Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (9 μέλη και 39 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.910
Πόντοι
2.256
Περασμα προ ημερων απο Κρυσταλ με Μπελλα....Η εμφανιση οπως την ξερετε ...τσοντα βυζομπαλα υαλουρονικα στα μουτρα κτλπ....Μασαζ πλεον δεν κανει ....20-25 λεπτα μαξ...Στο δευτερο μερος τα δινει ολα ....για να τελειωσεις γρηγορα ειναι διατεθημενη να κανει τα παντα...απο μενα τρωει επισημα ακυρο....

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.898
Πόντοι
1.336
Περασμα προ ημερων απο Κρυσταλ με Μπελλα....Η εμφανιση οπως την ξερετε ...τσοντα βυζομπαλα υαλουρονικα στα μουτρα κτλπ....Μασαζ πλεον δεν κανει ....20-25 λεπτα μαξ...Στο δευτερο μερος τα δινει ολα ....για να τελειωσεις γρηγορα ειναι διατεθημενη να κανει τα παντα...απο μενα τρωει επισημα ακυρο....
Σωστά
Σε καβαλάει κανονικά
Χωρίς φυσικά κάτι παραπάνω …….

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Αν θες κάτι στα γρήγορα είναι κομπλέ αν θες να το απολαύσεις είναι πεταμένα λεφτά δυστυχώς

px200

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Κριτικές
7
Like
622
Πόντοι
280
Πέρασμα από elegance. Daria Russian torpedo...η σοφία στο ζεσταμα και η Daria στα πνευστά. Νομίζω έχει το πακέτο.
Ακούγονται καλά λόγια για golden και 1-2 πιτσιρίκες. Έχει κανένας συναγωνιστής άποψη;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Τι εννοείς είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα;

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
21.730
Πόντοι
8.296
Τι εννοείς είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα;
s reactions mr GIF

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.879
Πόντοι
266
Δλδ η Νεφέλη από κρυσταλ πηδιοταν στη Δωδεκανήσου ή άλλου και εμείς δίναμε 70αρια μόνο να μας τον φυσήξει; Για άλλη μια φορά πιαστηκα μ@λ@κας,,,..
Τι εννοείς?
Κάνει πιάτσα?

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
Αυτή ποια είναι; η πάλαι πότε Νατάσσα;
Επειδή γενικά απέχω εδώ και πολύ καιρό από τα κοροιδαδικα στη Θεσσαλονίκη (Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Δλδ η Νεφέλη από κρυσταλ πηδιοταν στη Δωδεκανήσου ή άλλου και εμείς δίναμε 70αρια μόνο να μας τον φυσήξει; Για άλλη μια φορά πιαστηκα μ@λ@κας,,,..
Δεν ξέρω εγώ στην Δωδεκανήσου είχα πάρει μόνο την Νάντια με τις βυζάρες.

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.910
Πόντοι
2.256
Νεφελη ...Ναντια...Ναταλια....ολα τα καλα μωρα.....Το εχει το γραμμα μαλλον

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.910
Πόντοι
2.256
Δηλωμένη με αλλο ονομα ηταν σε γραφειο η νεφελη . Τιμη ώρας 200-300 . Το γραφειο βεβαια ειχε αφρο και ηταν για χοντρά πορτοφόλια . Δυνατα μωρά κ με τιμοκατάλογο «αλμυρό» που έφτανε μεχρι και 600 το διωρο με μοντελάκια της πουτσας . Η νεφελη σημειωτέον ειχε κ μακρύ χερακι οπου έβρισκε. Το αναφέρω μηπως καποιος ειχε την υποψία οτι του ελειψε κατι. Καλυτερα στα ραντεβου να πηγαινουμε με μετρημένα κουκιά και πολυ προσοχη . Επισης θα ηθελα να πω βλέποντας καποιες αντιπαραθέσεις χωρις λογο κ αιτία οτι ειμαστε συμπαικτες , ειμαστε στην ιδια ομαδα , μοιραζόμαστε πληροφορίες με σκοπο να προστατέψουμε και να προστατευτούμε. Καθόμαστε συμπαικτες μου στην ιδια πλευρα του τραπεζιού κ οχι απεναντι . Απεναντι μας εχουμε αυτους που αποσκοπούν να μας παρουν τα φράγκα χωρις ν μας προφέρουν τις ανάλογες υπηρεσιες . Ευχαριατω κ ελπιζω να μη σας κούρασα με το μακροσκελές post. Παραμένω στη διαθεση σας και παντα θα εχω τη διαθεση ν αναφέρω οτι σημαντικο πεσει στην αντίληψη μου με σκοπο να βοηθησω . Η ομαδικότητα κερδιζει παντα την ατομικότητα
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ

Passenger1980

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
76
Πόντοι
0
Γίνεται πολλή συζήτηση για τι κάνουν κάποιες κοπέλες, και πόσο μακριά πάνε.
Από προσωπική εμπειρία 8 ετών, και χωρίς να αναφέρω ονόματα:
- έχω κάνει σεξ με τρεις (με μία στο μαγαζί, με άλλες δύο εκτός, φυσικά κρυφά από το μαγαζί και με σοβαρό αντίτιμο)
- στοματικό με 5-6 όταν παλαιότερα απαγορευόταν σε μερικά μαγαζιά (πλέον αυτό έχει σχεδόν απελευθερωθεί, σχεδόν όλες πλέον το δίνουν)
-μερικές, παρά την πολύ καλή προσωπική χημεία, κρατούν τις αρχές τους και δεν πάνε πέρα από τα όρια που έχουν θέσει
-οι περισσότερες, αν υπάρχει καλή προσωπική χημεία, πάνε παρακάτω με το κατάλληλο αντίτιμο.
-γενική συμβουλή: να το πάτε χαλαρά, δείτε πρώτα πώς εξελίσσεται η επαφή, και μετά συνήθως όλα γίνονται, αν και με κόστος

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Δηλωμένη με αλλο ονομα ηταν σε γραφειο η νεφελη . Τιμη ώρας 200-300 . Το γραφειο βεβαια ειχε αφρο και ηταν για χοντρά πορτοφόλια . Δυνατα μωρά κ με τιμοκατάλογο «αλμυρό» που έφτανε μεχρι και 600 το διωρο με μοντελάκια της πουτσας . Η νεφελη σημειωτέον ειχε κ μακρύ χερακι οπου έβρισκε. Το αναφέρω μηπως καποιος ειχε την υποψία οτι του ελειψε κατι. Καλυτερα στα ραντεβου να πηγαινουμε με μετρημένα κουκιά και πολυ προσοχη . Επισης θα ηθελα να πω βλέποντας καποιες αντιπαραθέσεις χωρις λογο κ αιτία οτι ειμαστε συμπαικτες , ειμαστε στην ιδια ομαδα , μοιραζόμαστε πληροφορίες με σκοπο να προστατέψουμε και να προστατευτούμε. Καθόμαστε συμπαικτες μου στην ιδια πλευρα του τραπεζιού κ οχι απεναντι . Απεναντι μας εχουμε αυτους που αποσκοπούν να μας παρουν τα φράγκα χωρις ν μας προφέρουν τις ανάλογες υπηρεσιες . Ευχαριατω κ ελπιζω να μη σας κούρασα με το μακροσκελές post. Παραμένω στη διαθεση σας και παντα θα εχω τη διαθεση ν αναφέρω οτι σημαντικο πεσει στην αντίληψη μου με σκοπο να βοηθησω . Η ομαδικότητα κερδιζει παντα την ατομικότητα
Τώρα σταμάτησε και από το γραφείο; Ποιο ήταν αυτό γιατί στην Θεσσαλονίκη μόνο ένα ξέρω και έχω πάρει δυο φορές όλες κι όλες.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.526
Πόντοι
216
Τελικά ρε μάγκες μόνο εγώ περνούσα καλά με την Νεφέλη και ήταν πάντα ευγενική μαζί μου ακόμα και στην αρχή που πάντα έκανα το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Τελικά ρε μάγκες μόνο εγώ περνούσα καλά με την Νεφέλη και ήταν πάντα ευγενική μαζί μου ακόμα και στην αρχή που πάντα έκανα το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ;
Δυο φορές πέρασα και δεν είχα κάποιο τρομερό παράπονο. Ίσα ίσα θα έλεγα οτι "πουστια" μου είχε παίξει μόνο η Μπέλλα και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι . Την παίρνω διπλό με την Ολίβια και η μόνη συμμετοχή της Ολίβια(ς) ήταν το μέτριο χάιδεμα και κάνα δυο γλειψιματα στα βυζιά της. Όλο το πρόγραμμα το έβγαλε η Μπέλλα (καυλάντα, μαλακία και γλείψιμο στις βυζάρες της). Για μένα βάσει συμμετοχής θα έπρεπε να δώσω 80€ δηλαδή να πάρει η μία 30 και η άλλη 50 αλλά η Μπέλλα απαίτησε 100 τα οποία και τελικά πήρε.
Να σημειώσω οτι στην διαφήμιση για μασάζ με δύο χέρια ήθελαν 60 ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση:

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.910
Πόντοι
2.256
Δεν εχει νοημα να λεμε ξανα και ξανα τα ιδια....Συνοψις ...στα λαδομαγαζα και τσιμπουκια πεφτουν....και γαμησια...και ασε να το παιζουν ντιβες....

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.262
Πόντοι
3.497
Εγώ πάντως δε ξέρω τι λέτε αλλά μια χαρά περνούσα με τη Νεφέλη.Με 50 εννοείτε πάντα διότι ποτέ δε ζήτησα κάτι έξτρα. Και στη Δωδεκανήσου δε τη θυμάμαι διότι πάντα περνουσα με το κοντοπούτανο το στρουμπουλό με τις βυζάρες. Τρομερό κορίτσι. Κρίμα που έγινε σερίφισσα.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Εγώ πάντως δε ξέρω τι λέτε αλλά μια χαρά περνούσα με τη Νεφέλη.Με 50 εννοείτε πάντα διότι ποτέ δε ζήτησα κάτι έξτρα. Και στη Δωδεκανήσου δε τη θυμάμαι διότι πάντα περνουσα με το κοντοπούτανο το στρουμπουλό με τις βυζάρες. Τρομερό κορίτσι. Κρίμα που έγινε σερίφισσα.
Τι έλεγε η σερίφισσα στις παροχές υπηρεσιών; Επειδή έχει σταματήσει μπορείς να τα αναπτύξεις κιόλας

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.669
Πόντοι
3.846
Τώρα που λες σερίφισσα.Πάντα είχα την απορία πώς προέκυψε αυτή η ονομασία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom