ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ ΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.. ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΩΡΑ, ΜΙΑ ΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ? ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ?

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
19.003
Πόντοι
3.506
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΝΕΦΕΛΗ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑ ΣΤΟ KRYSTAL.. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΠ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ ΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.. ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΩΡΑ, ΜΙΑ ΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ? ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ?
μην φωναζεις ρε τρομπα...

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
124
Πόντοι
0
Πολύ λακωνικός είσαι.Έκανε καλό μασάζ;Ήταν καλή στην καυλωτική μετάβαση;Τον έπαιξε ωραία;
Εκανε μασαζ δυνατο οχι σα της ιριδας απο κρυσταλ ομως να τα λεμε και αυτα. Εβγαλε ρουχα εγλειψα βυζομπαλα εδωσα κωλομπατσακια και χαιδεψε και λιγο πισω πορτα. Περασα καλα γιατι βγαλαμε και πολυ χαβαλε μεταξυ μας απλα αυτο ειναι και πως θα ταιριαξει στον καθενα

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Ε όχι και να μην πάμε σε μασατζιδικο γιατί σταμάτησε η Νεφέλη πάνε και έρχονται οι κοπέλες τώρα αν λυπάσαι να δοκιμάσεις και να δώσεις 50€ μην πας . Η Εύη έχω ακούσει ότι είναι καινούργια αλλά δεν την έχω πάρει.
Πάντως ενημέρωση δεν έχεις κάνει για κανένα κατάστημα μόνο ρωτάς αν έχεις καβούρια στις τσέπες και δεν πας και ρωτάς μόνο και δεν ενημερώνεις μην περιμένεις ποτέ να περάσεις καλά η να σε βοηθήσει κάποιος συναγωνιστής.

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Σκεφτομαι να ανοίξω Μασάζ και να προτοπορήσω βάζοντας milking table
Άμα φέρεις και καμία σαύρα κάνε έναν τοίχο με τρύπες να μη έχουμε οπτική επαφή. Μόνο κανέναν πούστη μη φέρεις.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Επίσκεψη στο κρυσταλ και πέρασμα με μπελα, τα πιο τζαμπα 60 ευρώ που έχω δώσει! Μασάζ χαιδεμα και όλο μη το ένα μη το άλλο! Πολύ χάλια! Δεν θα ξανά προτιμηθεί το μαγαζί. Το άλλο ανέκδοτο είναι ότι απο 50 έγινε 60 αλλο και αυτό! Προς ενημέρωση και αποφυγή!
Το έκαναν και αυτές 60; Αυτά δεν τα λένε στα στορυ που ανεβάζουν στα σοσιαλ μίντια. Αλλά ποιός θα αντιδράσει και θα κάνει μποϊκοτάζ; Όλοι οι χαντούμηδες στην Θεσσαλονίκη μαζεύτηκαν.

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Το έκαναν και αυτές 60; Αυτά δεν τα λένε στα στορυ που ανεβάζουν στα σοσιαλ μίντια. Αλλά ποιός θα αντιδράσει και θα κάνει μποϊκοτάζ; Όλοι οι χαντούμηδες στην Θεσσαλονίκη μαζεύτηκαν.
Δεν νομίζω πως το έκαναν 60 απλά μάλλον πλέον δεν ισχύει το +20 λογικά το έκαναν ότι θα είναι στην κρίση τους πόσα θα παίρνουν. Έτσι ισχύει μόνο το 30 του μασάζ και η μαλακια όσο θέλει η κοπέλα

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Δεν νομίζω πως το έκαναν 60 απλά μάλλον πλέον δεν ισχύει το +20 λογικά το έκαναν ότι θα είναι στην κρίση τους πόσα θα παίρνουν. Έτσι ισχύει μόνο το 30 του μασάζ και η μαλακια όσο θέλει η κοπέλα
Ακόμα χειρότερα... Ελεύθερη αγορά έχουμε θα τους μαδήσουμε. Μήπως να το βγάλουν και σε πλειστηριασμό το μουνί τους να δίνουμε προσφορές και να την παίρνει αυτός που θα δίνει τα περισσότερα;

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Ακόμα χειρότερα... Ελεύθερη αγορά έχουμε θα τους μαδήσουμε. Μήπως να το βγάλουν και σε πλειστηριασμό το μουνί τους να δίνουμε προσφορές και να την παίρνει αυτός που θα δίνει τα περισσότερα;
Φίλε έτσι είναι όπως τα λες τι να κάνεις όμως θα τα δώσεις όπως όλοι μας δεν μπορείς να πεις και στην άλλη ρίξε μου την τιμή και τράβηξε μου μαλακια αυτές έχουν το χέρι δυστυχώς άρα αυτές αποφασίζουν σου λένε αν θες έλα αν δεν θες μην έρχεσαι δεν μας τα παίρνουν και με το ζόρι εξάλλου τα φράγκα κοιτάνε. Απλά πλέον έγινε ένα πολύ ακριβό σπορ .

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Φίλε έτσι είναι όπως τα λες τι να κάνεις όμως θα τα δώσεις όπως όλοι μας δεν μπορείς να πεις και στην άλλη ρίξε μου την τιμή και τράβηξε μου μαλακια αυτές έχουν το χέρι δυστυχώς άρα αυτές αποφασίζουν σου λένε αν θες έλα αν δεν θες μην έρχεσαι δεν μας τα παίρνουν και με το ζόρι εξάλλου τα φράγκα κοιτάνε. Απλά πλέον έγινε ένα πολύ ακριβό σπορ .
Δεν είπε κανείς για διαπραγμάτευση για μποϊκοτάζ μίλησα και όποιος δεν καταλαβαίνει τον όρο, μποϊκοτάζ σημαίνει αποχή.

• Like
Αντιδράσεις: iosiff
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Δεν είπε κανείς για διαπραγμάτευση για μποϊκοτάζ μίλησα και όποιος δεν καταλαβαίνει τον όρο, μποϊκοτάζ σημαίνει αποχή.
Άντε και κάνουμε αποχή πάλι θα έχουν κόσμο δεν εξαρτώνται ούτε από 20 ούτε από 30 άτομα που δεν θα πάνε , θα πάνε οι υπόλοιποι που παίρνουν τηλ 2 ώρες νωρίτερα και δεν έχει ραντεβού από εκεί καταλαβαίνεις για το τι δουλειά έχουν .

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
124
Πόντοι
0
Καθιστε λιγο ρε παιδια. Να ξεκαθαρισω δεν ειμαι κανενας λεφτας.Κοπελα που σε τριβει μια ωρα και τη χουφτωνεις κιολας ποσο πρεπει να παιρνει δλδ;; 30-40 ειναι το απλο μασαζ σε νορμαλ μασατζιδικα. Κακως καποιοι συγκρινουν με τα μπουρδελα τη φαση και λενε εγω με ενα 50αρικο γαμαω. Εγω θα σας πω σε στριπτιτζαδικο χωρις πιασιματα ενα χορο να σε κανουν θες ενα 20αρικο για 5 λεπτα. Αυτες απο το 50 αρικο παιρνουν τα 20 εντωμεταξυ τα υπολοιπα το μαγαζι και μη νομιζετε οτι ολοι ειναι με τα μπουρμπουρια και τα εξτρα προγραμματα

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Καθιστε λιγο ρε παιδια. Να ξεκαθαρισω δεν ειμαι κανενας λεφτας.Κοπελα που σε τριβει μια ωρα και τη χουφτωνεις κιολας ποσο πρεπει να παιρνει δλδ;; 30-40 ειναι το απλο μασαζ σε νορμαλ μασατζιδικα. Κακως καποιοι συγκρινουν με τα μπουρδελα τη φαση και λενε εγω με ενα 50αρικο γαμαω. Εγω θα σας πω σε στριπτιτζαδικο χωρις πιασιματα ενα χορο να σε κανουν θες ενα 20αρικο για 5 λεπτα. Αυτες απο το 50 αρικο παιρνουν τα 20 εντωμεταξυ τα υπολοιπα το μαγαζι και μη νομιζετε οτι ολοι ειναι με τα μπουρμπουρια και τα εξτρα προγραμματα
Καλά ισχύει οι κοπέλες είναι 20 μαξ 30 και τρίβουν άντρες που μπορεί να τις περνάνε και 50 χρόνια δεν είναι εύκολο απλά δεν είναι οικονομικά μαγαζιά , η οικονομική λύση είναι το μπουρδέλο.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Με 50 γαμας στα μπουρδέλα, με 30 σου κάνουν επαγγελματικό μασάζ. Αυτές ούτε αξιόλογο μασάζ κάνουν ούτε τις γαμας οπότε δια της ατόπου για αυτό που προσφέρουν και τα πενήντα πολλά είναι. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί πρέπει να τα συγκρίνουμε με τα ελαιοτριβεία της Αθήνας, αλλιώς είμαστε κορόιδα.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
19.003
Πόντοι
3.506
10 με 25 ευρω ειναι οι νορμαλ τιμες για μασαζ σε φυσιοθεραπευτη....μην γραφετε οτι να ναι....που θα δωσω παραπανω απο 50 ευρω για να μου το παιξουν....

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
536
Πόντοι
36
Καλημέρα φίλε ναι συμφωνώ η Λίζα ήταν φοβερή από τις καλύτερες που έχω περάσει, ξέρει κανείς αν συνεχίζει ή σταμάτησε?
λιζα και νεφελη κορυφες τωρα πια δε παμε καν ξεκοβουμε εφοσον αυτες σταματησαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μετα τη νεφελη το χαος τι ψαχνεις τυπε αστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom