You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 713
- Πόντοι
- 81
Εμένα μου είπε η θεία η Ρένα στα 100 μια φορά κ δεν ξαναπήγα από τότεπηγα προσφατα σχετικα νωρις και ειχε μια κοπελα που ηταν και πιο παλια. μια Ναταλια(νομιζω). ξανθια ρωσιδα. σχετικα πετιτ σωμα. νορμαλ υπηρεσιες στα 80ε , δυο φορες
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα στην ομάδα. Ξερει κάποιος να με πει κανένα εναλλακτικό μέρος για μασαζ; Θέλω να αποφύγω τα γνωστά crystal-luxury-vana. Οποίος έχει κάτι ας με στείλε προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ
Καλώς να μας έρθεις τελικά. Μήπως μπορείς να μας πεις και κάποια πράγματα για το προγραμματάκι σου;Καλησπέρα σε μία εβδομάδα σχεδόν κοντα σας!μικρή διορθώση ως προς την περιοχή.. θα είμαι τελικά προς Ιπποκράτειο Ευκλείδη κ συνορα με Εγνατία.
Αν φορούσε φούστα πιθανόν να πήγαινα.το Relief με εποινωνιακα τρικ![]()
πριν κανα 2μηνο που χα παρει κ μενα 100 μου χε πει κ εριξα ακυρο. μαλλον το ξανασκεφτηκαν...Εμένα μου είπε η θεία η Ρένα στα 100 μια φορά κ δεν ξαναπήγα από τότε
Kostakis_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Δεν ξέρω ποια ειναι όμως αναρωτιέμαι...
ΑΦΟΥ δεν θα κάτσει να την πηδήξουμε γιατί μας στήνεται έτσι;;;;
ΑΦΟΥ δεν θα κάτσει να την πηδήξουμε γιατί μας στήνεται έτσι;;;;

vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 713
- Πόντοι
- 81
Εμένα μου είπε η θεία η Ρένα στα 100 μια φορά κ δεν ξαναπήγα από τότε, ευτυχώς εξειν
Ένα μπαλάκι αν είναι στα 60 τότε καλά ειναιπριν κανα 2μηνο που χα παρει κ μενα 100 μου χε πει κ εριξα ακυρο. μαλλον το ξανασκεφτηκαν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ένα μπαλάκι αν είναι στα 60 τότε καλά ειναι.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.655
- Πόντοι
- 716
Αυτό πρέπει να είναι το μικρό που έχουν φέρει. Έτσι που το βλέπεις φαίνεται σούπερ αλλά από κοντά δεν ελεγε τίποτα, πολύ κοντό και αδύνατοJesus Christ and Holly spirit![]()
Τι ειναιιιιιι αυτό Παναγία μου
Τι ψάχνεις εκεί μανάρι μου? Να έρθω να σου το βρω εγώ
Κλειώ νομίζωΑυτό πρέπει να είναι το μικρό που έχουν φέρει. Έτσι που το βλέπεις φαίνεται σούπερ αλλά από κοντά δεν ελεγε τίποτα, πολύ κοντό και αδύνατο
Το μικρό είναι ξανθό
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 356
- Πόντοι
- 21
Και εγώ αν είχα μάτια στο πίσω κεφάλι θα πήγαινα σίγουρα...Αν φορούσε φούστα πιθανόν να πήγαινα.
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 455
- Πόντοι
- 26
νομιζω Ιριδα...Μάγκες μου ποια λέτε να είναι η συγκεκριμένη ;![]()
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 490
- Πόντοι
- 21
Μην τσακώνεστε αγαπητοί μου το λέει και το παλιό ρητό πού είναι βέβαια αξίωμα "ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ".Συμφωνώ για το κορμί.. όμως αν το πρόσωπο δεν είναι τουλάχιστον γλυκό αν όχι όμορφο τότε… από μένα είναι όχι ακόμη και το καλύτερο κορμί του κόσμου! Μούτρα γαμας..
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 356
- Πόντοι
- 21
Δηλαδή ρε πατριώτη θέλεις να μας πεις ότι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου δεν είναι μουναρα επειδή δεν έχει"πρόσωπο";;;Μην τσακώνεστε αγαπητοί μου το λέει και το παλιό ρητό πού είναι βέβαια αξίωμα "ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ".
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.625
- Πόντοι
- 201
Γαριδουλα!Δηλαδή ρε πατριώτη θέλεις να μας πεις ότι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου δεν είναι μουναρα επειδή δεν έχει"πρόσωπο";;;
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 490
- Πόντοι
- 21
Είσαι εκτός θέματος. Όμως μήπως μπορείς να μου αναλύσεις τον όρο μουνάρα;Δηλαδή ρε πατριώτη θέλεις να μας πεις ότι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου δεν είναι μουναρα επειδή δεν έχει"πρόσωπο";;;