Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
781
Πόντοι
81
Αυτος είναι ο ορισμός της ενημέρωσης!
Συγχαρητήρια για την άριστη κ ειλικρινή διατύπωση!
Ευχαριστώ που μέσα από την περιγραφή σου με κάνεις ν θέλω ν προσφέρω ξανά αυτή την ποιότητα στην εμπειρία κ ν σας έρθω πολύ σύντομα! :*
Πότε έρχεσαι ξανά ?

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
766
Πόντοι
81
Τελικά για Κρίστη δεν ακούμε άλλο ε; Πίπες ότι είναι σε άδεια μάλλον σταμάτησε

Τελικά για Κρίστη δεν ακούμε άλλο ε; Πίπες ότι είναι σε άδεια μάλλον σταμάτησε
Αναμενομενο ηταν για την ποιο "ΤΟP'' Kορασιδα του KRYSTAL .....σαs το ειχα γραψει αλλωστε πριν αρκετο καιρο για την kristy .... πωs σε χρονο dt [μολιs ουτε ενα χρονο δεν κρατεισε η παρουσια τηs στα του ΚRYSTAL μασαζ ] ...οτι θα εξαφανιζοταν ετσι απλα......oπωs προφανωs και η (ΦΕΝΙΑ -ΦΕΔΡΑ του ΚΡΥSTAL ) . Φυσικα για το ομορφο αυτο Κοριτσι τηs ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ που ακουει στο ονομα Κristy προεκυψε και μια καλη ''σχεση'' απο οτι ξερω στην προσωπικη τηs ζωη ...επομενοs ......να την ευχομαστε καλη τυχη!!!

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Παράταση και για αυτήν την εβδομάδα;
Αδερφε!!... Για τον Ιανουαριο μιλούσε η κοπέλα.. Αν εννοουσε τον Φλεβάρη δεν θα ηταν μικρή παράταση αλλα μεταγραφη...

So123456

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
48
Πόντοι
0
Καλημέρα
Νέος εδώ αλλά όχι νέος στη ζωη
Θα προσπαθήσω κι εγώ να συνδράμω με τις εμπειρίες μου
Και θα ξεκινήσω με την επίσκεψη στο κρυσταλ.
Πέρασα με Ανδριάνα.. Ή μόνη διαθέσιμη. Αδιάφορη με μια λέξη. Ζητά επιπλέον χρήματα. Αλλά τελικά δεν φταίει αυτή. Εγώ φταίω. Κάνε μεταβολή και φύγε. Αυτό έπρεπε να γίνει. Γενικότερα πολύς κόσμος, υπηρεσίες μέτριες, από εμένα είναι οχι
Και κάτι τελευταίο
Την είδα πως πλυθηκε μόλις τελείωσε.. Παίζει να έκανε 14 δευτερόλεπτα. Και λέω έτσι θα πάει στον επόμενο.. Ή έτσι ήρθε από τον προηγουμενο
Και κλείνω την πρώτη μου ανάρτηση με κάτι που έλεγε ένας παππούς
Αν δεν υπήρχαν τα κορόιδα πως θα ζούσαν οι έξυπνοι;;
Εγώ με την επίσκεψη μου κατέταξα εαυτόν στα κορόιδα.

blbou

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2022
Κριτικές
3
Like
35
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος φίλος να μου κάνει μια περιγραφή της Ελίνας από βανα
Καλημέρα.
Είναι μια λίγο τσουπωτή μελαχρηνή εγώ όταν πηγα ήταν στη γραματεία αλλά εν τελή πέρασα μαζι της. Μασάζ δεν κάνει αλλά είναι καυλιάρα.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.625
Πόντοι
9.195
Καλημέρα.
Είναι μια λίγο τσουπωτή μελαχρηνή εγώ όταν πηγα ήταν στη γραματεία αλλά εν τελή πέρασα μαζι της. Μασάζ δεν κάνει αλλά είναι καυλιάρα.
Σεξ κάνει;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.625
Πόντοι
9.195
Για να λέει πέρασε μαζί της αυτό εννοεί
Τα μασατζίδικα της Θεσσαλονίκης είναι μία περίεργη κατάσταση, σε αντίθεση με αυτά της Αθήνας όπου το κομμάτι "σεξ" είναι δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο. Γι' αυτό και η ερώτηση που έκανα, για να το τσεκάρω και να το σιγουρέψω...

