ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 7.809
- Πόντοι
- 1.056
Αν και έχουμε δώσει κατά καιρούς οδηγίες προς ναυτιλλομένους θα τα πω ξανά εν τάχει. Στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν ψοφάνε ιδιαίτερα για μασάζ, θα στο κάνουν και για όση ώρα το ζητήσεις αλλά τους αρέσει να περνάνε γρήγορα στο δια ταύτα.Έχεις δίκιο το να βρω τηλέφωνο είναι εύκολο. Η ερώτηση μού κυρίως έχει να κάνει με το πώς η φάση από θεραπευτικό μασάζ γυρνάει στο πιο αισθησιακό. Δηλαδή πάω με τρίβει με τις πατούσες της και γουστάρω και εκεί που ανάβω θέλω να με πατήσει στο επίμαχο σημείο για happy ending. Πώς γίνεται; Δίνω κάτι έξτρα και το ζητάω; Μου το προτείνει; Το κάνει από μόνη της; Ρωτάω όντας αμαθος. Π.χ. ο φραπες είναι κάτι που αρέσει σε όλους αυτο όμως είναι πιο ιδιαίτερο.
Σε άλλα όπως το crystal αν και κάνει "κρα" το μαγαζί οτι παρέχει φραπέ αν είσαι "νέος" το πας με το μαλακό και όταν αισθανθούν άνετα όσο σε τρίβουν στο ξεφουρνίζουν και έτσι αλλάζει η χαρτογράφηση της συνεδρίας. Στο elegance το ίδιο για πρώτη φορά μόνο που εκεί φτάνει μέχρι καλαμάκι. Σε άλλα δεν έχω πάει αλλά πάνω κάτω έτσι λειτουργούν. Αν γίνει οικεία η φάτσα σου θα μπαίνουν πιο γρήγορα στο ψητό γιατί ο χρόνος για αυτές είναι χρήμα.