Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
766
Πόντοι
86
Καλησπέρα μάγκες. Έχω έρθει από Αθήνα για δουλειά και θέλω να πάω σε ένα ωραίο σπα να απολαύσω ένα μασαζ και κάνα εξτραδακι ! Θα ήθελα να μου πείτε ποιο θεωρείτε το καλύτερο όσο αναφορά υποδομές και υπηρεσίες. Το σεξ δεν είναι προτεραιότητα μου. Μέχρι καλαμάκι το πολύ. Είδα το crystal, massagio,vana, angels spa στο thread μέχρις στιγμής. Απλά επειδή θα πάω μόνο μια φορά θέλω να πάω σε safe επιλογή και όσο πιο ωραία γίνετε. Ότι συμβουλή μπορείτε να μου δώσετε για μέρος και κοπέλα θα το έκτιμουσα παρά πολύ. Και εννοιτε όταν έρθετε Αθήνα ξέρω να σας πω τα πάντα ! Ευχαριστώ πολύ
Ίσως η καλύτερη επιλογή για μένα είναι το Oasis στην Στουρνάρη ,aka της Ζανας, έχει πολλές αναφορές στο νήμα των Αθηναϊκών μασαζοιδρυματων. Θα με θυμηθείς φίλε.

Oldschool83

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Χθες βρέθηκα στην Αθήνα και είπα να δοκιμάσω το Nuru που έχουν εκεί! Πολύ καλύτερος χώρος μεγαλύτερη ποικιλία κοριτσιών 6 στο σύνολο! Αλλά στο κυρίως θεμα η κοπέλα στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλύτερη! Εκεί κάνουν οι κοπέλες με εσωρουχο και μόλις σε τελειώσουν ουσιαστικά σταματάνε το Nuru και σου τρίβουν την πλάτη!
Η δικιά μας δίνει πόνο μέχρι τέλους!

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Περασμα χθες απο Κορινα στην ολγας,μασαζ τιποτα κατι χαδια ισα ισα να χαμε να λεγαμε με ενα λαδι που ουτε μυριζε ουτε γλιστρουσε κι ολας!Χωρος πολυ κακος ρε παιδια ενα σπιτι παλιο μεγαλο διπλα στο σαλονι ο χωρος για το μασαζ και το μπανιο!Με το που μπηκα στην εισοδο ειχε κατι παιδικα παπουτσακια και παιχνιδια!Παω για ντουζ και στο διαδρομο μετα το μπανιο την βλεπω να ανοιγει μια πορτα και να μιλαει με καποιον αρα υπαρχει κι αλλο ατομο στο σπιτι!!!Συνεχιζοντας στα του μασαζ γυρισα ξεκινησε πιπα καλη και βαθια και τα βυζια απ εξω...Εκει ξαφνικα παρατηρησα τριχες γυρω γυρω απ την καθε ρογα!Το μουνι αν και δεν εβγαλε εσωρουχο οι τριχες ξεπηδουσαν απ τα αριστερα και τα δεξια!ΔΕν καταφερα να τελειωσω εκανα ενα γρηγορο ντουζ και δρομο!Δεν ειναι απλα σαρανταρα,αλλα μαλλον πατημενη εξηνταρα που κοιταει να μαζεψει οτι μπορει για τα γεραματα!Δεν προκειται να με ξαναδει!

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
251
Πόντοι
21
Περασμα χθες απο Κορινα στην ολγας,μασαζ τιποτα κατι χαδια ισα ισα να χαμε να λεγαμε με ενα λαδι που ουτε μυριζε ουτε γλιστρουσε κι ολας!Χωρος πολυ κακος ρε παιδια ενα σπιτι παλιο μεγαλο διπλα στο σαλονι ο χωρος για το μασαζ και το μπανιο!Με το που μπηκα στην εισοδο ειχε κατι παιδικα παπουτσακια και παιχνιδια!Παω για ντουζ και στο διαδρομο μετα το μπανιο την βλεπω να ανοιγει μια πορτα και να μιλαει με καποιον αρα υπαρχει κι αλλο ατομο στο σπιτι!!!Συνεχιζοντας στα του μασαζ γυρισα ξεκινησε πιπα καλη και βαθια και τα βυζια απ εξω...Εκει ξαφνικα παρατηρησα τριχες γυρω γυρω απ την καθε ρογα!Το μουνι αν και δεν εβγαλε εσωρουχο οι τριχες ξεπηδουσαν απ τα αριστερα και τα δεξια!ΔΕν καταφερα να τελειωσω εκανα ενα γρηγορο ντουζ και δρομο!Δεν ειναι απλα σαρανταρα,αλλα μαλλον πατημενη εξηνταρα που κοιταει να μαζεψει οτι μπορει για τα γεραματα!Δεν προκειται να με ξαναδει!
εάν σου αρέσουν οι μικρές κάνεις μεταβολή και φεύγεις.
δεν μπορεί να σου πει τίποτα.
γούστα είναι αυτά.
το σπίτι μια χαρά είναι.

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
εάν σου αρέσουν οι μικρές κάνεις μεταβολή και φεύγεις.
δεν μπορεί να σου πει τίποτα.
γούστα είναι αυτά.
το σπίτι μια χαρά είναι.
ναι ναι για τσαντιρι μια χαρα ειναι.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Ξερνάω.

• Like
Αντιδράσεις: tefras

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Melispa στον εύοσμο έχει πάει κανείς να μας πει αν έχει έξτρα η μόνο μασάζ

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
209
Πόντοι
21
Deluxe massage μου βγήκε διαφήμιση κατ οίκον στη Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς τίποτα? Λογικά είναι με χάπι γιατί λέει διάλεξε θεραπεύτρια και λοιπά

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Μελισπα στο κέντρο που είχα πάει 2,3 φορές πριν τρία χρόνια, μόνο μασάζ ( καλό μασάζ)..στον Εύοσμο δεν πήγα ποτέ, αλλά μάλλον θα είναι της ίδιας λογικής..
(Εκτός αν δεν είναι έτσι..)

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
510
Πόντοι
86
Μελισπα στο κέντρο που είχα πάει 2,3 φορές πριν τρία χρόνια, μόνο μασάζ ( καλό μασάζ)..στον Εύοσμο δεν πήγα ποτέ, αλλά μάλλον θα είναι της ίδιας λογικής..
(Εκτός αν δεν είναι έτσι..)
Συμφωνώ. Διαφημίζει πως ξεκίνησε και κατ οικον. Έχει δοκιμάσει κανείς?

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
445
Πόντοι
21
Συμφωνώ. Διαφημίζει πως ξεκίνησε και κατ οικον. Έχει δοκιμάσει κανείς?
Melispa είναι 100% κανονικό μασάζ, πηγαίνω συχνά και με την γυναίκα μου λόγω προβλημάτων στη μέση, οπότε δεν πιστεύω του Ευόσμου το κατάστημα να είναι κάτι διαφορετικό

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346
Δλδ ρε αδερφούλη, είσαι διατεθειμένος να τραβιεσαι μέχρι Εύοσμο;
Ξέρω κι ένα στην Κατερίνη, αν σ ενδιαφέρει...

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206
Καλησπέρα και από εμένα. Προχτές πέρασα από luxury spa με την Λούνα αρκετά καλή και στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο. Καλά να περνάμε!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346

Humax

Μέγας