Ας γράψω και εγώ για την Στέφανία, η Στέφανία είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, δεν είναι σε καμία περίπτωση από αυτές που βλέπετε (για αυτούς που πηγαίνουν καθώς εγώ δεν πάω εδώ και χρόνια στα περισσότερα μαγαζιά του τύπου με χαϊδεύει, την πασπατεύω λίγο, μου τον παίζει και χύνω, σε πολλά διαβάζω πως παρακαλάς και να σου τον παίξει....).
Η εμφάνιση είναι έτσι ακριβώς όπως την βλέπεις, δεν κρύβει τίποτα από τις ατέλειες της... Είναι ένα όμορφο νέο κορίτσι κοντά στα 30 λίγο κάτω, λίγο πάνω θεωρώ. Έχει σφιχτό κορμί με τις όμορφες ατέλειες ενός φυσιολογικού γυναικείου κορμιού.
Μικρομεσαίο πολύ όμορφο στήθος και εξαιρετικό κώλο.
Το κομμάτι του μασάζ το κατέχει σε κάποιο καλό βαθμό καθώς η κοπέλα είναι της σχολής (θεωρώ πως από όλα τα μαγαζιά που είχα επισκεφτεί με μασάζ και happy ending, μια Ρωσίδα που δούλεψε σε 1-2 μαγαζιά και τελευταία την είχα πετύχει στον Σάκη που έκλεισε το μαγαζί του έκανε καλύτερο μασάζ.... Οι άλλες όλες μπροστά της δεν έχουν ιδέα. Μιλάω πάντα για αυτές που είχα επισκεφτεί πριν χρόνια για να μην παρεξηγηθώ )
Στο ουσιαστικό δεύτερο κομμάτι, θεωρώ πως αν είχε περισσότερα έξτρα στο πρόγραμμα της θα ήταν κορυφή, αν ήταν και λίγο πιο ψηλή θα ήταν ίσως κορυφαία περίπτωση.... Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς η κοπέλα θα φύγει σε ούτε μια βδομάδα....
Όσοι θέλετε να περάσετε καλά χωρίς να πετάξετε τα χρήματα σας πηγαίνετε και θα με θυμηθείτε.....
Δεν ενδείκνυται για μοντελοπνιχτες και ανθρώπους που ζητάνε επιπλέον έξτρα όπως anal, Cim, cum in face.... Αν είχε αυτά ίσως να ήταν όπως είπα κορυφαίο vfm..