σαν να πάχυνε και άλλο αυτή τελευταία ή την γκάστρωσες??Εκπτωτη λαδοκορη απο την βανα που εχει δικο τηs χωρο PRIVE στον Ευοσμο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (10 μέλη και 37 επισκέπτες)
Sotiri paoki23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Nούρου χριστιανα μολδαβεζα απεναντι απο τουρκικό προξενιό καλη δυνατή 100€ ομως μια ωρε στο τελος σε κανει κ μπανιο
Sotiri paoki23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ανατολικά κάτι καλό υπάρχει Αρετσού καλαμάρια γενικά ?
Sotiri paoki23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Golden spa αξιζει
Στείλε φίλε σε μήνυμα δεν μπορώ να στείλω μήνυμα το τηλ. Άμα μπορείς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στείλε φίλε σε μήνυμα δεν μπορώ να στείλω μήνυμα το τηλ. Άμα μπορείς
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.206
- Πόντοι
- 3.556
Ανατολικά δεν έχει τίποτε απολύτως όλα είναι κέντρο δυτικάΑνατολικά κάτι καλό υπάρχει Αρετσού καλαμάρια γενικά ?
Μία Μαρκέλλα είναι τούμπα κ αυτή ζητάει φώτο κ άλλες πληροφορίες
Με τις μπιζάμες θες να πέταγεσαι κ ζητάς να είναι κοντά
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ζηταει αυτη η Μαρκέλα περίεργη ειναι μ ζητησε 80€ χωρις σεξΑνατολικά δεν έχει τίποτε απολύτως όλα είναι κέντρο δυτικά
Μία Μαρκέλλα είναι τούμπα κ αυτή ζητάει φώτο κ άλλες πληροφορίες
Με τις μπιζάμες θες να πέταγεσαι κ ζητάς να είναι κοντά
Πήγα κρυσταλ με Νεφέλη όπου έπεσε και τελεσίγραφο ...Ενώ είχα κλείσει ραντεβού μαζί της όταν πήγα άρχισαν το πρόλογο ότι κάτι έτυχε και αν γίνετε να κάνω με άλλη κοπέλα και μόλις το αρνήθηκα ξαφνικα λύθηκαν όλα και μπόρεσε η Νεφέλη...Το δωμάτιο μύριζε περίεργα και το κρεβάτι ετριζε υπερβολικά,απαράδεκτο ένα κρεβάτι έχει ούτε 200 ευρώ του π***** δλδ ...Μετά όλο το τροπάριο ο κλασικός πρόλογος με την περίοδο ....το θέμα είναι ότι μας θεωρούν χαζούς και ότι της πιστεύουμε ότι έχουν περίοδο...Αυτές μας θεωρούν χαζούς εμείς τις θεωρούμε θεοχαζες αυτό είναι το παιχνίδι.Στα του μασάζ να αναγνωρίσω ότι ενώ τελείωσα η Νεφέλη ήταν διατεθειμένη και έκατσε ξόδεψε όλο το χρόνο μετά το χύσιμο κάνοντας καλό μασάζ....τελικά πιο πολύ σαν μασάζ παρά σαν καύλα μου έμεινε...Αυτά ΑΝΤΙΟ από μένα στο συγκεκριμένο μαγαζί .
Sotiri paoki23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Golden spa αξίζει ?
Και τρελή επίσης. Δεν αφήνει να κανείς ντουζ.Η ιρινα ειναι παλια στο χόμπι τρελη ποδολαγνεια κανει Απλα εχει χείλια σαν παπιδι!!!!
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Που να κανείς ντουζ ρε φίλε ο χώρος είναι σαν μαντρί.Και τρελή επίσης. Δεν αφήνει να κανείς ντουζ.
Μαζεμενες κριτικες για Κρυσταλ. Οι επισκεψεις εχεις τις προηγουμενες 2 εβδομαδες.
