Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Άλλαξε τοποθεσία ή διευθύντρια?To angels spa που ηταν η Φαιη, αλλαξε διευθυνση και πλεον υπαρχουν λεει 3 νεες κοπελες.
Δεν πηγα ωστε να ενημερωσω, αλλα φανταζομαι οτι και αλλοι πρωην πελατες θα ενημερωθηκαν για τις αλλαγες.
Καλησπέρα σε όλους! Να συμπληρώσω ότι η Φαίη δεν είναι στο ρόστερ! Τα προγράμματα είναι 60 ευρώ και 80 το φουλ.To angels spa που ηταν η Φαιη, αλλαξε διευθυνση και πλεον υπαρχουν λεει 3 νεες κοπελες.
Δεν πηγα ωστε να ενημερωσω, αλλα φανταζομαι οτι και αλλοι πρωην πελατες θα ενημερωθηκαν για τις αλλαγες.
Στείλε της μήνυμα εδώ μέσα ρε παίκτη... Δεν διαβάζετε μερικοι...Πως επικοινωνείς μαζί της;
Αδερφέ μου μην τα βγάζουμε με το τσιγκέλι . Δώσε τα φώτα σου στον κόσμο δεν είναι ντροπή .Παιδιά το μασάζ γίνεται σε ένα μπαλοντιβανο, σοβαρό θέμα με την καθαριότητα μασαζ μετριο 2ο μέρος κακο
Μασαζάκια22, το ότι σου έδωσε το τηλέφωνο της στο chat, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το βγάλεις έτσι στην σέντρα ! Σβήστο !
εχουμε τηλ???Πως επικοινωνείς μαζί της;
Σε ποιο μαγαζι τη βρισκουμε?Στεφανία με πρόγραμμα των 60ε και εγώ.
Σχετικά καλύτερο από το μασάζ αντίστοιχων μαγαζιών.
Στα μείον το γεγονός ότι το μασάζ γίνεται στο κρεβάτι και όχι σε μασαζοκρέβατο.
Βέβαια, αν αποφασίσει η κοπέλα να έρχεται σε σταθερή βάση, ίσως το φέρει μαζί της.
Στα θετικά: κοπέλα πρόσχαρη, σε κάνει να νιώθεις άνετα από την πρώτη στιγμή, πολύ καλό επικοινωνιακό και όπως είπε και ο συνάδελφος παραπάνω σε κάνει να νιώθεις ανατολίτης. Πετυχημένο edging. Καλό dirty talk επίσης.
Τίμια επιλογή για εμένα. Αν αποφασίσει να έρθει εκ νέου την πόλη μας θα την ξαναεπισκεφθώ.
Φεύγω μεθαύριο Κυριακή οπότε τόσο σύντομα δεν προβλέπεται ν μπορώ ν είμαι κοντά σας!Στεφανια στις 8 Δεκεμβρίου θα εισαι θεσσαλονικη ;
Δεν είμαι σε μαγαζί!Σε ποιο μαγαζι τη βρισκουμε?
Το δοκιμασα εγω.. δεν ειμαι πολυ φαν με τα μασαζ κτλπ.. ειπα να δω την φαση και πηγα... μασαζ πολυ χαλαρο... σαν χαδι... πιπα μετρια... κωλος πολυ δυνατος για τρελο σφυροκοπημα!!! μελαχρινη η κοπελα.. πολυ δυνατο για μενα.. κοστος για πρωκτικο+χαδι 50εΔοκιμασε κανεις Αισθησιακό μασάζ
Φίλε μου το τηλέφωνο άλλαξε ή παραμένει το ίδιο;To angels spa που ηταν η Φαιη, αλλαξε διευθυνση και πλεον υπαρχουν λεει 3 νεες κοπελες.
Angels spa εννοείς αυτό που ήταν κοντά στο jumpo?To angels spa που ηταν η Φαιη, αλλαξε διευθυνση και πλεον υπαρχουν λεει 3 νεες κοπελες.
Η κοπέλα έχει 2 κανονικές αγγελίες…η μια στο car.gr έχει κανονικά τον αριθμό της…αν δεν τον είχε εννοείται πως δεν θα τον έβγαζα έτσι στην φοραΜασαζάκια22, το ότι σου έδωσε το τηλέφωνο της στο chat, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το βγάλεις έτσι στην σέντρα ! Σβήστο !
Παραπανω φωτογραφιες σου μπορουμε να δουμε με καποιο τροπο?Δεν είμαι σε μαγαζί!
Έχω δικό μου χώρο!
Τηλέφωνο έχουμε φίλος; Νεο μέλος καλώς σας βρηκαΤο δοκιμασα εγω.. δεν ειμαι πολυ φαν με τα μασαζ κτλπ.. ειπα να δω την φαση και πηγα... μασαζ πολυ χαλαρο... σαν χαδι... πιπα μετρια... κωλος πολυ δυνατος για τρελο σφυροκοπημα!!! μελαχρινη η κοπελα.. πολυ δυνατο για μενα.. κοστος για πρωκτικο+χαδι 50ε