biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.060
Ναι προσφέρω την εκδοχή με body to body ως πιο αισθησιακή επιλογή.Στεφάνια κάνεις μήπως tantra μασάζ?
Κοντά σας δύο εβδομάδες ακόμα και μ κρεβατάκι μασάζ! Καλημέρα
Ναι προσφέρω την εκδοχή με body to body ως πιο αισθησιακή επιλογή.Στεφάνια κάνεις μήπως tantra μασάζ?
Stefania καλωs μαs ειρθεs .......δειξε μαs ομωs και την κολαρ@ σου να μαs γκαβλωσειs ........Ναι προσφέρω την εκδοχή με body to body ως πιο αισθησιακή επιλογή.
Κοντά σας δύο εβδομάδες ακόμα και μ κρεβατάκι μασάζ! Καλημέρα![]()
σούφρα σούφρα θέλουμε......χαχαχαStefania καλωs μαs ειρθεs .......δειξε μαs ομωs και την κολαρ@ σου να μαs γκαβλωσειs ........
Body to body εννοείς Nuru? Επίσης το πραγματοποιείς ντυμένη/μερικώς ντυμένη η γυμνή?Ναι προσφέρω την εκδοχή με body to body ως πιο αισθησιακή επιλογή.
Ευστοχότατη ερώτηση.Body to body εννοείς Nuru? Επίσης το πραγματοποιείς ντυμένη/μερικώς ντυμένη η γυμνή?
Άλλο τοBody to body εννοείς Nuru? Επίσης το πραγματοποιείς ντυμένη/μερικώς ντυμένη η γυμνή?
Tο Nuru γίνεται αυστηρά μόνο σε στρώμα,το b2b γίνεται και σε κρεβάτι μάσαζ,δεν νομίζω να έχει φέρει στρωμαBody to body εννοείς Nuru? Επίσης το πραγματοποιείς ντυμένη/μερικώς ντυμένη η γυμνή?
Συμφωνώ δεν είπα τίποτα για nuru ..Άλλο το
Tο Nuru γίνεται αυστηρά μόνο σε στρώμα,το b2b γίνεται και σε κρεβάτι μάσαζ,δεν νομίζω να έχει φέρει στρωμα
Γυμνούλα τ προσφέρω απλά να διευκρινίσω ότι βασική προϋπόθεση είναι να είναι κάποιος τελειώς ατριχος..αν υπάρχουν έστω και λίγες τρίχες στο στήθος η πλάτη δεν γίνεται να το προσφέρω Επίσης το πρόγραμμα αυτό καταλήγει με enging oxi με full.
Aγαπημένο dress code! Ξέρεις πως να...ξεσηκώνεις τους άνδρες με μία απλή κίνηση!Ναι προσφέρω την εκδοχή με body to body ως πιο αισθησιακή επιλογή.
Σκέψου το περί μόνιμης εγκατάστασης! Θα σου αρε΄σει, σίγουρα! Δεν υπάρχει αμφιβολία! Έχω ζήσει Αθήνα και μπορώ να κάνω συγκρίσεις...Συμφωνώ δεν είπα τίποτα για nuru ..
Η τεχνική όμως είναι πολύ παρόμοια αν εξαιρέσεις το στρώμα και το τζελ..
Ε πόσα να φέρω μαζί μου πετσέτες ,κρεβάτι μασάζ ,λάδια στο τέλος πρέπει να γίνω μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης να μην έχω άγχος τον εξοπλισμό!
Στην Αθήνα για να πας από το ένα μέρος στο άλλο χρειάζεσαι ελικόπτερο.....Σκέψου το περί μόνιμης εγκατάστασης! Θα σου αρε΄σει, σίγουρα! Δεν υπάρχει αμφιβολία! Έχω ζήσει Αθήνα και μπορώ να κάνω συγκρίσεις...
Ωραία κουφώματα έχει βάλει ο μάστορας......Ναι προσφέρω την εκδοχή με body to body ως πιο αισθησιακή επιλογή.
Νεάπολη και άτριχος λίγο δύσκολο. Που να πεις στον Τόλικ και τον Βάνια να ξυριστούνε, κακό μπλέξιμο...βασική προϋπόθεση είναι να είναι κάποιος τελειώς ατριχος..αν υπάρχουν έστω και λίγες τρίχες στο στήθος η πλάτη δεν γίνεται να
Μασάζ σε τριχωτούς κάνεις;Γυμνούλα τ προσφέρω απλά να διευκρινίσω ότι βασική προϋπόθεση είναι να είναι κάποιος τελειώς ατριχος..αν υπάρχουν έστω και λίγες τρίχες στο στήθος η πλάτη δεν γίνεται να το προσφέρω Επίσης το πρόγραμμα αυτό καταλήγει με enging oxi με full.
κόστος 100 για 90'
Ενώ εδώ αδερφέ πας με flyover σε 1,5 ώρα...Στην Αθήνα για να πας από το ένα μέρος στο άλλο χρειάζεσαι ελικόπτερο.....