You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.089
- Πόντοι
- 1.436
Είναι τάση τα 50 να γίνουν 60 σε όλα τα μαγαζιάΕπίσκεψη στο κρυσταλ και πέρασμα με μπελα, τα πιο τζαμπα 60 ευρώ που έχω δώσει! Μασάζ χαιδεμα και όλο μη το ένα μη το άλλο! Πολύ χάλια! Δεν θα ξανά προτιμηθεί το μαγαζί. Το άλλο ανέκδοτο είναι ότι απο 50 έγινε 60 αλλο και αυτό! Προς ενημέρωση και αποφυγή!
Σου λέει οι μαλάκες για μια μαλακία αφου δίνουν 50 € θα δώσουν και 60
Διαγραμμένο μέλος 236976
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Αδερφέ κότσο σε έπιασε 50 είναι τώρα δεν ξέρω αν έκανες κάποιο άλλο πρόγραμμα καινούργιο που δεν το ξέρουμεΕπίσκεψη στο κρυσταλ και πέρασμα με μπελα, τα πιο τζαμπα 60 ευρώ που έχω δώσει! Μασάζ χαιδεμα και όλο μη το ένα μη το άλλο! Πολύ χάλια! Δεν θα ξανά προτιμηθεί το μαγαζί. Το άλλο ανέκδοτο είναι ότι απο 50 έγινε 60 αλλο και αυτό! Προς ενημέρωση και αποφυγή!
Αν είναι αλήθεια αυτό ένας ακόμα λόγος να μην ξαναπατήσω. Πραγματικά ντροπή τους για 10 ευρώ.Αδερφέ κότσο σε έπιασε 50 είναι τώρα δεν ξέρω αν έκανες κάποιο άλλο πρόγραμμα καινούργιο που δεν το ξέρουμε
Διαγραμμένο μέλος 236976
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Δεν φταίει το μαγαζί η κοπέλα φταίει λογικά, εγώ που πήγα την εβδομάδα που άνοιξαν 50 ήταν κανονικά.Αν είναι αλήθεια αυτό ένας ακόμα λόγος να μην ξαναπατήσω. Πραγματικά ντροπή τους για 10 ευρώ.
Διαγραμμένο μέλος 236976
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Μήπως ξεκίνησαν να χρεώνουν τα ρούχα όπως κάνουν κάποιες στο Βάνα ; Ισως .Αν είναι αλήθεια αυτό ένας ακόμα λόγος να μην ξαναπατήσω. Πραγματικά ντροπή τους για 10 ευρώ.
Πάω 2-3 φορές το χρόνο σε μασάζ, όχι παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να λαμβάνουμε αξιοπρεπείς υπηρεσίες. Θα τα κρατάω και θα κατεβαίνω Αθήνα να βγάζω γούστα.Είναι τάση τα 50 να γίνουν 60 σε όλα τα μαγαζιά
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
κατεβα αλλα για να κατεβεις κι να μεινεις 1 ημερα υπολογισες κοστος?Πάω 2-3 φορές το χρόνο σε μασάζ, όχι παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να λαμβάνουμε αξιοπρεπείς υπηρεσίες. Θα τα κρατάω και θα κατεβαίνω Αθήνα να βγάζω γούστα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ενδιαφερον αυτο για τη βανα δλδ?Μήπως ξεκίνησαν να χρεώνουν τα ρούχα όπως κάνουν κάποιες στο Βάνα ; Ισως .
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
που βρισκεται τωρα ξερουμε?Παρεμπιπτόντως εγώ με την Νεφέλη είχα αξιομνημόνευτη εμπειρία, ήταν πολύ δεκτική σε σκληρό spanking πράγμα που βρίσκω δύσκολα. Δυστυχώς έμαθα αποχώρησε από τον κλάδο.
πες τα τυπε
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
ο νικος ο παγωτατζης ζει?Χοντρές και κάποιες άλλες μεγάλες
Διαγραμμένο μέλος 236976
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Στο Βάνα 60 το μασάζ πλέον μήπως πήρε ιδέα από εκεί το Κρίσταλκατεβα αλλα για να κατεβεις κι να μεινεις 1 ημερα υπολογισες κοστος?
ενδιαφερον αυτο για τη βανα δλδ?
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
εμ πιθανον ειχαν καιρο να το αλλαξουν χρονια βασικα παντα ηταν 50 συνολοΣτο Βάνα 60 το μασάζ πλέον μήπως πήρε ιδέα από εκεί το Κρίσταλ
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
ετσι ακριβωsΑπ' οτι αφήνει να εννοηθεί (έτσι όπως το καταλαβαίνω) έπεσε σπατουλάρισμα στις τρυπούλες της και πιθανόν και κανένα δάχτυλο. Οπότε εκεί πήγε το εικοσάρικο. Τύπε διαφώτισε μας.
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Ναι συμφωνω ......τι να εγινε αυτο το κοριτσι αλωστε ????στο λουξουρι η λιζα ηταν το αστερι σε γουστα κι εμφανιση μοντελου
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Αποκλειεται περασμα απο κρυσταλ Δευτερα ....παρουσεs ηταν Ιριδα Κασανδρα Μπελα Και Αλλεs δυο ασημαντεs περασμα μεσα στο Δωματειο με την υπεροχη Μπελα παραβολο κλασικο τουλαχιστον για μενα 50+20 για να περναω ομορφα και μου δινεται oπωs ειναι ολογυμνη χωριs μα και μουΕίναι τάση τα 50 να γίνουν 60 σε όλα τα μαγαζιά
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 556
- Πόντοι
- 81
Αν και οι υπηρεσίες από τις κορασίδες θα έπρεπε να είναι ίδιες για όλους, δυστυχώς από ότι φαίνεται, αν για κάποιο λόγο δε σε γουστάρει η γκόμενα, θα το κάνει αγγαρεία. Εγώ προσωπικά με Μπέλλα και παλιότερα με Νεφέλη, έβγαζα τα γούστα μου χωρίς ξινιλες και μούτρα από τα κορίτσια.
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Την ίδια απορία έχω κ γω..Τελικα υπαρχει τιποτα καλο στο spa body free?