Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
  • Like
Αντιδράσεις: Humax

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Το φόρουμ αυτό από όσο γνωρίζω είναι για να γράφουμε τις εμπειριες μας και να ανταλλάζουμε απόψεις…Κατά καιρούς γράφονται σχόλια για διαφορα πριβέ μαγαζιά (Μαριάνα Εβίτα Βάσια κ.α) στα οποια δεν έχουμε πρόσβαση όλοι σε όλα παρόλα αυτά γράφονται , για αλλα περισσότερα και για αλλα λιγοτερα σχολια … Προφανώς και γράφονται για τα άτομα που τυχαίνει να έχουν πρόσβαση…Εγώ περισσότερο έγραψα γιατί πέτυχα τη Φενια / Φαιδρα στο μαγαζί που ήταν χαμένη για τόσους μήνες

Δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά φίλε μου , για να μην έχουμε παρεξηγήσεις , απλά πιάστηκα απο την απάντηση σου
Δεν ειμαι παρεξηγησιαρης λολ

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Δηλαδή δύο εκτονώσεις?το συν 20 που πλήρωσες τι ήταν για να μπεί μαζί σου στο τζακουζι ?
1 Εκτόνωση, απλά έδωσε 20 επιπλέον για να μπει μαζί του στο τζακούζι. Σύνολο έδωσε 100 δηλαδή.
Αν κατάλαβα καλά από τον τιμοκατάλογο με 100 πηδούσε κανονικά.
Το μόνο καλό της φάσης ειναι: Όλγας 126 το ένα 'Ολγας 128 το άλλο.
Μην γυρνάμε και σ όλη την πόλη! :grin::grin:

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Δηλαδή δύο εκτονώσεις?το συν 20 που πλήρωσες τι ήταν για να μπεί μαζί σου στο τζακουζι ?
1 βρε..τα +20 ειναι στην κοπελα απ οτι καταλαβα για να μπει στο υδρομασαζ.

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
310
Πόντοι
21
Εγώ πάντως που πήγα χτες μια κοπέλα μου πε 60 με ρούχα και 70 χωρίς. Μέχρι εκεί. Και η απόλυτη ξεπετα στο μασάζ

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Επισκεψη στο Golden λοιπον πρωτη φορα..εντυπωσιακος χωρος αναλογο αθηνας..αρκετη κινηση εκεινη την ωρα..ολες με μαυρα μινι πηγαινοερχοντουσαν..ενημερωση για 60 70 80 και μεσα στην τιμη μπορουσα να κανω jaccuzi και κατι χαμαμ πολυθρονες..πηρα 80 που ειναι στοματικο με μια μελαχροινη Ναταλια 26 27 πολυ ωραιο πιπινι..αδυνατο 2αρι βυζακι με κωλαρα..στο δωματιο της εκανα προταση αν μπαινει κι αυτη και μου ειπε +20 ειναι εξτρα υπηρεσια..οκ της λεω..social time στο υδρομασαζ κανα 20λεπτο γυμνοι και οι 2 χαιδεματα κλπ οπου αρχισε και την πιπα..βγαινω απ το υδρομασαζ μου λεει κατσε 10 λεπτακια στην πολυθρονα ( η οποια κυριολεκτικα εκαιγε)..βγαινει ξαναμπαινει σε κανα 10λεπτακι οπου αρχιζει το μασαζ γυρω στη μιση ωρα..γυρναω..πιπα καλη,οχι αμαν και τι αλλα προφανως νεουδι..καταθεση στο προσωπο ορθιος οπου φαινοταν να το γουσταρε..συνολο 100 κι εκατσα περιπου 1 ωρα και ενα τεταρτο..αυτα για το golden..
Φίλε μου, άψογη κριτικη.
Μιλαμε για το παλιό aqua, ένα μαγαζί με το αδερφάκι του λιγο πιο κάτω στην Όλγας από τα παλιά του χώρου. Παλιότερα είχε ωραίες κοπέλες με διάφορες αλλαγές στο πρόγραμμα (εκτόνωση μόνο, μετά πίπα, μετά ο,τι γουσταρε η κοπέλα).
Τα τελευταία χρόνια είχε παρακμασει κ δεν είχε εκμεταλλευτεί ανάλογα τον υπέροχο χώρο που έχει. Ίσως τώρα με την αλλαγή ονόματος και προσωπικού, να αποτελέσει μια καλή επιλογή. Θα φανεί στο κοντινό μέλλον

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
επισκεψη σημερα αντζελινα στο λουξουρι. πολυ θετικη εντυπωση μπορω να πω μου εδωσε την εικονα οτι το ενιωθε αυτο που εκανε. στο πρωτο μερος για τα γουστα μου καλο μασαζ με πιεση σε καποια σημεια. στο δευτερο μερος σε καβαλαει και κανει οτι μπορει για να σε ικανοποιησει)ετσι μου φανηκε εμενα τουλαχιστον) στον χωρο στο τελος ειδα και μια τεταρτη κοπελα με μελαχρινο δερμα και σκουρο μαλλι με αρκετα ωραιο σωμα ειναι αυτη η καινουρια ερμιονη? ξερει κανεις?