Μπέλα ( Παλιά Νατάσσα Venus) : Εμφανιση : Χωρίς τακούνια πρέπει να είναι γύρω στο 1.70. Μακριά ίσια μαύρα μαλλιά , βυζί 3άρι πολύ ωραίο σε αφή όπως και κώλος το ίδιο. Έχει πάρει κάποια κιλά αλλά προσωπικά τη θεωρώ την πιο εντυπωσιακή παρουσία στο Κρυσταλ.
Μασάζ : Σχεδόν ανύπαρκτο, χάιδεμα και πολύ λίγη προσπάθεια στην περιοχή τον ποδιών. Δεύτερο κομμάτι : Όταν έχει όρεξη έχει πολύ υψηλή απόδοση για μένα. Φουλ συμμετοχή , μένει μόνο με το κάτω εσώρουχα,αφήνει αγγίγματα, φιλιά σε σώμα/στήθος, ψευτοκραυγούλες, eye contact κλπ. Τελευταία παρότι στο κοινωνικό κομμάτι και στο σαλονάρισμα έδειχνε ευδιάθετη μέσα ψιλοβαριόταν. Παρόλα αυτά όμως η εμπειρία που έχει δεν αφήνει να φανεί ότι γίνεται αγγαρεία. Οπότε θετικό πρόσημο, ξέρει τι κάνει, είναι εντυπωσιακή , είναι "επαγγελματίας" στο άθλημα, περνάς 8 στις 10 φορές καλά.
Νεφέλη: Εμφάνιση : Ψηλούλα, βαμμένο ξανθό μαλλί, αρκετά αδύνατο σώμα, γυμνασμένο. 2άρι στήθος, καλός κώλος ( προσωπικά θεωρώ ότι είναι λίγο πιο skinny σε αυτό το σημείο από ότι θα ήθελα) , έχει λίγο επιτηδευμένο πρόσωπο και ντύσιμο.
Μασάζ : Τεχνικά είναι το καλύτερο στο Κρύσταλ. Δεν κλέβει ούτε χρόνο , ούτε περιοχή στο σώμα. Σχολαστική , καλή πίεση. Ξέρει τι κάνει. Δεύτερο κομμάτι : Θεωρώ ότι αυτή και η Ίριδα έχουν την καλύτερη και την πιο σταθερή απόδοση στο Κρυσταλ. Συμμετοχική όσο δεν πάει , μένει με το κάτω εσώρουχο, αφήνει ελεύθερα φιλιά και πιασίματα. Της αρέσει αυτό που κάνει, είναι καλή και θέλει να περάσεις καλά. Δείχνει να το απολαμβάνει και η ίδια. Θετικό πρόσημο και εδώ.
Ολίβια : Εμφάνιση : Γύρω στο 1,70 και αυτή , αρκετά κιλάκια. Καστανό μαλλί , μεγάλο στήθος , μεγάλος κώλος. Αν φοράει κανένα φόρεμα με ντεκολτέ την πιάνει το μάτι σου.
Μασάζ : Μέτριο. Κάποιες περιοχές τις περνάει εκτενώς , κάποιες άλλες πασάλειμμα, λίγο χάιδεμα, λίγο πίεση. Δεύτερο κομμάτι : Και εδώ ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με εξαίρεση ότι τελευταία βαριέται και η κακή της διάθεση διαφαίνεται. Μένει με το κάτω εσώρουχο, ωστόσο δεν είναι πολύ συμμετοχική , αφήνει αγγίγματα αλλά με μέτρο καθώς τα αποφεύγει με τρόπο , προσφέρει το στήθος της και αυτό με μέτρο. Δίνει την εντύπωση πλέον ότι κάνει αγγαρεία και ότι βαριέται. Αρνητικό πρόσημο από μένα τουλάχιστον όσο παραμένει σε αυτή τη φάση/διάθεση. Προσπερνάς , έχει καλύτερες επιλογές.
Άρτεμις : Εμφάνιση : Κοντούλα, ξανθό μαλλί. Το σώμα της στο σαλονάρισμα και με αυτά που φοράει σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ατσούμπαλο/ στραβοχυμένο , κάτι το οποίο όμως δεν ισχύει. Μεγάλο στήθος, σφιχτός ωραίος κώλος. Χωρίς αμφίεση λέει πολλά.
Μασάζ : Λίγο στην περιοχή τον ποδιών και μετά χάιδεμα και κλέψιμο . προσπερνάει σχεδόν ολοκληρωτικά την περιοχή του κορμού και πάει από πόδια σε ώμους/σβέρκο.
Δεύτερο κομμάτι : Εδώ η κοπέλα προσπαθεί να περάσεις καλά , δεν ξέρω αν είναι έμπειρη ή όχι καθώς είναι καινούργια προσθήκη στο Κρύσταλ , αλλά έχει πιάσει το νόημα. Μένει με κάτω εσώρουχο, προσφέρει στήθος , αφήνει αγγίγματα, θέλει να ευχαριστήσει. Τον φραπέ τον χτυπάει λίγο γρήγορα αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν το κάνει για να κλέψει αλλά από απουσία εμπειρίας. Όταν την πρωτοείδα , μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι λίγο χαζή/αργή αλλά μου άλλαξε γνώμη μέσα στο δωμάτιο και θα έλεγα ότι συστήνεται για κάποιον που θέλει κάτι καινούργιο. Θετικό πρόσημο
Μπέλα ( Παλιά Νατάσσα Venus) : Εμφανιση : Χωρίς τακούνια πρέπει να είναι γύρω στο 1.70. Μακριά ίσια μαύρα μαλλιά , βυζί 3άρι πολύ ωραίο σε αφή όπως και κώλος το ίδιο. Έχει πάρει κάποια κιλά αλλά προσωπικά τη θεωρώ την πιο εντυπωσιακή παρουσία στο Κρυσταλ.
Μασάζ : Σχεδόν ανύπαρκτο, χάιδεμα και πολύ λίγη προσπάθεια στην περιοχή τον ποδιών. Δεύτερο κομμάτι : Όταν έχει όρεξη έχει πολύ υψηλή απόδοση για μένα. Φουλ συμμετοχή , μένει μόνο με το κάτω εσώρουχα,αφήνει αγγίγματα, φιλιά σε σώμα/στήθος, ψευτοκραυγούλες, eye contact κλπ. Τελευταία παρότι στο κοινωνικό κομμάτι και στο σαλονάρισμα έδειχνε ευδιάθετη μέσα ψιλοβαριόταν. Παρόλα αυτά όμως η εμπειρία που έχει δεν αφήνει να φανεί ότι γίνεται αγγαρεία. Οπότε θετικό πρόσημο, ξέρει τι κάνει, είναι εντυπωσιακή , είναι "επαγγελματίας" στο άθλημα, περνάς 8 στις 10 φορές καλά.
Νεφέλη: Εμφάνιση : Ψηλούλα, βαμμένο ξανθό μαλλί, αρκετά αδύνατο σώμα, γυμνασμένο. 2άρι στήθος, καλός κώλος ( προσωπικά θεωρώ ότι είναι λίγο πιο skinny σε αυτό το σημείο από ότι θα ήθελα) , έχει λίγο επιτηδευμένο πρόσωπο και ντύσιμο.
Μασάζ : Τεχνικά είναι το καλύτερο στο Κρύσταλ. Δεν κλέβει ούτε χρόνο , ούτε περιοχή στο σώμα. Σχολαστική , καλή πίεση. Ξέρει τι κάνει. Δεύτερο κομμάτι : Θεωρώ ότι αυτή και η Ίριδα έχουν την καλύτερη και την πιο σταθερή απόδοση στο Κρυσταλ. Συμμετοχική όσο δεν πάει , μένει με το κάτω εσώρουχο, αφήνει ελεύθερα φιλιά και πιασίματα. Της αρέσει αυτό που κάνει, είναι καλή και θέλει να περάσεις καλά. Δείχνει να το απολαμβάνει και η ίδια. Θετικό πρόσημο και εδώ.
Ολίβια : Εμφάνιση : Γύρω στο 1,70 και αυτή , αρκετά κιλάκια. Καστανό μαλλί , μεγάλο στήθος , μεγάλος κώλος. Αν φοράει κανένα φόρεμα με ντεκολτέ την πιάνει το μάτι σου.
Μασάζ : Μέτριο. Κάποιες περιοχές τις περνάει εκτενώς , κάποιες άλλες πασάλειμμα, λίγο χάιδεμα, λίγο πίεση. Δεύτερο κομμάτι : Και εδώ ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με εξαίρεση ότι τελευταία βαριέται και η κακή της διάθεση διαφαίνεται. Μένει με το κάτω εσώρουχο, ωστόσο δεν είναι πολύ συμμετοχική , αφήνει αγγίγματα αλλά με μέτρο καθώς τα αποφεύγει με τρόπο , προσφέρει το στήθος της και αυτό με μέτρο. Δίνει την εντύπωση πλέον ότι κάνει αγγαρεία και ότι βαριέται. Αρνητικό πρόσημο από μένα τουλάχιστον όσο παραμένει σε αυτή τη φάση/διάθεση. Προσπερνάς , έχει καλύτερες επιλογές.
Άρτεμις : Εμφάνιση : Κοντούλα, ξανθό μαλλί. Το σώμα της στο σαλονάρισμα και με αυτά που φοράει σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ατσούμπαλο/ στραβοχυμένο , κάτι το οποίο όμως δεν ισχύει. Μεγάλο στήθος, σφιχτός ωραίος κώλος. Χωρίς αμφίεση λέει πολλά.
Μασάζ : Λίγο στην περιοχή τον ποδιών και μετά χάιδεμα και κλέψιμο . προσπερνάει σχεδόν ολοκληρωτικά την περιοχή του κορμού και πάει από πόδια σε ώμους/σβέρκο.
Δεύτερο κομμάτι : Εδώ η κοπέλα προσπαθεί να περάσεις καλά , δεν ξέρω αν είναι έμπειρη ή όχι καθώς είναι καινούργια προσθήκη στο Κρύσταλ , αλλά έχει πιάσει το νόημα. Μένει με κάτω εσώρουχο, προσφέρει στήθος , αφήνει αγγίγματα, θέλει να ευχαριστήσει. Τον φραπέ τον χτυπάει λίγο γρήγορα αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν το κάνει για να κλέψει αλλά από απουσία εμπειρίας. Όταν την πρωτοείδα , μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι λίγο χαζή/αργή αλλά μου άλλαξε γνώμη μέσα στο δωμάτιο και θα έλεγα ότι συστήνεται για κάποιον που θέλει κάτι καινούργιο. Θετικό πρόσημο
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 201
Πάλι καλα που δεν αφήνει,ποιο πιθανό είναι να κολλήσεις μουχλιτιδα στο μπάνιο της,και για το καναπέ κρεβατιΚαι τρελή επίσης. Δεν αφήνει να κανείς ντουζ.
Επισκεψη Golden σπα μιας και ειδα νεα ονοματα στο insta, εκλεισα με Λουνα,ελληνιδα γυρω στα 26 27 ,προστυχη φατσα μελαχρ πολυ καλο σωμα, βυζι κοντα στο 3 και θεικη κωλαρα..ρωταω τι κανει,ολα τα προγραμματα μου λεει..οκ παμε για φουλ της λεω..τζακουζι κανα 15λεπτο για χαλαρωμα και ερχεται το μωρο..βγαζει πετσετα ,αψεγαδιαστο κορμι εντελως γυμνη εξ αρχης,μασαζ καλουτσικο,ενταξει δεν περιμενεις και πυρινικη επιστημη στα μασατζιδικα,στο 15λεπτο της λεω ξεκινα,αρχιζει μια βαθια υγρη πιπα γλυψιμο μπαλες και ολη την περιοχη αρκετα παθιαρικα, στησιμο στο μασαζοκρεβατο και η μουναρα της σε κοινη θεα την οποια περιποιηθηκα δεοντος και γουσταρισε..καρφωμα ιεροαποστολικο για λιγο αλλα ηθελα στα 4 ..αρκετο σφυροκοπημα που αντεχει και γουσταρει ..σκισε με κλπ προστυχολογα απ αυτην οπου ηρθε η κορυφωση και πλημυρισα την πλατουλα της..γενικα ωραια εμπειρια με τη Λουνα,next door καλο amaturi που εχει μπει στα regular εκει πλεον.
100 και περιπου στη 1 ωρα η ολη διαδικασια.
100 και περιπου στη 1 ωρα η ολη διαδικασια.
Και vol 2...
Μεσω φιλου, 45+ αρα περιοχη Γιαννιτσων σε δικο της χωρο με κλειστο κυκλο απ οτι μου ειπε..πολυ καλο και δυνατο μασαζ,αρκετα juicy για τα δικα μου γουστα ...30 λεπτα μασαζ δυνατο το οποιο ευχαριστηθηκα και πιπα με μεγαλη μαεστρια και μεταπτυχιακο....60 ευρω συνολο με ανεση χρονου!
Μεσω φιλου, 45+ αρα περιοχη Γιαννιτσων σε δικο της χωρο με κλειστο κυκλο απ οτι μου ειπε..πολυ καλο και δυνατο μασαζ,αρκετα juicy για τα δικα μου γουστα ...30 λεπτα μασαζ δυνατο το οποιο ευχαριστηθηκα και πιπα με μεγαλη μαεστρια και μεταπτυχιακο....60 ευρω συνολο με ανεση χρονου!
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Εχεις τηλ φιλε ενδιαφερομαιΚαι vol 2...
Δεν εχει αγγελια δυστηχως..πηρα το τηλ απο γνωστο μου.Εχεις τηλ φιλε ενδιαφερομαι
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Δεν μπορεις να μ το δωσειςΔεν εχει αγγελια δυστηχως..πηρα το τηλ απο γνωστο μου.
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 992
- Πόντοι
- 86
Από τη στιγμή που δε γράφετε στοιχεία επικοινωνίας ή στοιχεία για την ίδια τη γυναίκα/κοπέλα, τότε για ποιο λόγο τα γράφετε; Να μυρίζουμε τα δάχτυλά μας ή να ρωτάμε σε pm για πληροφορίες;Και vol 2...
Λογική που με ξεπερνάει.
Επι χρονια γραφονται για prive ιδρυματα κριτικες για κοπελες και πως περασαν χωρις να εχουν ολοι προσβαση..προφανως αυτοι που εχουν προσβαση καταλαβαινουν..μπορει πχ να μου πει εχω και μια φιλη..θα το γραψω..αρα αυτοι που ξερουν για που μιλαω θα ενημερωθουν και θα πραξουν αναλογα..την Καλημερα μου.Από τη στιγμή που δε γράφετε στοιχεία επικοινωνίας ή στοιχεία για την ίδια τη γυναίκα/κοπέλα, τότε για ποιο λόγο τα γράφετε; Να μυρίζουμε τα δάχτυλά μας ή να ρωτάμε σε pm για πληροφορίες;
Λογική που με ξεπερνάει.
Υ.γ. οσον αφορα τα p.m.
Ευχαριστως να βοηθησω στα φανερα club.
dimitris1111
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Το τηλεφωνο που εχεις τελειωνει σε 570 φιλε? Και την λενε Ευα?Επι χρονια γραφονται για prive ιδρυματα κριτικες για κοπελες και πως περασαν χωρις να εχουν ολοι προσβαση..προφανως αυτοι που εχουν προσβαση καταλαβαινουν..μπορει πχ να μου πει εχω και μια φιλη..θα το γραψω..αρα αυτοι που ξερουν για που μιλαω θα ενημερωθουν και θα πραξουν αναλογα..την Καλημερα μου.
Υ.γ. οσον αφορα τα p.m.
Ευχαριστως να βοηθησω στα φανερα club.