greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 496
Εδώ για την "Λάουρα " έχουμε καμια γνώμη
ΤρίδυμεςDidimes???.. Se poia perioxi vriskonte?
Για να βγάλει φίλε μου. Απλά το έχουν πλέον σαν προαπαιτούμενο ενώ παλαιότερα ήταν στην επιλογή της κοπέλας και το έκανε αν ήθελε πάντα χωρίς επιπλέον κόστος.Αδερφε επειδη δε καταλαβα. Θελει +20 να μείνει με εσωρουχο ή να βγαλει εσωρουχο. Γιατι στο παραβολο των 50 ολες μενουν με εσωρουχο στο εν λογω. Αρα για να βγαλει λες μαλλον. Μονο για να βγαλει; ή και δαχτυλο;
Η ιρινα ειναι παλια στο χόμπι τρελη ποδολαγνεια κανει Απλα εχει χείλια σαν παπιδι!!!!![]()
Είμαι ανεξάρτητη κοπέλα και σε περιμένω να περάσουμε αξέχαστες στιγμές!!!
Είμαι η Irina, εντυπωσιακή, ανεξάρτητη κοπέλα και σε περιμένω για να περάσουμε μια αξέχαστη εμπειρία!!!Οι φωτογραφίες είναι αληθινές!!! Αμοιβαία καθαριότητα και εχεμύθεια είναι απαραίτητα!!!Στο χώρο μου η και κάπου αλλού.Καλεσε με στο 6971 714 159.......σε περιμένω!!!!kanesex.com
χάρηκα κ εγώ!Δίδημες
η ζωή μια Τσέχα καθόλου καλή η παλιά η ζωή το πιτσιρίκι ήταν σκέτη καύλα έφερε καμιά καινούργια εκεί στο ελιτΜάγκες, σταμάτησε η Ζωή από Ελίτ. Πήγε αλλού ή παντρεύτηκε κι αυτή όπως η Αθήνα από μασατζιο;
μακρια απο μονικα κατερινα πολυ καληΚαλησπέρα σε όλους. Έχουμε άποψη για Μόνικα και Κατερίνα στην vana;
που ειναι αυτη?εξτρα και φουλ εχει φιλος ?
Και μουνι που μυρίζει υπονομοΗ ιρινα ειναι παλια στο χόμπι τρελη ποδολαγνεια κανει Απλα εχει χείλια σαν παπιδι!!!!
Μόνικα γιατί έτσι; τόσο χάλια;η ζωή μια Τσέχα καθόλου καλή η παλιά η ζωή το πιτσιρίκι ήταν σκέτη καύλα έφερε καμιά καινούργια εκεί στο ελιτ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μακρια απο μονικα κατερινα πολυ καλη
Nούρου χριστιανα μολδαβεζα απεναντι απο τουρκικό προξενιό καλη δυνατή 100€ ομως μια ωρε στο τελος σε κανει κ μπανιοΓια νουρου ενδιαφέρομαι υπάρχει κάτι καλό
Από εμφάνιση τι λέει;;Nούρου χριστιανα μολδαβεζα απεναντι απο τουρκικό προξενιό καλη δυνατή 100€ ομως μια ωρε στο τελος σε κανει κ μπανιο
Pos epoikoinonoume?Nούρου χριστιανα μολδαβεζα απεναντι απο τουρκικό προξενιό καλη δυνατή 100€ ομως μια ωρε στο τελος σε κανει κ μπανιο
Στειλε μ μηνυμα να δωσωPos epoikoinonoume?
Ευχαριστώ φίλε κάνα τηλ.ξεςNούρου χριστιανα μολδαβεζα απεναντι απο τουρκικό προξενιό καλη δυνατή 100€ ομως μια ωρε στο τελος σε κανει κ μπανιο