Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (9 μέλη και 36 επισκέπτες)

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.893
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα παίδες. Είναι να κατέβω Σαλονίκη σκ. Το μασατζιδικο με την Εύα λέω να επισκεφθώ. Τι παίζει σε αυτό; Βάζεις κανονικά ; Η μόνο μασάζ και θα μείνεις με την όρεξη; Τι κάνω παίρνω τηλ και τι λέω ; Θελω μασάζ με τα όλα του;
Λόλα να ένα μήλο πες της το συνθηματικό

paokre

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Είδα πρόσφατα αυτή την αγγελία και μου κίνησε το ενδιαφέρον. Έχεις κάποιος κάποια γνώση?
είναι αλήθεια αυτή ??

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Γνωστη κορασίδα του Κρύσταλ <<φορτώθηκε>>από "φίλο-γνωστό" προχθές με ένα πολύ καλό δωράκι εκτός μαγαζιού βέβαια.... Και για να προλάβω όσους αρχίσουν περί "παραμυθιών" και "μύθων".... ΌΛΑ και ΟΛΕΣ έχουν κάποια τιμή
Την καλημέρα μου στο Forum
Εμείς νομίζαμε ότι εκεί έχει μόνο παρθένες… όλες βγαίνουν εκτός…ταρίφα 100-150

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056
Γνωστη κορασίδα του Κρύσταλ <<φορτώθηκε>>από "φίλο-γνωστό" προχθές με ένα πολύ καλό δωράκι εκτός μαγαζιού βέβαια.... Και για να προλάβω όσους αρχίσουν περί "παραμυθιών" και "μύθων".... ΌΛΑ και ΟΛΕΣ έχουν κάποια τιμή
Την καλημέρα μου στο Forum

Δηλαδή εκτός από τα λεφτά που του έφαγε στο μαγαζί για ένα παίξιμο, του έφαγε κιαλλα για να την "φορτώσει".
Καλά πήγε αυτό

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
992
Πόντοι
86
Δηλαδή εκτός από τα λεφτά που του έφαγε στο μαγαζί για ένα παίξιμο, του έφαγε κιαλλα για να την "φορτώσει".
Καλά πήγε αυτό
Χωρίς να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, αν μιλάμε για 2-3 επισκέψεις πριν το φόρτωμα, το λες και "χαλάλι". Δηλαδή, ΟΚ, "πετάς" 100-150 ευρώ για μια γνωριμία με 3 μαλακίες και δίνεις άλλα τόσα για να πηδήξεις κάτι φρέσκο ηλικιακά και σχετικά καλό εμφανισιακά. Και σου μένει η ηθική ικανοποίηση για την "επιτυχία" σου.

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Σάλταρε γαμησου μπουφε!Μουνοχουκε του πενηταλεπτου
Να συνεχίσω στο ίδιο ύφος με συτή τη χυδαία φρασεολογία; ΟΧΙ βέβαια δεν θα το κάνω. Δεν το επιτρέπει το επίπεδό μου. Έχω μάθει στη ζωή μου να κολυμπάω σε καθαρά νερά. Κάτσε εσύ στο βούρκο.

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
310
Πόντοι
21
Χωρίς να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, αν μιλάμε για 2-3 επισκέψεις πριν το φόρτωμα, το λες και "χαλάλι". Δηλαδή, ΟΚ, "πετάς" 100-150 ευρώ για μια γνωριμία με 3 μαλακίες και δίνεις άλλα τόσα για να πηδήξεις κάτι φρέσκο ηλικιακά και σχετικά καλό εμφανισιακά. Και σου μένει η ηθική ικανοποίηση για την "επιτυχία" σου.
Εγώ πιστεύω ότι λέει ψέματα ο άλλος. Αλλιώς θα έδινε μια περιγραφή της κοπέλας

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Εγώ πιστεύω ότι λέει ψέματα ο άλλος. Αλλιώς θα έδινε μια περιγραφή της κοπέλας
Εγώ πιστεύω πως όλα γίνονται.
Και το πιστευω είτε από προσωπική εμπειρία είτε από όσα είδα απο άλλους

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
Όσο δε λέει όνομα η περιγραφή βρωμάει ότι είναι ψέμμα
Πίστευε ότι θέλεις φίλε. Κάποιοι εδώ μέσα θέλετε Όλα να βγαίνουν στη φόρα με ονόματα και διευθύνσεις, την ίδια στιγμή που εσείς παραμένετε ανώνυμοι. Ωραίοι μάγκες είστε ρε

scarecrow90

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
0
Κούραση και καύλες παίδες. Τι προτείνετε για ανατολικά;

Καλό ή έστω άνω του μετρίου πρώτο μέρος και συμπαθητικό δεύτερο θα έλεγα.

Μερσί

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
Κούραση και καύλες παίδες. Τι προτείνετε για ανατολικά;

Καλό ή έστω άνω του μετρίου πρώτο μέρος και συμπαθητικό δεύτερο θα έλεγα.

