You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (8 μέλη και 37 επισκέπτες)
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Αυτό με την ψαρίλα το επιβεβαιώνω κι εγώΤελευταία φορά που πήγα, μύριζε ψαρίλα το μουνί της....γάμησα, έχυσα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν ξαναπάω.
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 21.730
- Πόντοι
- 8.296
@antisthenis Έχουμε έναν στραβοστόμη εδώ πέρα που κάνει συνεχώς μανούρες. Αν δεν ισιάξει το στόμα του να το βάλουμε στην μόρσα;
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Να μη με ειρωνεύονται να είμαι κύριος απέναντι τους...Φίλε, σορρυ που επεμβαίνω
Αλλά γιατί βρίζεις συνέχεια και μιλάς άσχημα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατουρα και λιγο...μικρούλη...@antisthenis Έχουμε έναν στραβοστόμη εδώ πέρα που κάνει συνεχώς μανούρες. Αν δεν ισιάξει το στόμα του να το βάλουμε στην μόρσα;
Axortagos133
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα λαέ. Ερώτηση. Το μπάνιο, στο Κρίσταλ τουλάχιστον, είναι απαραίτητο; Αν μπανιαριστώ πριν πάω, πάλι θα με βάλουν να κάνω; Δεν υπάρχει θέμα υγιεινής, ειδικά με τις πετσέτες;
Επίσης να ρωτήσω αν στο Massagio, που βολεύει περισσότερο ως προς τη τοποθεσία, αν έχει καμία αξιόλογη περίπτωση κορασιδας αυτό το διάστημα.
Επίσης να ρωτήσω αν στο Massagio, που βολεύει περισσότερο ως προς τη τοποθεσία, αν έχει καμία αξιόλογη περίπτωση κορασιδας αυτό το διάστημα.
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Παίδες τι νόημα έχει να βριζόμαστε.
Μήπως να ηρεμήσουμε λίγο;
Έχουμε νεύρα από αλλού και ξεσπάμε εδώ νομίζω. Ξεχνάμε ίσως ότι εδώ ακριβώς για αυτό βρισκόμααστε. ΓΙα να χαλαρώνουμε!
ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ!
Μήπως να ηρεμήσουμε λίγο;
Έχουμε νεύρα από αλλού και ξεσπάμε εδώ νομίζω. Ξεχνάμε ίσως ότι εδώ ακριβώς για αυτό βρισκόμααστε. ΓΙα να χαλαρώνουμε!
ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ!
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.545
- Πόντοι
- 446
Φαντάζομαι δεν είσαι κανένας πιτσιρικάς, βρίζεις κόσμο και ξεκινάς παρεξηγήσεις από το μηδέν. Δίχως να σε ενοχλήσουν ξεκινάς και βρίζεις τον @John_282 που ο άνθρωπος είναι από τους πιο ευγενικούς όχι στο νήμα αλλά σε όλο το bou, με όμορφα δομημένα και τεκμηριωμένα ποστς, συνεχιζεις με τον @Freddoespresso που επίσης προσφέρει με επίπεδο σε αρκετά νήματα δίχως αντιδικίες. Όλοι μπορούμε να μιλήσουμε άσχημα αλλά επιλέγουμε να μην το κάνουμε από σεβασμό στον εαυτό μας και στους υπόλοιπους συναδέλφους. Λίγο self respect είναι καλό.Να μη με ειρωνεύονται να είμαι κύριος απέναντι τους..
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.671
- Πόντοι
- 3.846
Καλημέρα καποιος το τηλέφωνο τις Εβίτας σε pm γιατί μου κλέψανε το κινητό είναι εύκολο... Ευχαριστώ..
Στο χώρο μου στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. 6948862427

Αγγελία της Εβίτας με το τηλέφωνο της
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Ακουσε να δεις..εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν αυτόι ξεκίνησαν. Οπότε Βλάκα καλό είναι να ξέρεις από την αρχή τα πράγματα και μετά να αμολας τη βλακεία σουΦαντάζομαι δεν είσαι κανένας πιτσιρικάς, βρίζεις κόσμο και ξεκινάς παρεξηγήσεις από το μηδέν. Δίχως να σε ενοχλήσουν ξεκινάς και βρίζεις τον @John_282 που ο άνθρωπος είναι από τους πιο ευγενικούς όχι στο νήμα αλλά σε όλο το bou, με όμορφα δομημένα και τεκμηριωμένα ποστς, συνεχιζεις με τον @Freddoespresso που επίσης προσφέρει με επίπεδο σε αρκετά νήματα δίχως αντιδικίες. Όλοι μπορούμε να μιλήσουμε άσχημα αλλά επιλέγουμε να μην το κάνουμε από σεβασμό στον εαυτό μας και στους υπόλοιπους συναδέλφους. Λίγο self respect είναι καλό.