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
766
Πόντοι
81
Το φόρουμ αυτό από όσο γνωρίζω είναι για να γράφουμε τις εμπειριες μας και να ανταλλάζουμε απόψεις…Κατά καιρούς γράφονται σχόλια για διαφορα πριβέ μαγαζιά (Μαριάνα Εβίτα Βάσια κ.α) στα οποια δεν έχουμε πρόσβαση όλοι σε όλα παρόλα αυτά γράφονται , για αλλα περισσότερα και για αλλα λιγοτερα σχολια … Προφανώς και γράφονται για τα άτομα που τυχαίνει να έχουν πρόσβαση…Εγώ περισσότερο έγραψα γιατί πέτυχα τη Φενια / Φαιδρα στο μαγαζί που ήταν χαμένη για τόσους μήνες

Δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά φίλε μου , για να μην έχουμε παρεξηγήσεις , απλά πιάστηκα απο την απάντηση σου
Συμφωνω μαζι σου και καλα εκανεs δεν εβλαψε το νημα η πληροφορια σου για την Φενια .....και το prive ιδρυμα που ανακαλυψεs .....αλλωστε καποιοι εδω μεσα ειχαν επικοινωνια με την Φενια που την ξερανε απο παλια & ειχαν ενημερωθει οτι δουλευει....prive και κανει foul προγραμμα να ξεs ....... φυσικα παντα η συγκεκριμενη κορασιδα εκανε ολων των ιδων τα extra και αs μην το λεγανε.

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
426
Πόντοι
21
επισκεψη σημερα αντζελινα στο λουξουρι. πολυ θετικη εντυπωση μπορω να πω μου εδωσε την εικονα οτι το ενιωθε αυτο που εκανε. στο πρωτο μερος για τα γουστα μου καλο μασαζ με πιεση σε καποια σημεια. στο δευτερο μερος σε καβαλαει και κανει οτι μπορει για να σε ικανοποιησει)ετσι μου φανηκε εμενα τουλαχιστον) στον χωρο στο τελος ειδα και μια τεταρτη κοπελα με μελαχρινο δερμα και σκουρο μαλλι με αρκετα ωραιο σωμα ειναι αυτη η καινουρια ερμιονη? ξερει κανεις?
Όχι φιλε η Ερμιονη είναι μια πιτσιρικά Κοντούλα αδυνατούλα καστανοξανθη

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
Όχι φιλε η Ερμιονη είναι μια πιτσιρικά Κοντούλα αδυνατούλα καστανοξανθη
ταιραιζει με αυτη που λεω, ειχε καποιες ξανθιες τουφες τωρα εγω δεν θα το ελεγα καστανοξανθο αλλα οκ μαλλον αυτη ειναι θα παρω να το επιβεβαιωσω

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Επισκεψη στο Golden λοιπον πρωτη φορα..εντυπωσιακος χωρος αναλογο αθηνας..αρκετη κινηση εκεινη την ωρα..ολες με μαυρα μινι πηγαινοερχοντουσαν..ενημερωση για 60 70 80 και μεσα στην τιμη μπορουσα να κανω jaccuzi και κατι χαμαμ πολυθρονες..πηρα 80 που ειναι στοματικο με μια μελαχροινη Ναταλια 26 27 πολυ ωραιο πιπινι..αδυνατο 2αρι βυζακι με κωλαρα..στο δωματιο της εκανα προταση αν μπαινει κι αυτη και μου ειπε +20 ειναι εξτρα υπηρεσια..οκ της λεω..social time στο υδρομασαζ κανα 20λεπτο γυμνοι και οι 2 χαιδεματα κλπ οπου αρχισε και την πιπα..βγαινω απ το υδρομασαζ μου λεει κατσε 10 λεπτακια στην πολυθρονα ( η οποια κυριολεκτικα εκαιγε)..βγαινει ξαναμπαινει σε κανα 10λεπτακι οπου αρχιζει το μασαζ γυρω στη μιση ωρα..γυρναω..πιπα καλη,οχι αμαν και τι αλλα προφανως νεουδι..καταθεση στο προσωπο ορθιος οπου φαινοταν να το γουσταρε..συνολο 100 κι εκατσα περιπου 1 ωρα και ενα τεταρτο..αυτα για το golden..
ευχαριστούμε για την κριτική φίλε!
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να πάμε όμως.
Αν ήδη ξεκίνησαν και ανεβάζουν τις τιμές τι θα γίνει στο μέλλον;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Φίλε μου, άψογη κριτικη.
Μιλαμε για το παλιό aqua, ένα μαγαζί με το αδερφάκι του λιγο πιο κάτω στην Όλγας από τα παλιά του χώρου. Παλιότερα είχε ωραίες κοπέλες με διάφορες αλλαγές στο πρόγραμμα (εκτόνωση μόνο, μετά πίπα, μετά ο,τι γουσταρε η κοπέλα).
Τα τελευταία χρόνια είχε παρακμασει κ δεν είχε εκμεταλλευτεί ανάλογα τον υπέροχο χώρο που έχει. Ίσως τώρα με την αλλαγή ονόματος και προσωπικού, να αποτελέσει μια καλή επιλογή. Θα φανεί στο κοντινό μέλλον
Και μακάρι (προσθέτω) να γυρίσει και η Δανάη τώρα που άλλαξε το στάτους του καταστήματος. θα θέλει χαρτάκι σαν τις τράπεζες.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.805
Πόντοι
216

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Και μακάρι (προσθέτω) να γυρίσει και η Δανάη τώρα που άλλαξε το στάτους του καταστήματος. θα θέλει χαρτάκι σαν τις τράπεζες.
Ή η Νατάσα (για τους παλιούς)

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
393
Πόντοι
21
Από ότι είδα αλάνια το luxury ψάχνει προσωπικό. Άρα κάποια ή κάποιες έφυγαν

Stories

Νέο!