Από πάνω ή από κάτω της βάσης;Από τη βάση στοκε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (7 μέλη και 40 επισκέπτες)
Vyzouvios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 700
- Πόντοι
- 310
Λοιπόν επισκέφτηκα και εγώ το elegance να δοκιμάσω την παγκόσμια πρωτοτυπία με το μισό μισό πρόγραμμα! Ξεκινάμε με Σοφία η οποία έχει καυλοφατσα Βυζαρες και πολύ ερωτική φωνή αλλά κάνει αυστηρά μόνο μάσα αρκετά καλό για τέτοιοι είδους μαγαζια! Στην συνέχεια μπαίνει και η Φενια και για κανα λεπτό με τρίβουν παράλληλα ώσπου φεύγει η Σοφία τελείως . Φενια λοιπόν skinny 25 ξανθούλα με καυλοφατσα , συνέχιζε να μου κάνει μασάζ για 2-3 λεπτά μέχρι να γυρίσω να τα πετάξει και αυτή όλα και να αρχίσει ναι καταπληκτική Πίπα ! Με μεράκι η κοπέλα το έχει πολύ το Άθλημα .
Συνολική εμπειρία άνω των προσδοκιών μου , πολύ καλή να πάτε !!
Που βρίσκεται αυτό αδερφέΛοιπόν επισκέφτηκα και εγώ το elegance να δοκιμάσω την παγκόσμια πρωτοτυπία με το μισό μισό πρόγραμμα! Ξεκινάμε με Σοφία η οποία έχει καυλοφατσα Βυζαρες και πολύ ερωτική φωνή αλλά κάνει αυστηρά μόνο μάσα αρκετά καλό για τέτοιοι είδους μαγαζια! Στην συνέχεια μπαίνει και η Φενια και για κανα λεπτό με τρίβουν παράλληλα ώσπου φεύγει η Σοφία τελείως . Φενια λοιπόν skinny 25 ξανθούλα με καυλοφατσα , συνέχιζε να μου κάνει μασάζ για 2-3 λεπτά μέχρι να γυρίσω να τα πετάξει και αυτή όλα και να αρχίσει ναι καταπληκτική Πίπα ! Με μεράκι η κοπέλα το έχει πολύ το Άθλημα .
Καινούριος εδώ
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.654
- Πόντοι
- 736
Καινούργιος με 3 χρονια μέλος με 10 μην;Που βρίσκεται αυτό αδερφέ
Καινούριος εδώ
Να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο διάβασμα παλαιότερων αναρτήσεων, γράψε καμμία 50αρια μηνύματα με απόψεις και συνεισφορά στο νήμα και μετα θα παίρνεις ότι ζητάς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εποχής, εύκολα γρήγορα ανεξοδα και κυρίως χωρίς κόπο!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.654
- Πόντοι
- 736
Μαθαίνω επίσης ότι έρχεται μεταγραφαρα στη πόλη....
Γουστάρω θείες
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Μπορούν να κλείσουν κάνα ρίνγκ και να ξιφασκήσουν με τα ψωλία τους. Ο χαμένος είναι αυτός που θα σπάσει τον πούτσο του. Όχι για να δούνε όλοι αυτοί που μαλώνουν δημόσια πώς ειναι να τους σπάνε πούτσους και μπάλες.Πλακώσανε οι μακρυψωλάκηδες να κάνουν το νήμα πουτάνα. Βρε αι στο διάλο οκτάχρονα. Αφήστε μια ενημέρωση της προκοπής πρώτα και μετά ασχοληθείτε με τις μεζούρες.
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 201
Δωσεεε ...εκ των Αθηνών??Μαθαίνω επίσης ότι έρχεται μεταγραφαρα στη πόλη....
Ρε φίλε τι βλέπεις τι γράφει εκεί ούτε ποστ δεν μπορούσα να γράψω δεν έμπαιναΚαινούργιος με 3 χρονια μέλος με 10 μην;
Να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο διάβασμα παλαιότερων αναρτήσεων, γράψε καμμία 50αρια μηνύματα με απόψεις και συνεισφορά στο νήμα και μετα θα παίρνεις ότι ζητάς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εποχής, εύκολα γρήγορα ανεξοδα και κυρίως χωρίς κόπο!
Μην είστε toxic χωρίς λόγο
Μια οδό ζήτησα
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Φιλε δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα οι Γκομενες ΔΕΝ μετρανε το πουλι αλλα το ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ και ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.Ναι φλωρακο μου....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και άλλος που πετάγεται σα τη πορδή
Οποτε κρατα το πουλακι σου και μη μας πρηζεις τοσο .
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
το οποιο το κολλανε απο σεξουαλικη επαφη Η απο τουαλετα ;Κολπίτιδα…
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 1.436
Η γυναίκα είναι πολύ ευαίσθητη στο να επιμολυνθεί από οτιδήποτε αλλά Το μικρόβιο που προκαλεί την κολπίτιδα μεταδίδεταιτο οποιο το κολλανε απο σεξουαλικη επαφη Η απο τουαλετα ;
Στην τελική η τύπισσα είναι φουλ βρωμιάρα και απορώ πως κάποιοι την εκθειάζουν.
Κάποτε άξιζε πάρα πολύ πριν 15 – 16 χρόνια αλλά τώρα πρέπει κάποιος να είναι πολύ απελπισμένος για να πάει μαζί της.
Από τη στιγμή πήγε στο φοίνικα δεν ασχολήθηκα μαζί της γιατί θεωρώ ανήθικο το να γαμιέται κάτω τα παιδιά της
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
μακρια τοτε-ψαριλα και εμενα μου την σπαειΗ γυναίκα είναι πολύ ευαίσθητη στο να επιμολυνθεί από οτιδήποτε αλλά Το μικρόβιο που προκαλεί την κολπίτιδα μεταδίδεται
Στην τελική η τύπισσα είναι φουλ βρωμιάρα και απορώ πως κάποιοι την εκθειάζουν.
Κάποτε άξιζε πάρα πολύ πριν 15 – 16 χρόνια αλλά τώρα πρέπει κάποιος να είναι πολύ απελπισμένος για να πάει μαζί της.
Από τη στιγμή πήγε στο φοίνικα δεν ασχολήθηκα μαζί της γιατί θεωρώ ανήθικο το να γαμιέται κάτω τα παιδιά της
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.581
- Πόντοι
- 1.436
Βας. Ολγας , οπως κατεβαίνεις στο αριστερό πεζοδρόμιο , πριν την Συνδικα δίπλα στο σούπερ μάρκετ , νομίζω Μασούτης . Πάνω αριστερά το κουδούνι , γράφει elegance , απλά πάρε ένα τηλ πιο πριν γιατί ανοίγουν στις 2 μμ και καλό να έχεις κλείσει ραντεβού . Το τηλ θα το βρεις πριν καποια posts, ή νομίζω έχει και παλαιότερο νήμα για το elegance συγκεκριμέναΡε φίλε τι βλέπεις τι γράφει εκεί ούτε ποστ δεν μπορούσα να γράψω δεν έμπαινα
Μια οδό ζήτησα
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 4.192
- Πόντοι
- 7.195
Η Εύα δουλεύει ακόμα στο λούξουρι στη Μοναστηριου γιατί έχω μερες να την δω στο πρόγραμμα?
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.671
- Πόντοι
- 3.846
Εναλλάξ με του Ευόσμου,στο οποίο ήταν σήμερα.Να κοιτάς καθημερινά τα stories τους από τις 12:00 και μετά,είτε σε Facebook είτε σε InstagramΗ Εύα δουλεύει ακόμα στο λούξουρι στη Μοναστηριου γιατί έχω μερες να την δω στο πρόγραμμα?
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Ρε φίλε τι βλέπεις τι γράφει εκεί ούτε ποστ δεν μπορούσα να γράψω δεν έμπαινα
Μια οδό ζήτησα

Elegance - bourdela.com forum
Ως ένα ίδρυμα που φιλοδοξεί να ανεβάσει λίγο το επίπεδο των υπηρεσιών, ασχέτως αν τα καταφέρει νομίζω του αξίζει ένα ξεχωριστό θέμα. Παρακαλώ για τη συνεισφορά σας με κριτικές για το επίπεδο των υπηρεσιών.
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα!
Εάν είστε συνταξιούχοι...μην ξεχάσετε να διεκδικήσετε τιμές!
www.lovelist.com.gr

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ 6974475814 - Love List
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ!!! ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ!!! ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ… 6974 475814

greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 496
Λογικά στην αναμονή θα παίζει ΑφτιάΚαλημέρα!
![]()
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ!!! ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ!!! ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ… 6974 475814www.lovelist.com.gr
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Αυτή πρέπει να είναι η Κορινα στις αρχές τις ολγας.Ετσι όπως είναι πιστεύω μόνο συνταξιούχοι μπορεί να πάνε μαζί της κι αυτοι 75+Καλημέρα!
![]()
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ!!! ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ!!! ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ… 6974 475814www.lovelist.com.gr