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.726
Πόντοι
201
Τα μασατζίδικα της Θεσσαλονίκης είναι μία περίεργη κατάσταση, σε αντίθεση με αυτά της Αθήνας όπου το κομμάτι "σεξ" είναι δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο. Γι' αυτό και η ερώτηση που έκανα, για να το τσεκάρω και να το σιγουρέψω...
εδω οι δικες μας νομιζουν εχουν το χρυσο μουνι....και πας κατω και βλεπεις τα υπερμενουνα...Επισκεψη Τεα (αθηνα) μου εφυγε η μαγκια ,καθαριοτητα στο φουλ,μουναρος,κορμαρα τα παντα ολα...αστο

Τελευταία τροποποίηση:

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.419
Πόντοι
446
εδω οι δικες μας νομιζουν εχουν το χρυσο μουνι....και πας κατω και βλεπεις τα υπερμενουνα...Επισκεψη Τεα (αθηνα) μου εφυγε η μαγκια ,καθαριοτητα στο φουλ,μουναρος,κορμαρα τα παντα ολα...αστο
Οταν καταλάβουν ολοι οτι πριν την δικια μας τσαπου επιαναν αλλη και μετα θα πιασουν αλλη και κοψουν τις αγαπες και τις χορηγίες ισως γινουν Καλυτερα τα πράγματα.

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
58
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο massagio μετά από την σχεδόν μόνιμη επιλογή του crystal γι αυτό και δεν γράφω εδώ και καιρό κάτι το έχετε πλέον υπεραναλύσει το θέμα crystal.
Στα του massagio η επιλογή μου ήταν η Αγάπη. Από εμφάνιση δε λέει και πολλά αλλά οκ σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές τη δεδομένη στιγμή (μη με ρωτάτε ονόματα δεν θυμάμαι) τη θεώρησα την καλύτερη επιλογή. Στα του μασάζ λοιπόν με εξέπληξε θετικά. Θα έλεγα πως είχα καιρό να ευχαριστηθώ ένα αισθησιακό μασαζάκι γιατί ήταν αισθησιακό και όχι όπως συνήθως διαικπαιρεωτικό και γύρνα να τελειώνουμε. Θα την πρότεινα λοιπόν!

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Επαυξάνω για την Αγάπη που λέει ο φίλος από πάνω, επίσης προ ημερών δοκιμάσθει κ η Αθηνά, μιλφακι καλουτσικο.. βυζαρες - καυλωνει όταν την γλύφεις, καλουτσικο μασάζ όμως στο φραπέ έχει ντοκτορά η κυρία, εύγε!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Πήγα στο κρύσταλ εκείνη την ώρα διαθέσιμες 5 κοπέλες. Δε συγκράτησα ονόματα αλλά μια που καθόταν στο γραφείο σαν γραμματέας ήταν η πιο ωραία. Μπαίνει αυτή σε δωμάτιο η είναι μόνο για τα διαδικαστικά;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πήγα στο κρύσταλ εκείνη την ώρα διαθέσιμες 5 κοπέλες. Δε συγκράτησα ονόματα αλλά μια που καθόταν στο γραφείο σαν γραμματέας ήταν η πιο ωραία. Μπαίνει αυτή σε δωμάτιο η είναι μόνο για τα διαδικαστικά;
Δυστυχώς δεν μπαίνει

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Δυστυχώς δεν μπαίνει
Για τη Νάντιας λέτε παίδες! Μουναρος όντως, βυζαρες… μου χει κάνει κάτι ισπανικά, απίστευτα! Καυλιαρα, & την πουτσα την έπιανε με σκέρτσο.. κρίμα που σταμάτησε, θα κάνει και καλές πίπες σίγουρα! Μαααζακι καλό έκανε…
Ναντια γυρνα.. θελουμε να μας τον παίζεις μανάρι μου, είσαι καλύτερη εκει από το να κλείνεις ραντεβού!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Για τη Νάντιας λέτε παίδες! Μουναρος όντως, βυζαρες… μου χει κάνει κάτι ισπανικά, απίστευτα! Καυλιαρα, & την πουτσα την έπιανε με σκέρτσο.. κρίμα που σταμάτησε, θα κάνει και καλές πίπες σίγουρα! Μαααζακι καλό έκανε…
Ναντια γυρνα.. θελουμε να μας τον παίζεις μανάρι μου, είσαι καλύτερη εκει από το να κλείνεις ραντεβού!
Α την έκανε τη δουλειά και σταμάτησε; Η αλήθεια είναι πήγα εκεί και με κοιτούσαν όλες σαν ξερολούκουμο, με ρωτούσε αυτή και τι κάνω από δουλειές κτλ. Ίσως την επόμενη της ρίξω την πρόταση μήπως μπει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom