Διαγραμμένο μέλος 253833
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2025
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Πήγε κανείς με την Ισμήνη στο Crystal ? το βγάζει το κάτω εσωρούχο?
Για τον πουτσο δεν θέλουμε να είναι? Ρητορική η ερώτηση...για τον πουτσο τελειως η Κασσανδρα....μετρια αδυνατη γκομενα.... τα πιο ασχημα βυζια που θα δεις....καλες υπηρεσιες αλλα μεχρι εκει....
Τον απέλυσαν γιατί η υγρασία πήρε τα βουνά...Υπήρχε ένας τύπος εδώ μέσα που πήγαινε Crystal και έκανε και κάτι μερεμέτια. Σταμάτησε από πελάτης;;
Τόσα χάλια είναι ρε;Ο τυπος που εκλεισε ραντεβου με Θεωνη σημερα στο βανα ειναι ηρωας!!!!!!!!!!!!!!
Αδερφε δεν ξερω αν με διαβαζεις ...αλλα αυτο το πραγμα δεν βλεπεται!!!!
Σε ποια ρε φίλεΣε αυτά που πάω ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πήγα, τηλέφωνο πήρα
Την πήρε ο αέρας αδερφέ την χάσαμεΤελικά ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω την Άννυ από πρώην massagio ????
Καλή στον αγώνα?Σωστός ο παίχτης
Και την έχουν και για το δυνατό τους χαρτί.....πριν 2 χρόνια μπορεί...τώρα φακλανεψε ασχημαΟ τυπος που εκλεισε ραντεβου με Θεωνη σημερα στο βανα ειναι ηρωας!!!!!!!!!!!!!!
Αδερφε δεν ξερω αν με διαβαζεις ...αλλα αυτο το πραγμα δεν βλεπεται!!!!
Ο υδραυλικόςΟ μπογιατζής η ο γυψοσανιδας?
Εγώ πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα το δωμάτιο ήταν βαμμένο κανονικά.. δεν είχε υγρασία και ρώτησα που πήγε το γκράφιτι από τον τοίχο... Λογικά το Βάφουν τώρα λόγο μετακομίσεις. Τα καινούργια θα ειναι όλα με παράθυρο τα δωμάτια και ποίο προσεγμένο αυτό που κάνεις μπάνιο...Παράκληση προς όποιον βλέπει το forum από το Crystal. Δεν ξέρω ποιος είπε ότι θα μεταφερθεί και αν ισχύει αλλά ότι και να γίνει πρέπει να κάνετε κάτι με την υγρασία. Εχουν σκάσει όλα τα ντουβάρια και πλέον ο χώρος αρχίζει και γίνεται οριακά δυσάρεστος
Γεια ποιο μαγαζί λες;Στο instagram έχουν ανεβάσει βίντεο, το ίδιο ακριβώς σουλούπι με εκείνη, και σε ένα άλλο φαίνεται και το τατουάζ στον ώμο. Τους είχα ρωτήσει ποια είναι και μου είπαν Βικτόρια.
Έχει σταματήσει.Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν η ψιλή η Ξένια που έκανε ραντεβού σε δικό της χώρο συνεχίζει το άθλημα. Έχω πολύ καιρό να δω αγγελία της. Το τηλ της τελείωνε σε 892 και είναι πλέον κλειστο