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.545
- Πόντοι
- 446
Είσαι απλά παιδί ακόμα , δεν γνωρίζω άμα είσαι στο κορμί, αλλά στο μυαλό σίγουρα. Το όταν βρίζεις κάποιον δίχως να σε βρίζει δεν σε κάνει πιο φουσκωτό ή πιο γαμαω.Ακουσε να δεις..εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν αυτόι ξεκίνησαν. Οπότε Βλάκα καλό είναι να ξέρεις από την αρχή τα πράγματα και μετά να αμολας τη βλακεία σου
Εγώ προσωπικά σου έκανα αναφορά, καθώς είσαι αγενής και επιθετικός χωρίς λόγο σε όλους. Για να χαλαρώνουμε μπαίνουμε φαντάζομαι όλοι εδώ, ώστε να ξεφεύγουμε από τα άγχη της καθημερινότητας και το τρέξιμο της δουλειάς. Γίνεσαι εριστικός.Ακουσε να δεις..εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν αυτόι ξεκίνησαν. Οπότε Βλάκα καλό είναι να ξέρεις από την αρχή τα πράγματα και μετά να αμολας τη βλακεία σου
Αντε, βρίσε και εμένα τώρα.
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Αν ο αναγνώστης του μέλλοντος πέσει τυχαία στις τελευταίες 10 σελίδες θα πιστέψει ότι βριζόμασταν σε όλες τις 3110 σελίδες του θρεντ.
Ρε παίδες! Χαλαρώστε. Φιλικά πάντα.
Καλό βράδυ από εμενα!
Ρε παίδες! Χαλαρώστε. Φιλικά πάντα.
Καλό βράδυ από εμενα!
Τελευταία τροποποίηση:
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 21.730
- Πόντοι
- 8.296
Ακουσε να δεις..εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν αυτόι ξεκίνησαν. Οπότε Βλάκα καλό είναι να ξέρεις από την αρχή τα πράγματα και μετά να αμολας τη βλακεία σου
Συνημμένα
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.545
- Πόντοι
- 446
Συνεχίζεις να προκαλείς ασυστολα, το πληκτρολόγιο νομίζεις είναι οι δικέφαλοι σου? Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Μου λες ότι λέω μαλακίες αλλά δεν δικαιολογείς γιατι θεωρείς ότι λέω μαλακίες. Δεν θέλω να σπαμαρω στο νήμα και προσπαθώ να κρατήσω σε χαμηλούς τόνους τις απαντήσεις μου, και συνεχίζεις εντελώς αλόγιστα να βρίζεις κόσμο που δεν γνωρίζεις. Βρίζεις μάνες χωρίς να γνωρίζεις καν εάν είναι εν ζωή η τι ιστορία έχει αυτός ο γιος για την μητέρα του. Ότι και να σου πω θα είναι λίγο.Ούτε το να το πετάς τη μαλάκια σου σε κάνει πιο έξυπνο
Θα προτιμούσα να κάνω σεξ με τη μανούλα σου...θα ήτανε πιο χαλαρωτικό
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Κύριοι καλημερα !!μην ασχοληστε με τον εν λόγω ,κάντε τον μια αναφορά να πάρει το κουβαδάκι του και να πάει στην παρακάτω παράλια!!!!
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Πάρε ένα Freddo pipeto και βουλώνε στοκεΚύριοι καλημερα !!μην ασχοληστε με τον εν λόγω ,κάντε τον μια αναφορά να πάρει το κουβαδάκι του και να πάει στην παρακάτω παράλια!!!!
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 1.436
Κολπίτιδα…Αυτό με την ψαρίλα το επιβεβαιώνω κι εγώ
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 201
αντε μαλακα φαε και συ καμια 10ρια αναφορες μας ζαλησες το παπαρι ,καραγκιοζακο μετα καντιλια ολη μερα...παπατζηΑκουσε να δεις..εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν αυτόι ξεκίνησαν. Οπότε Βλάκα καλό είναι να ξέρεις από την αρχή τα πράγματα και μετά να αμολας τη βλακεία σου
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Άντε μωρη λουγκρα.....Κάντε όσες αναφορες θέλετε. Μέχρι στιγμής παίρνεται τα τέτοια μου και σας αρέσει...αντε μαλακα φαε και συ καμια 10ρια αναφορες μας ζαλησες το παπαρι ,καραγκιοζακο μετα καντιλια ολη μερα...παπατζη
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 201
@antisthenis τι φαση με τον τραχανα?
ρε μπαγλαμα τι μου στελνεις ινμποξ?να φοβηθω??χαχαχα,σε τσακωσω εξω σου σπασω τα κοκκαλαΆντε μωρη λουγκρα.....Κάντε όσες αναφορες θέλετε. Μέχρι στιγμής παίρνεται τα τέτοια μου και σας αρέσει...