Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Παρεμπιπτόντως εγώ με την Νεφέλη είχα αξιομνημόνευτη εμπειρία, ήταν πολύ δεκτική σε σκληρό spanking πράγμα που βρίσκω δύσκολα. Δυστυχώς έμαθα αποχώρησε από τον κλάδο.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.089
Πόντοι
1.436
Επίσκεψη στο κρυσταλ και πέρασμα με μπελα, τα πιο τζαμπα 60 ευρώ που έχω δώσει! Μασάζ χαιδεμα και όλο μη το ένα μη το άλλο! Πολύ χάλια! Δεν θα ξανά προτιμηθεί το μαγαζί. Το άλλο ανέκδοτο είναι ότι απο 50 έγινε 60 αλλο και αυτό! Προς ενημέρωση και αποφυγή!
Είναι τάση τα 50 να γίνουν 60 σε όλα τα μαγαζιά
Σου λέει οι μαλάκες για μια μαλακία αφου δίνουν 50 € θα δώσουν και 60

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Επίσκεψη στο κρυσταλ και πέρασμα με μπελα, τα πιο τζαμπα 60 ευρώ που έχω δώσει! Μασάζ χαιδεμα και όλο μη το ένα μη το άλλο! Πολύ χάλια! Δεν θα ξανά προτιμηθεί το μαγαζί. Το άλλο ανέκδοτο είναι ότι απο 50 έγινε 60 αλλο και αυτό! Προς ενημέρωση και αποφυγή!
Αδερφέ κότσο σε έπιασε 50 είναι τώρα δεν ξέρω αν έκανες κάποιο άλλο πρόγραμμα καινούργιο που δεν το ξέρουμε

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Αδερφέ κότσο σε έπιασε 50 είναι τώρα δεν ξέρω αν έκανες κάποιο άλλο πρόγραμμα καινούργιο που δεν το ξέρουμε
Αν είναι αλήθεια αυτό ένας ακόμα λόγος να μην ξαναπατήσω. Πραγματικά ντροπή τους για 10 ευρώ.

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Αν είναι αλήθεια αυτό ένας ακόμα λόγος να μην ξαναπατήσω. Πραγματικά ντροπή τους για 10 ευρώ.
Δεν φταίει το μαγαζί η κοπέλα φταίει λογικά, εγώ που πήγα την εβδομάδα που άνοιξαν 50 ήταν κανονικά.

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Μήπως ξεκίνησαν να χρεώνουν τα ρούχα όπως κάνουν κάποιες στο Βάνα ; Ισως .

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Πάω 2-3 φορές το χρόνο σε μασάζ, όχι παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να λαμβάνουμε αξιοπρεπείς υπηρεσίες. Θα τα κρατάω και θα κατεβαίνω Αθήνα να βγάζω γούστα.

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
534
Πόντοι
36
Πάω 2-3 φορές το χρόνο σε μασάζ, όχι παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να λαμβάνουμε αξιοπρεπείς υπηρεσίες. Θα τα κρατάω και θα κατεβαίνω Αθήνα να βγάζω γούστα.
κατεβα αλλα για να κατεβεις κι να μεινεις 1 ημερα υπολογισες κοστος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήπως ξεκίνησαν να χρεώνουν τα ρούχα όπως κάνουν κάποιες στο Βάνα ; Ισως .
ενδιαφερον αυτο για τη βανα δλδ?

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
534
Πόντοι
36
Παρεμπιπτόντως εγώ με την Νεφέλη είχα αξιομνημόνευτη εμπειρία, ήταν πολύ δεκτική σε σκληρό spanking πράγμα που βρίσκω δύσκολα. Δυστυχώς έμαθα αποχώρησε από τον κλάδο.
που βρισκεται τωρα ξερουμε?

πες τα τυπε

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
κατεβα αλλα για να κατεβεις κι να μεινεις 1 ημερα υπολογισες κοστος?

ενδιαφερον αυτο για τη βανα δλδ?
Στο Βάνα 60 το μασάζ πλέον μήπως πήρε ιδέα από εκεί το Κρίσταλ

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
360
Πόντοι
21
Απ' οτι αφήνει να εννοηθεί (έτσι όπως το καταλαβαίνω) έπεσε σπατουλάρισμα στις τρυπούλες της και πιθανόν και κανένα δάχτυλο. Οπότε εκεί πήγε το εικοσάρικο. Τύπε διαφώτισε μας.
ετσι ακριβωs

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
360
Πόντοι
21
Αποκλειεται περασμα απο κρυσταλ Δευτερα ....παρουσεs ηταν Ιριδα Κασανδρα Μπελα Και Αλλεs δυο ασημαντεs περασμα μεσα στο Δωματειο με την υπεροχη Μπελα παραβολο κλασικο τουλαχιστον για μενα 50+20 για να περναω ομορφα και μου δινεται oπωs ειναι ολογυμνη χωριs μα και μου

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
124
Πόντοι
0
Στο golden spa ηρθε καινουριο κοριτσι που ακουει στο ονομα βικυ….καλο παιδι και με τεραστιους βυζους. Περασα σουπερ

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
556
Πόντοι
81
Αν και οι υπηρεσίες από τις κορασίδες θα έπρεπε να είναι ίδιες για όλους, δυστυχώς από ότι φαίνεται, αν για κάποιο λόγο δε σε γουστάρει η γκόμενα, θα το κάνει αγγαρεία. Εγώ προσωπικά με Μπέλλα και παλιότερα με Νεφέλη, έβγαζα τα γούστα μου χωρίς ξινιλες και μούτρα από τα κορίτσια.

kpalios9

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
56
Πόντοι
0
καλημερα,ρωταω για το harmony εγνατιας 125 επειδη με βολευει .καποιος ειπε για μια αννα-μαρια αδυνατη οτι αξιζει γιατι οι αλλες ειναι υπερβαρες ξερουμε τι ακριβως παιζει,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom