ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.748
- Πόντοι
- 206
Έχεις ήδη κλεισμένα ραντεβού....?Οχι όχι!
Από αύριο κοντά σας!!
Έχεις ήδη κλεισμένα ραντεβού....?Οχι όχι!
Από αύριο κοντά σας!!
Εάν θέλεις να δεσμεύσουμε κάποιο συγκεκριμένο μπορείς να με καλέσεις να συνεννοηθούμε ευχαριστώΈχεις ήδη κλεισμένα ραντεβού....?
Καρτανσια,Η Βικυ-Στεφανια κανει πολυ ωραιο μασαζ με εξαιρετικο Happy ending!Ξεκινησε πριν 6-7 χρονια απο ενα υπογειο στο Ψυχικο ,ενα πολυμικρο χωρο ,που σε κοιτουσε και με καμερα οταν εμπαινες.....και μετα πηγε σε αλλο πιο μεγαλο χωρο...καπου εκει κοντα.....Εάν θέλεις να δεσμεύσουμε κάποιο συγκεκριμένο μπορείς να με καλέσεις να συνεννοηθούμε ευχαριστώ
Πάντως προσωπικά νομίζω πως η Ολίβια είναι ιδιαίτερα "αδικημένη" μια και είναι και πολύ όμορφη, και ωραίο σώμα έχει, και καθαρή και ξέρει να πει και 2 κουβέντες, απλα ίσως επιλέγει να είναι πιο χαμηλών τόνωνΑρχές της εβδομάδας πέρασμα από κρυσταλ, 5 κοπέλες σίγουρα εκει, διαθέσιμη η Ολίβια, αρκετά καλό πρώτο μέρος και δεύτερο επίσης. Καυλωτικη φωνή - βυζαρες το κορίτσι .. ευχαριστημένος από την κοπέλα αλλά κουράζει το θέμα μόνο με μασάζ εν τελεί!
Πες μας πως θα την βρούμε ένα τηλ κάτι συνάδελφε!!!Καλησπέρα στην παρέα! Πρώτη φορά γράφω αν και διαβάζω εδώ και καιρό. Ήρθε η ώρα να προσφέρω και εγώ πληροφορίες. Βρέθηκα χτες με την κοπέλα που προσφέρει nuru μασάζ. Ο χώρος βρίσκεται στην Αγίου Δημητρίου στο ύψος του Τούρκικου προξενείου. Πρωτίστως η κοπέλα είναι πολύ ευγενική και φιλόξενη. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερο και απολαυστικό. Φοβερό μασάζ body to body. Είναι γυμνή και έχει κορμί λαμπάδα! Σε κάνει να τελειώσεις βάζοντας το πέος ανάμεσα στα μπούτια της! Αερογαμια θα το βάφτιζα! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 τελειώματα στην μια ώρα! Σπέσιαλ περιποίηση αποτελεί το μπανάκι που σου κάνει η ίδια για να φύγουν τα λάδια. Ο χώρος πεντακάθαρος. Κόστος 100 euros. Ελπίζω να βοήθησα.
Μασάζ Κατ Οίκον στη Θεσσαλονίκη. Ραντεβού OnlineΞέρει κανείς που θ βρω την κοπέλα από Αγίου Δημητρίου που κάνει nuru?
Αδικημενη ως προς τι ρε φιλε. Εχουν θυσαυρισει ολες. Τις νοιαζει νομιζεις τι θα πουμε εδω; αφου πρακτικα βγαζουν τρελα λεφτα. Εχει τυχει να εκθειαζετε κοπελα εδω κ να πηγαινω κ να ναι φολα. Και το αντιθετο. Οι μονοι που χανουμε ειμαστε εμεις οταν τρωμε φολες.Πάντως προσωπικά νομίζω πως η Ολίβια είναι ιδιαίτερα "αδικημένη" μια και είναι και πολύ όμορφη, και ωραίο σώμα έχει, και καθαρή και ξέρει να πει και 2 κουβέντες, απλα ίσως επιλέγει να είναι πιο χαμηλών τόνων
Συμφωνώ.. είναι όντως, αν δεν είχε την κοιλιτσα κιόλας θα ήταν σούπερ!!Πάντως προσωπικά νομίζω πως η Ολίβια είναι ιδιαίτερα "αδικημένη" μια και είναι και πολύ όμορφη, και ωραίο σώμα έχει, και καθαρή και ξέρει να πει και 2 κουβέντες, απλα ίσως επιλέγει να είναι πιο χαμηλών τόνων
Αδικημένη ως προς την προβολή σε σχέση με άλλες . Σε όλα τα υπόλοιπα που λες, συμφωνώΑδικημενη ως προς τι ρε φιλε. Εχουν θυσαυρισει ολες. Τις νοιαζει νομιζεις τι θα πουμε εδω; αφου πρακτικα βγαζουν τρελα λεφτα. Εχει τυχει να εκθειαζετε κοπελα εδω κ να πηγαινω κ να ναι φολα. Και το αντιθετο. Οι μονοι που χανουμε ειμαστε εμεις οταν τρωμε φολες.
Αδελφέ παιρνεις το όσκαρ κριτικής. Είσαι θεός. Παραδέχομαι την μνήμη σου. συγχαρητηρια
Συμφωνώ.. είναι όντως, αν δεν είχε την κοιλιτσα κιόλας θα ήταν σούπερ!!
Ναι σόρρυLuxury μήπως φίλε μου γιατί εκεί είδα να παίζουν αυτά τα ονόματα