mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Έγινε σε ευχαριστώΠάρε τηλέφωνο πριν της 12 το μεσημέρι για να την πετύχεις φίλος.
Έγινε σε ευχαριστώΠάρε τηλέφωνο πριν της 12 το μεσημέρι για να την πετύχεις φίλος.
Σιγα σιγα τις έφαγε όλες τις ανερχόμενεςΝάτος ο παίχτης .. συνεννοούμαστε!
Ποσά φράγκα φίλος?Ήρθε η Νατάσα από Venus σπίτι μου τη προηγούμενη Πέμπτη... Αφού δε θα ξαναπάω venus είπα να το πω....Ποιο αδιάφορο σεξ πεθαίνεις
Σιγα ρε κόψε κατι ….πολυ παραμύθιΉρθε η Νατάσα από Venus σπίτι μου τη προηγούμενη Πέμπτη... Αφού δε θα ξαναπάω venus είπα να το πω....Ποιο αδιάφορο σεξ πεθαίνεις
Δν έχω λόγο να πω ψέματα....άμα θες λεπτομέρειες στείλε inboxΣιγα ρε κόψε κατι ….πολυ παραμύθι
Μη κλαίς ποτέ πάνω από το χυμένο γάλα... ή τέλος πάντων ότι άλλο χύνεται..Το καταλαβαίνεις όταν σε τρίβει επι πόση ώρα στην πλάτη. Εγώ την είπα μασαζ από μπροστά δεν κανείς ; Και μετά με λέει αν θες μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί ή με άλλη για εκτόνωση. Νομίζω κλαίω το 20€
Yπάρχει άνθρωπος που πληρωσε να παει με αυτο το βατράχι??Σοβαρά το λες ή κανεις πλάκα. Αφεντικό και σε αυτό και στο Μασαζιο είναι η Τζούλια. Γεματουλα που έχει περάσει σαν λαδοκορη από Βενους και παλαιότερα Νταμες. Είχε κανει και το Ελινα Καζα. Από σένα σαν έμπειρο δεν το περίμενα
Νομίζω δέχεται πρόταση γάμουΠαιδιά ξέρετε τι παίζει με Λύδια από κρυσταλ; Θα ήθελα να την δοκιμάσω αλλά δέχεται έξτρα πράγματα; Όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες ας μου πει την έχω βάλει καιρό τώρα στο μάτι
Και τα 100 εκεί γύρω είναι πάντωςστείλε μου στο μέιλ μου μωρό μου το γράφω πιο πάνω!!! θα τα πούμε εκεί!! γύρω στα 130 πάντως υπολογιζεις!!
Ναταλία Βερόνικα Δόμνα
ψοφανε για πουτσα. ειδικα η τελευταια!Ναταλία Βερόνικα Δόμνα