Καλησπερα σε ολους. Παρακολουθω αρκετο καιρο το νημα αλλα δεν γραφω συχνα, επειδη οπως προειπε καποιος το νημα εχει καταντησει λιγο ενα μεσο για να γκρινιαζουμε.. Να πω καταρχας οτι η επαφη μου με το σπορ ειναι οι 5,6 φορες που εχω παει.
Υπαρχουν τυποι που κραζουν αλλους, επειδη δινουν 20 ευρω παραπανω για να βγαλει κιλοτακι η αλλη, και προσωπικα θα πω μαγκια τους. Το να τους κραζουμε ομως επειδη κακομαθαινουν οπως διαβαζω τις μασατζουδες ειναι καπως αστειο.. Ο καθενας οριζει την τσεπη του, τι γουστα θελει να βγαλει και ποσο κοστολογει τα γουστα αυτα. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι στο 50ρικο δεν ειναι οι υπηρεσιες ιδιες για ολους και εχει να κανει και με εμφανιση/ χημεια με την κοπελα κλπ...
Εαν λοιπον δεν εχεις χημεια με την κοπελα, εισαι καπως μεγαλος ηλικιακα (no offence) για να δαχτυλωνεις μια 22αρα και γκρινιαζεις και απο πανω που σου τσεπωνει το εξτρα 20ρικο νομιζω το προβλημα το εχεις εσυ, και οχι ο αλλος που τα σκαει.
Το ποστ μου δεν εχει καμια προθεση να θιξει καποιον.. Καλα τσιμπουκωματα σε ολους.
Υ.Γ να πω επισης οτι ειμαι 33, αρκετα εμφανισημος και δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 50 ευρω.. Εχω κανει με 2 διαφορετικες κοπελες τις φορες που πηγα και στο 50ρικο πηρα γλυψιμο στις μπαλες , μασαζ κωλοτρυπιδας, ισπανικο, χυσιμο σε βυζους, μασαζ με ολο το σωμα κλπ. Και ναι, αν μου ζητουσε εκεινη την στιγμη 20 ευρω παραπανω για ενα γουστο, θα τα εδινα και θα επινα 2 καφεδες λιγοτερους..
Μπορει να ετυχε σε μενα, τι να πω... peace