Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
τσεκαρε στο φριλιατποια εινα η θεανω?εχει καπου αγγελια?
τσεκαρε στο φριλιατποια εινα η θεανω?εχει καπου αγγελια?
Πες μου μια χειρότερηΚαλά δεν είναι και χαλιά,έχει χειρότερες στα αλλα
Οι περισσοτερες στο Βανα,ονοματα δε ξερω,αλλα περασα μια φορα τελευταια και δεν εκατσαΠες μου μια χειρότερη
Ότι υπάρχει άνθρωπος που πάει ακομα στις σαύρες της βρωμογεωργιανης με ξεπερνά. Ότι πιο πατσο σκατό εκεί είναι χοντρές άσχημες γριές μες στη βρωμιά έχουν και ύφος οι σαύρες.ΟυστΟι περισσοτερες στο Βανα,ονοματα δε ξερω,αλλα περασα μια φορα τελευταια και δεν εκατσα
Φριλιατ;τσεκαρε στο φριλιατ
Βεβαίως... !!! Φριλιάτ κύριε... Τι δεν καταλαβαίνεις; Όπως λέμε μπαταρίες καρεφρέ... όπως λέμε μποθρδέλλα τελοία κωμ...Φριλιατ;
Freelist ρε μεγάλε ,γράψε λαθοςΦριλιατ;
Φριμπλιετ??Βεβαίως... !!! Φριλιάτ κύριε... Τι δεν καταλαβαίνεις; Όπως λέμε μπαταρίες καρεφρέ... όπως λέμε μποθρδέλλα τελοία κωμ...
Αμέσως αμέσως, συγνώμη για την καθυστέρησηΑνεβάστε κάποια αγγελία που να αξίζει. Ή που εχετε παει εσεις ή αν εχετε ακουσει.
Μπες στο car έχει ένα σωρόΑνεβάστε κάποια αγγελία που να αξίζει. Ή που εχετε παει εσεις ή αν εχετε ακουσει.
Πως επικοινωνουμε με το συγκεκριμενο μαγαζι? Γιατι με μια αναζητηση δεν το βρηκα, αν μπορεις δωσε μου καποιο τηλεφωνο/διευθυνση. ΕυχαριστωΛοιπόν ηρθε η ωρα να γραψω και εγω για τις (λιγες προσωπικες εμπειρίες μου)
1 Περασμα από το nuru στην Αγιου Δημητρίου πριν λίγες μερες χωρος διακριτικο διαμερισμα χωρις πολλά πολλά, μια κοπέλα γυρω στα 35-37 οχι κατι το ιδιαιτερο από εμφάνηση αλλά πολύ ευγενική απο παροχες nuru body to body στα 100/ωρα ή μασαζ προστάτη στα 50/μισαωρο δεν παιζει μαλακία ή σεξ αλλά τελειώνεις με την τριβή του σωματος ή μόνος. Δεν είναι κακό για 1-2 φορές
2 crystal massage (πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα) πολύ ωραίος χώρος αρκετες επιλογες από κοπέλες πέρασα με την Φαίδρα η οποία για τα γούστα μου είναι μυθικά όμορφη (αν την εβλεπα στον δρόμο σίγουρα θα την πρόσεχα) πόλυ ομορφη σε πρόσωπο και σωμα. Κόστος συναντησης 50ευρω/30 λεπτά για μασαζ και μαλακία είναι μια ιδιαίτερη φαση και κατα την γνώμη μου αξίζει ως εμπειρία, γενικά το κατάστημα έχει ωραίες κοπέλες.
Θα ήθελα πληροφορίες και για το body free massage από κάποιον που έχει πάει (επίσης καλό θα ήταν να γράφουμε τις εμπειρίες μας καθως θεωρώ οτι έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο)
Καλα αγορι μου ,χαλαρωσε λιγο.Ειχα να παω απο τοτε που δουλευε η Μαγκυ.Τωρα τα υπολοιπα που γραφεις...Ότι υπάρχει άνθρωπος που πάει ακομα στις σαύρες της βρωμογεωργιανης με ξεπερνά. Ότι πιο πατσο σκατό εκεί είναι χοντρές άσχημες γριές μες στη βρωμιά έχουν και ύφος οι σαύρες.Ουστ
Ε τότε κάνε και δεύτερη αναζήτηση...Πως επικοινωνουμε με το συγκεκριμενο μαγαζι? Γιατι με μια αναζητηση δεν το βρηκα, αν μπορεις δωσε μου καποιο τηλεφωνο/διευθυνση. Ευχαριστω
Δώσε τα φιλιά μου στις βυζάρες της λατρείας Αλεξίας και ένα έξτρα στο κωλαρακι... Στείλε μύνημα μετά αν έχεις τη καλοσύνη για μια καινούργια πιτσιρικά ονόματι Στέλλα εμφάνιση κλπ. Καλό βόλι φίλεΜετά από αρκετούς μήνες εμπάργκο θα βγω στις αγορές του μασάζ να διαπιστώσω αν άλλαξε κάτι. Οι συμβουλές σας για νέες αθλήτριες θα εκτιμηθούν. Ξεκινάω από το κοντούλι στρουμπουλουδικο την αδυναμία μου και βλέπουμε. Καλό φθινόπωρο σε όλους.