Θα μας πεις σε ποιο ίδρυμα εργάζεται η κοπέλα....Παιδιά για εδώ τι έχετε να πείτε ;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
Φίλε δες τα pm σουΑν δεν εισαι χαζος εισαι επικινδυνος..οποτε διαλεξε.
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Αν κατάλαβα καλά δουλεύουν καποιες κοπέλες που κάνουν μασάζ και μια που πάει από δωμάτιο σε δωμάτιο κ κάνει τα τσιμπουκια;;
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Πολυ καλεs απαντησειs δινει η κοπελiα-Νιcole ......προσεγμενεs xωριs yπαινιγμουs και μαλακιεs .....αν θελεται σταματηστε να την προκαλειτε .Νομιζω αξια διακατεχει μεροs sτο νημα
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.266
- Πόντοι
- 3.556
Αναγνωρίζουμε κ το καλό κ το κακό από μονοί μας δε χρειαζόμαστε υποδείξεις από κανέναΠολυ καλεs απαντησειs δινει η κοπελiα-Νιcole ......προσεγμενεs xωριs yπαινιγμουs και μαλακιεs .....αν θελεται σταματηστε να την προκαλειτε .Νομιζω αξια διακατεχει μεροs sτο νημα
Εχει στόμα κ μιλάει η κοπέλα γιαυτό άλλωστε μπήκε εδώ για να μας λύνει τις οποίεσδηποτε απορίες κ το κάνει πολύ καλά απ ότι φαίνεται
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
Αν σταμάτησε κι αυτη παει. Ολα τα θερια μειναν.Σε επικοινωνία που είχα με το vana spa με ενημερώσαν ότι η Ευριδίκη σταματήσε..... ξέρουμε αν έχει κανεί πουθενά μεταγραφή
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Κ γω θέλω αλλά που!Φιλαράκι μ ψάχνει απεγνωσμένα φενια/Φαίδρα οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή σε πμ![]()
Γεια σου, Βίκυ! Θα έρθεις Τούμπα μεριά; Θα σε κάνουμε και ΠΑΟΚΙΚαλό μήνα
σε δύο εβδομάδες κοντά σας 15-25 Μαΐου.
αυτή τη φορά θα δοκιμάσω την περιοχή Τούμπα!
Εκεί Έχω κλείσει ενα τέλειο Airbnb.
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 817
- Πόντοι
- 81
Με έπεισες να μην πατήσω στο εν λόγω μαγαζίΚαλημερα. Ισχυει η καθε κοπελα δουλευει οπως αυτη θελει το προγραμμα της. Εγω προσωπικα δεν βγαζω εσωρουχο καθαρα για λογους υγιεινής, δεν θα ηθελα να με αγγιζουν εκει κατω 20 διαφορετικοι πελατες καθε μερα γ ολα τα λεφτα θεωρω δεν αξιζει να ρισκαρω την υγεια μου. Κατι που το ξεκαθαριζω απο την αρχη πριν προχωρησουμε στο προγραμμα για να εχετε δικαιωμα να διαλεξετε αλλη κοπελα εαν θελετε κατι διαφορετικο. Οσο αναφορα την πληρωμη το εξηγησα εχθες, η πολιτικη ειναι πληρωμη προκαταβολικα εκτος κ εαν σας γνωριζουμε κ εχετε ξαναερθει.
Αμπρακαταμπρα
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα
Πέρασμα με κατερινα Αρετσού την προηγούμενη εβδομάδα .
Στα αρνητικά που έχετε γράψει κατά καιρούς δεν διαφωνώ αλλά μου αρέσουν πολύ τα βυζια της και γενικότερα μου αρέσουν οι μεγάλες όποτε τη βρίσκω μαζί της .
Μασαζάκι 30-40 λεπτά και μετά τελείωμα με ισπανικό κλασσικά
Στα αρνητικά που έχετε γράψει κατά καιρούς δεν διαφωνώ αλλά μου αρέσουν πολύ τα βυζια της και γενικότερα μου αρέσουν οι μεγάλες όποτε τη βρίσκω μαζί της .
Μασαζάκι 30-40 λεπτά και μετά τελείωμα με ισπανικό κλασσικά
Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Έχει το ίδιο τηλέφωνο επικοινωνίας?Πέρασμα από golden και έκλεισα τηλεφωνικά ραντεβού με την Μαρίνα γτ διάβασα εδώ καλές κριτικές. Τίμιο θα έλεγα, προσπαθεί για το καλύτερο, το μασάζ εμένα δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Διάλεξα το τζακουζι μαζί της , που στην τελική δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο και τζάμπα έδωσα +20€. Προχωρήσαμε στο στοματικό που ήταν ικανοποιητική, δεν είχε μα και μου. Κατά την είσοδο μου συστήθηκε και μια Χριστίνα νομίζω, η οποία δεν μου πολύ άρεσε, θεωρώ πως η Μαρίνα είναι πιο κοντά στα δικά μου γούστα.
Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Έχει το ίδιο τηλέφωνο επικοινωνίας με το Aqua?Πέρασμα από golden και έκλεισα τηλεφωνικά ραντεβού με την Μαρίνα γτ διάβασα εδώ καλές κριτικές. Τίμιο θα έλεγα, προσπαθεί για το καλύτερο, το μασάζ εμένα δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Διάλεξα το τζακουζι μαζί της , που στην τελική δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο και τζάμπα έδωσα +20€. Προχωρήσαμε στο στοματικό που ήταν ικανοποιητική, δεν είχε μα και μου. Κατά την είσοδο μου συστήθηκε και μια Χριστίνα νομίζω, η οποία δεν μου πολύ άρεσε, θεωρώ πως η Μαρίνα είναι πιο κοντά στα δικά μου γούστα.
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 36.186
Γεια σου .. με ολο το σεβασμο εαν καποιο απο τα προγραμματα που εχω αναφερει ηδη απο τα κοριτσια κ εμενα προσωπικα που γινεται λογος δεν σε καλυπτει τοτε οκ να μην πατησεις.Με έπεισες να μην πατήσω στο εν λόγω μαγαζί
Αν και αυτο θα μπορουσες ν το κανεις χωρις ν μας το θεσεις εδω σαν ζητημα.. Δεν νομιζω οτι εθεσα θεμα ποιοι θα ρθειτε κ ποιοι οχι .. απαντω σε γενικα σχολια σχετικα μ τις παροχες μας ..και ενα feedback για οσους εχουν δοκιμασει τις υπηρεσιες μας κ θεωρουν πως σηκωνει καποια βελτιωση..απο κει κ περα η αγορα ειναι μεγαλη ο καθενας παει εκει που επιθυμει κ ευχαριστιεται . Φιλικα παντα απαντω. Καλη συνεχεια
Αμπρακαταμπρα
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα
Μασαζάκι 30-λεπτά και μετά τελείωμα με ισπανικό κλασσικά
Μασαζάκι 30-λεπτά και μετά τελείωμα με ισπανικό κλασσικά
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 36.186
Και για να κλεισω την παραγραφο Νικολ στο φορουμ απο εδω κ στο εξης θα απαντω μονο σε προσωπικα μηνυματα, οπως ειπα εξαρχης..ειχα ολη την καλη διαθεση να μιλαμε αλλα βρε παιδια τοση κακια με ριχνει ..θελετε ν κραξετε ν με βρισετε ν με κανετε ν απολογουμαι γ τον κολπο μου κ γτι επιλεγω ν κανω αυτο κ οχι το αλλο , ν σας κανω μαθηματικη αναλυση γ τις ωρες π δλευω κ πως βγαινουν οι πελατες ..ok ..απλα κ η υπομονη εχει τα ορια της. Θελατε ν μπουν κ αλλες κοπελες στο φορουμ το βλεπω πολυ χλωμο μ τοσο κραξιμο , μεχρι κ ο πιο σκληρος χαρακτηρας καποια στιγμη λυγιζει. Κ επειδη θελω ν το κρατησω ομορφο αυτο π κανω κ ν μην το σιχαθω θα αποστασιοποιηθω λιγακι απο το φορουμ .. σας ευχαριστω ολους κ παλι γ την κριτικη , θα σας διαβαζω οπως εκανα κ πριν. Την αγαπη μ στελνω σε ολα τα μελη
Νικολ
Νικολ

καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Λυπάμαι αλλα εσυ το άρχισες αγαπητή μου και κυρίως με την εμμονική επιμονή σε κάτι τόσο προφανές άτοπο.Και για να κλεισω την παραγραφο Νικολ στο φορουμ απο εδω κ στο εξης θα απαντω μονο σε προσωπικα μηνυματα, οπως ειπα εξαρχης..ειχα ολη την καλη διαθεση να μιλαμε αλλα βρε παιδια τοση κακια με ριχνει ..θελετε ν κραξετε ν με βρισετε ν με κανετε ν απολογουμαι γ τον κολπο μου κ γτι επιλεγω ν κανω αυτο κ οχι το αλλο , ν σας κανω μαθηματικη αναλυση γ τις ωρες π δλευω κ πως βγαινουν οι πελατες ..ok ..απλα κ η υπομονη εχει τα ορια της. Θελατε ν μπουν κ αλλες κοπελες στο φορουμ το βλεπω πολυ χλωμο μ τοσο κραξιμο , μεχρι κ ο πιο σκληρος χαρακτηρας καποια στιγμη λυγιζει. Κ επειδη θελω ν το κρατησω ομορφο αυτο π κανω κ ν μην το σιχαθω θα αποστασιοποιηθω λιγακι απο το φορουμ .. σας ευχαριστω ολους κ παλι γ την κριτικη , θα σας διαβαζω οπως εκανα κ πριν. Την αγαπη μ στελνω σε ολα τα μελη
Νικολ![]()
Οσον αφορά για τις άλλες κοπελιές που αναφέρεσαι, ασφαλώς και τις θέλουμε.
Αλλα πως...
Να μας λένε τα προγράμματα τους , τον χώρο τους και τις τιμές τους, κοινωνιολογική , ανθρωποψυχομετρική και ανατομική ανάλυση δεν επιθυμούμε , φρονώ οτι υπάρχουν πιο ειδικοί για παρέξουν υποστήριξη των διαλαμβανομένων σε αυτά!
Την αγάπη μου!!!
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 36.186
Αγαπητε καρδιναλιε σ ευχαριστω γ την απαντηση. Εγω οταν μπηκα στο φορουμ δε μπηκα ν κανω διαφιμηση μπηκα σαν ισο μελος οπως ολα τ αλλα..αρα εαν το επιθυμω θ εκφερω αποψη για ολα τα θεματα . Εκτος κ αν υπαρχει καποια ρητρα καπου που απαγορευει σαν εργαζομενη ν μιλαω ελευθερα για οσα θεματα συζητουνται. Κ την δικη μου αγαπηΛυπάμαι αλλα εσυ το άρχισες αγαπητή μου και κυρίως με την εμμονική επιμονή σε κάτι τόσο προφανές άτοπο.
Οσον αφορά για τις άλλες κοπελιές που αναφέρεσαι, ασφαλώς και τις θέλουμε.
Αλλα πως...
Να μας λένε τα προγράμματα τους , τον χώρο τους και τις τιμές τους, κοινωνιολογική , ανθρωποψυχομετρική και ανατομική ανάλυση δεν επιθυμούμε , φρονώ οτι υπάρχουν πιο ειδικοί για παρέξουν υποστήριξη των διαλαμβανομένων σε αυτά!
Την αγάπη μου!!!

Αγαπητη εσυ ξεκινησες την ολη ιστορια και κανενας δε σε εβρισε. Απεναντιας εσυ ησουν ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ειρωνικη. Σου δωθηκε τουλαχιστον 2 φορες η ευκαιρια να πεις σορρυ παιδια εκανα μια υπερβολη δε λεω νουμερα η οτιδηποτε αλλο τελος παντων. Εσυ η ιδια επεμεινες στο οτι ρουφας 20 ψωλες στη βαρδια δε στο χρεωσε καποιος απο εμας. Μη ξεχνας οτι ολοι εδω μεσα επισης καπου δουλευουμε και ειμαστε με μεροκαματο οποτε θελουμε εκει που το δινουμε να υπαρχει και μια ανταποκριση και οχι ειρωνια. Οπως σε καθε πολιτισμενη κοινωνια ετσι κι εδω μεσα υπαρχουν φτωχοι-πλουσιοι, μορφωμενοι- λιγοτερο μορφωμενοι και ανθρωποι διαφορετικου επιπεδου. Κανενας δε φταιει που καποιος αλλος ανηκει εκει που ανηκει και κανενας δεν αναγκασε καποιον να κανει αυτο που κανει. Οπως ολοι μας ομως σαν υπαλληλοι δεχομαστε κριτικη στη δουλεια μας ετσι θα πρεπει κι εσυ και ποσο μαλλον απ τους ιδιους τους πελατες που σχολιαζουν κατι που εσυ η ιδια ανεφερες. Παντα οι κανονες ηθικης και ευγενιας λενε οτι αν πουμε μια μαλακια ζηταμε συγγνωμη και δε προσπαθουμε να κανουμε να αισθανθει αβολα ο πελατης με ατακες τυπου μου θιξατε το μουνακι μου. Στη τελικη ουτε εμεις φταιμε που κανεις οτι κανεις ουτε στο ζητησαμε να το κανεις. Καλη σου συνεχεια και με αγαπη στο λεω λιγη ευγενια μονο βοηθαει ειδικα σε τοσο δυσκολες δουλειεςΚαι για να κλεισω την παραγραφο Νικολ στο φορουμ απο εδω κ στο εξης θα απαντω μονο σε προσωπικα μηνυματα, οπως ειπα εξαρχης..ειχα ολη την καλη διαθεση να μιλαμε αλλα βρε παιδια τοση κακια με ριχνει ..θελετε ν κραξετε ν με βρισετε ν με κανετε ν απολογουμαι γ τον κολπο μου κ γτι επιλεγω ν κανω αυτο κ οχι το αλλο , ν σας κανω μαθηματικη αναλυση γ τις ωρες π δλευω κ πως βγαινουν οι πελατες ..ok ..απλα κ η υπομονη εχει τα ορια της. Θελατε ν μπουν κ αλλες κοπελες στο φορουμ το βλεπω πολυ χλωμο μ τοσο κραξιμο , μεχρι κ ο πιο σκληρος χαρακτηρας καποια στιγμη λυγιζει. Κ επειδη θελω ν το κρατησω ομορφο αυτο π κανω κ ν μην το σιχαθω θα αποστασιοποιηθω λιγακι απο το φορουμ .. σας ευχαριστω ολους κ παλι γ την κριτικη , θα σας διαβαζω οπως εκανα κ πριν. Την αγαπη μ στελνω σε ολα τα μελη
Νικολ![]()