Διαγραμμένο μέλος 157823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Φίλε μου με όλη την καλή διάθεση κι εγώ είμαι χρόνια μέλος αλλά δεν μένω Θεσσαλονίκη. Είμαι από επαρχία. Όταν τύχει να βρεθώ εκεί θα γράψω. Από όσο ξέρω η Μαριάννα είναι πριβε. Οπότε λογικό κάποιος που δεν μένει Θεσσαλονίκη να είναι πιο δύσκολο να έχει πρόσβαση. Οπότε κι εγώ μόνο σε ότι είναι φρι πηγαίνω όταν τύχει.18 χρονια εδω μεσα...μαλλον δεν εισαι ασχετος....αλλα κηφηνας και ματακιας
Έχεις πάει ξανά εγώ είχα ένα χρόνο να πάω έκανα με Χρύσα και ούτε καν μου είπε για δεύτερο μέροςΕπίσης πήγα στο Aqua η golden βασιλέως Όλγας 126 και πέρασα με τη Σίσσυ πολύ καλό εργαλείο φοβερό άψογο αστέρι στη το μικρό και ωραίο βυζάκι δυάρι πρέπει να είναι με τριάρι κωλαράκι άψογο φορούσε ένα ωραίο δικτυωτό καλσόν άκη και κλασσικά έχω περίοδο
tatianaΣτο βάνα ποια αξίξει;;;
Κατανοώ απόλυτα ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά ρε γμτ υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.Επίσης πήγα στο Aqua η golden βασιλέως Όλγας 126 και πέρασα με τη Σίσσυ πολύ καλό εργαλείο φοβερό άψογο αστέρι στη το μικρό και ωραίο βυζάκι δυάρι πρέπει να είναι με τριάρι κωλαράκι άψογο φορούσε ένα ωραίο δικτυωτό καλσόν άκη και κλασσικά έχω περίοδο
Ετσι πες ταΓια όλα τα άλλα κριτικές έκαναθα βρεθεί κανα παλικάρι να μας κάνει το κονε
Ποιο μαγαζί είναι αυτό ;Πέρασμα από Μαριάννα!
Παρούσες... Αφροδίτη - Ηλέκτρα - Κατερίνα - Εύα ()
Πέρασα με Εύα που κάνει αισθησιακές τσιμπουκαρες, δεν χρειάζεται να πω πολλά μία λέξη Απόλαυση! Ακολούθησε ωραίο μασαζακι έως πολύ χαλαρωτικό!
Το κακό νέο πως σταμάτησε η Χαρά!
Αυτά τα ολίγα από το πιο τίμιο μαγαζί που υπάρχει στο χωριό μας!![]()
Η Μαριάννα που είναι; Είναι prive;Πέρασμα από Μαριάννα!
Παρούσες... Αφροδίτη - Ηλέκτρα - Κατερίνα - Εύα ()
Πέρασα με Εύα που κάνει αισθησιακές τσιμπουκαρες, δεν χρειάζεται να πω πολλά μία λέξη Απόλαυση! Ακολούθησε ωραίο μασαζακι έως πολύ χαλαρωτικό!
Το κακό νέο πως σταμάτησε η Χαρά!
Αυτά τα ολίγα από το πιο τίμιο μαγαζί που υπάρχει στο χωριό μας!![]()
Η χούφτα σουΣτο βάνα ποια αξίξει;;;
Ναι prive είναιΗ Μαριάννα που είναι; Είναι prive;
Εσύ είσαι παπατζηςΑσε ρε πονηριδη ....Αφου εισαι εισαι ψευτης και εσυ και εγω![]()
ΕυχαριστώΝαι prive είναι
Εγω ειμαι απο το φεγγαριΕσύ είσαι παπατζης
Παρε Θεωνη...να δεις για ποτε θα κανεις τα 0-100....Στο βάνα ποια αξίξει;;;
Ότι δεν μπορείς να αποφύγεις, απόλαυσε τοΕγω ειμαι απο το φεγγαρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παρε Θεωνη...να δεις για ποτε θα κανεις τα 0-100....
καλυτερα παρε την Τεφατζου απ την Καλαμαρια ....βαρεων βαρωνΕγω ειμαι απο το φεγγαρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παρε Θεωνη...να δεις για ποτε θα κανεις τα 0-100....
Επίσης κάτι άσχετο: Επενδύστε τα 50€ σήμερα 22+ πόντους Βεζενκοφ, 10 ριμπάουντ Ταβαρες και 7 ασίστ Καμπατσο..... Και η χούφτα, χούφτα!!!Η χούφτα σου
+50€
Κι εγω με τον προλαλησαντα θα συμφωνησω..μαζι με εβελυν εκει νομιζω οτι καλυτερο ειδα τελευταια στη γυρα..Κατανοώ απόλυτα ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά ρε γμτ υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.
Φοβερό άψογο αστέρι;;;;
Έλεος!