Μερσί
Ζωή στο ελίτ. Απλά να ξέρεις την πρώτη φορά θα φας πετσέτα

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056

Sorry αλλά θεωρώ ότι να δώσεις 300€ και να χάσεις 4-5 ώρες δεν είναι και καμιά τρελή επιτυχία

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
612
Πόντοι
81
εχθές καθώς έψαχνα κατι σε μια σελίδα πήρε αυτό το μάτι μου και σας το παραθέτω ..... μετά από αυτό κατάλαβα πολλά για το όσα έχουν γραφτεί για το εν λόγο μαγαζί και από που κρατάνε αυτές που φέρνει η σκουφιά τους ..
Screenshot 2023-06-22 at 18-10-11 Elegance - *****.gr.png

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Εμείς νομίζαμε ότι εκεί έχει μόνο παρθένες… όλες βγαίνουν εκτός…ταρίφα 100-150
Εγώ το έχω προτείνει σε μια που έχω κάνει 5-6 φορές μαζί της και ξέρω ότι με συμπαθεί σα πελατη γιατί κάνει κάποια εξτραδακια και δε δέχθηκε. Και με περισσότερα

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
310
Πόντοι
21
Εγώ το έχω προτείνει σε μια που έχω κάνει 5-6 φορές μαζί της και ξέρω ότι με συμπαθεί σα πελατη γιατί κάνει κάποια εξτραδακια και δε δέχθηκε. Και με περισσότερα
Φως φανάρι ότι είναι ράδιο αρβύλα

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.419
Πόντοι
446
Καλησπερα στο νημα. Εσπασα την καραντινα μετα απο αρκετο καιρο και πηγα κρισταλ αρχες εβδομαδας. Παρουσες τοκυο, μπελα , ολιβια , ιριδα. Ολες πιασμενες για την ωρα που ηθελα εκτος της ολιβιας. Αν και λιγο πολυ ξερουμε τι φαση ειναι ο ελ καντουρι του μαγαζιου περασα καθως κουρασμενος κ πιεσμενος απο δυσκολο σερι στη δουλεια. Μπαινω μεσα. Ετοιμαζομαι. Μπαινει καθυστερημένα μεσα. Αρχιζει να μου αλοιφει λαδι λες κ θα πηγαινα παραλια για ηλιοθεραπεια. Με γυρναει το μυαλο. Της κανω συσταση και για την ξεπετα που παει να μου κανει και για τον χρονο που αργησε να μπει. Της κανω συστασεις για την ενταση του μασαζ. Ψιλο εστρωσε. Στο μισαωρο γυρναω. Μενει με κατω εσωρουχο. Εκανε ενα σκεμπε πιο μεγαλο απο τον δικο μου. Βυζαρα οκ. Αλλα ολο το υπολοιπο πολυ μετριο ξενερωσα. Δευτερο μερος πολυ κρυο. Το παιζε παρθενοπιπιτσα και κατευθειαν αυτο ειναι με εξτρα χρεωση κ αυτο ειναι με εξτρα χρεωση. Ασιχτιρ ρε ορνιο. Εν ολιγοις ολο κρατησε κανα 45λεπτο συν που αργησε κανα 8λεπτο να μπει. Αν δεν τις εκανα συστασεις στο 10 λεπτο θα με γυρνουσε. Που πας ρε καραμητρο. Μαγκες μαυρο. Ας κάθετε ολη μερα να τρωει εκει και να βαραει μυγες. Δεν αξιζει γιατι ειναι κουτοπονηρη (οπως το 99% των κορασιδων)και νομιζει οτι ειναι καμια μουναρα. Ουτε πρωτο μερος καλο ουτε δευτερο μερος και πονηρια φουλ. Εισαι τοσο καιρο. Μασαζ δε ξερεις να κανεις. Ουτε μια πουτσα δεν εμαθες να πιανεις; μακρυά. Το ξερω οτι τα περισσότερα ειναι γνωστα αλλα επειδη εφυγα με περισσοτερα νευρα απο οτι οταν πηγα ειπα θα γραψω εδω να μου φυγουν.
Υγ 1. Ολες εχουν τιμη. Το να εχουν 5 γκομενους που τους γουσταρουν και τους τα τρωνε κιολας ειναι λογικο. Μην ειστε αγλαοι μερικοι.
Υγ 2. Εσυ φιλε για τα ατομα που τα εχουν που λες. Σχετικα με ελεγκανς. Το 50ρικο στα μασατζιδικα νομιζεις οτι παει για να φτιαχτουν νοσοκομεια; θα ειχε λυθει το προβλημα με την υγεια αν ηταν ετσι.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
3.000
Πόντοι
726
Φως φανάρι ότι είναι ράδιο αρβύλα
Ρε μεγάλε επειδή δε σου έδωσα το όνομα της κοπέλας σε προσωπικό μήνυμα γιατί βγάζεις χολή; ποιος σας φταίει που τόσα χρόνια σας γδέρνουν τα μασατζιδικα για να σας τον πιάσουν; τις ίδιες μλκιες μου είπες και σε προσωπικό τσατ... Αντε φτύσε τα μπουτια σου

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Αν εγώ βγω και πω πως "πήγα σε μια μαγαζαρα και η κοπελα έκανε Παππάδες και την πήρα και μετά έξω σπίτι μου κτλ", αλλά δεν αναφέρω το όνομα του μαγαζιου ή δεν περιγράψω την κοπέλα, δεν θα είμαι μαλάκας και θα φάω κράξιμο και θα μου αξίζει;
Θέλω να πω, αφού δεν θα πείτε όνομα (και έτσι πρέπει), για ποιον λόγο να το γράψετε εδώ μέσα πως φορτοσατε μια γκόμενα κτλ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom