Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.662
Πόντοι
736

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346
Ολες οι συνευρέσεις είναι επι πληρωμή πνευματικό μου τέκνο, ας μην το λησμονούμε
Nes pas?
Έχετε απόλυτο δίκιο, φίλτατε. Απλώς, ο «αγνός» έρωτας διαφέρει από τον επι πληρωμή στο ότι, πάντα, κοστίζει περισσότερο.
Έχετε τον σεβασμό μου…

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.272
Πόντοι
3.497
Ερώτηση προς όλους. Υπάρχει κάτι σοβαρό ανατολικά? Σπίτι ή μαγαζί δεν με απασχολεί. Κάτι να μην τρέχουμε στα κέντρα.

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.485
Πόντοι
2.846

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
494
Πόντοι
21
Έχετε απόλυτο δίκιο, φίλτατε. Απλώς, ο «αγνός» έρωτας διαφέρει από τον επι πληρωμή στο ότι, πάντα, κοστίζει περισσότερο.
Έχετε τον σεβασμό μου…
Σαν να βλέπω τον λόγο που έβγαλε ο Marlon Brando στους επίδοξους κυβερνώντες του νησιού (ως Βρετανός πράκτορας) στη πολύ διδακτική ταινία του Gillo Pontecorvo "Quemada"....

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.378
Πόντοι
736
  • Like
Αντιδράσεις: nsktvd
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
175
Πόντοι
1
Ερώτηση προς όλους. Υπάρχει κάτι σοβαρό ανατολικά? Σπίτι ή μαγαζί δεν με απασχολεί. Κάτι να μην τρέχουμε στα κέντρα.
Σοβαρό κανένα δυστυχώς,Κατερίνα Αρετσού κ Εύα Jumbo,αυτα

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.605
Πόντοι
496
Στην σελίδα του Facebook του Vana spa ,μια ξανθιά που είναι στις φωτογραφίες είναι η Βάνα ; Και αν ναι αυτή κάνει μασάζ κτλ?

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
144
Πόντοι
1
Καλησπερα ! Απο Vana Spa εχετε κάποια να προτεινετε; Εδω ή inbox

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
21
Από Βερόνικα Ελισάβετ κ Θεώνη έμεινε καμιά στη Βάνα;;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Από Βερόνικα Ελισάβετ κ Θεώνη έμεινε καμιά στη Βάνα;;
Μπορείς να στείλεις μήνυμα στο messenger και να σου στείλουν πρόγραμμα εβδομάδας με τα κορίτσια αναλυτικά

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Αν και είχα πει πως δεν θα ξαναπάω στα γνωστά καταστήματα μασάζ, και παρόλο που έχω πρόσβαση σε πριβέ καταστάσεις τύπου Εβίτα και Μαριάννα, είπα να δοκιμάσω ξανά, μπάς και έχει αλλάξει κατι. Τα συμπεράσματα δικά σας:

massagio: ξηγημενη η Αλεξια εκεί, γνωρίζει τον χώρο και ξέρει τι θέλει να δίνει το μαγαζί. Πέρασμα με Αννι και Αθηνά. Και οι 2 με μάσκα κατά την διάρκεια των συνεδρίων, και με έλεγχο πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον πελάτη.
Η Άννυ υπερβολικά αδύνατη, όμορφη αλλά αδύνατη, εγώ την συμπάθησα αλλά θα προτιμούσα λίγη περισσότερα σπιρτάδα. Αθηνά, πιο πρόσχαρη, μιλφακι που κάνει καλό μασάζ και δείχνει να γουστάρει γενικά.
το μαγαζί υπέροχο, πεντακάθαρο, με όλα τα κομφορ, ντουζακι εκτός δωματίου το μόνο αρνητικό, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε τα πάντα. Δωμάτια μεγάλα και οργανωμένα & με καλή διακόσμηση.

vana δεν πέρασα, με μπερδεύει η συνεχης αλλαγή των κοριτσιών.

Crystal: πέρασμα με Αρτεμη, προ γιορτών, σε μια guest εμφάνιση της . Πέρασμα με νεφέλη και με Κριστυ. Όμορφα κορίτσια και τα 2. Η νεφέλη, η γνωστή νεφέλη. Κριστυ νομίζω νέα στο μαγαζί, με σωματότυπο που μου αρέσει (μικρό στήθος, ωραίο πίσω μέρος)

περασα και από το aqua μια βόλτα, είδα νέες κοπέλες και τις κλασικές Ξένια και ΔΑΝΑΗ. Χώρος κλασικός και γνωστός, Νικ σούπερ αφεντικό, πέρασε με μια μικρούλα με γυμνασμένο κορμί, γλυκεια, με πολλά και άγρια μακριά μαλλιά, δεν θυμάμαι όνομα.

Πέρασμα από luxury, με τις ξανθιές Φενια και Στεφάνια. Όμορφες κοπέλες και οι 2, το μαγαζί έχει βελτιωθεί αρκετά. Έχει και μια κοπέλα με κοντό μαλλί που κάτι μου κάνει και θέλω να δοκιμάσω. Έχει την κλασική γυρολόγο με το τατουάζ στο μπούτι, και βλέπω στα insta stories τους πως έχουν και νέες παρουσίες.

γενικά μιλώντας, κατέληξα στο συμπέρασμα πως και τα μαγαζιά καθορίζουν συμπεριφορές, δηλαδή το μέχρι πού θα προχωρήσει η κάθε κοπέλα. Αλλά και σίγουρα, κάθε κοπέλα βλέπει συμπεριφορές, ευγένεια κτλ και αν θέλει, προχωράει ανάλογα: ας είμαστε σωστοί, λοιπόν, και όχι κάγκουρες με τα κορίτσια. Οι καιροί είναι δύσκολοι, τα λεφτά περιορισμένα, ας κάνουμε επιλογές. Και σίγουρα, μια και όλα τα μαγαζιά έχουν πελάτες, παίζουν και έξτρα, τα οποία λογικά δεν γράφονται εδώ μέσα για ευνόητους λόγους.
Καλή χρόνια σε όλους

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.272
Πόντοι
3.497
Αν και είχα πει πως δεν θα ξαναπάω στα γνωστά καταστήματα μασάζ, και παρόλο που έχω πρόσβαση σε πριβέ καταστάσεις τύπου Εβίτα και Μαριάννα, είπα να δοκιμάσω ξανά, μπάς και έχει αλλάξει κατι. Τα συμπεράσματα δικά σας:

massagio: ξηγημενη η Αλεξια εκεί, γνωρίζει τον χώρο και ξέρει τι θέλει να δίνει το μαγαζί. Πέρασμα με Αννι και Αθηνά. Και οι 2 με μάσκα κατά την διάρκεια των συνεδρίων, και με έλεγχο πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον πελάτη.
Η Άννυ υπερβολικά αδύνατη, όμορφη αλλά αδύνατη, εγώ την συμπάθησα αλλά θα προτιμούσα λίγη περισσότερα σπιρτάδα. Αθηνά, πιο πρόσχαρη, μιλφακι που κάνει καλό μασάζ και δείχνει να γουστάρει γενικά.
το μαγαζί υπέροχο, πεντακάθαρο, με όλα τα κομφορ, ντουζακι εκτός δωματίου το μόνο αρνητικό, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε τα πάντα. Δωμάτια μεγάλα και οργανωμένα & με καλή διακόσμηση.

vana δεν πέρασα, με μπερδεύει η συνεχης αλλαγή των κοριτσιών.

Crystal: πέρασμα με Αρτεμη, προ γιορτών, σε μια guest εμφάνιση της . Πέρασμα με νεφέλη και με Κριστυ. Όμορφα κορίτσια και τα 2. Η νεφέλη, η γνωστή νεφέλη. Κριστυ νομίζω νέα στο μαγαζί, με σωματότυπο που μου αρέσει (μικρό στήθος, ωραίο πίσω μέρος)

περασα και από το aqua μια βόλτα, είδα νέες κοπέλες και τις κλασικές Ξένια και ΔΑΝΑΗ. Χώρος κλασικός και γνωστός, Νικ σούπερ αφεντικό, πέρασε με μια μικρούλα με γυμνασμένο κορμί, γλυκεια, με πολλά και άγρια μακριά μαλλιά, δεν θυμάμαι όνομα.

Πέρασμα από luxury, με τις ξανθιές Φενια και Στεφάνια. Όμορφες κοπέλες και οι 2, το μαγαζί έχει βελτιωθεί αρκετά. Έχει και μια κοπέλα με κοντό μαλλί που κάτι μου κάνει και θέλω να δοκιμάσω. Έχει την κλασική γυρολόγο με το τατουάζ στο μπούτι, και βλέπω στα insta stories τους πως έχουν και νέες παρουσίες.

γενικά μιλώντας, κατέληξα στο συμπέρασμα πως και τα μαγαζιά καθορίζουν συμπεριφορές, δηλαδή το μέχρι πού θα προχωρήσει η κάθε κοπέλα. Αλλά και σίγουρα, κάθε κοπέλα βλέπει συμπεριφορές, ευγένεια κτλ και αν θέλει, προχωράει ανάλογα: ας είμαστε σωστοί, λοιπόν, και όχι κάγκουρες με τα κορίτσια. Οι καιροί είναι δύσκολοι, τα λεφτά περιορισμένα, ας κάνουμε επιλογές. Και σίγουρα, μια και όλα τα μαγαζιά έχουν πελάτες, παίζουν και έξτρα, τα οποία λογικά δεν γράφονται εδώ μέσα για ευνόητους λόγους.
Καλή χρόνια σε όλους

Αδελφέ είσαι υπόδειγμα για κριτικές. Μπράβο σε παραδέχομαι.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.272
Πόντοι
3.497
Σοβαρό κανένα δυστυχώς,Κατερίνα Αρετσού κ Εύα Jumbo,αυτα
Για τη Κατερίνα ξέρω. Για την Εύα jumbo δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Μασαζ (μέτριο) 35€ και μετά γειά σας φεύγει. Δεν πήρα bonus. Τρίτη και τελευταία ευκαιρια να δώσω η να μη δώσω. Αναποφάσιστος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom