Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
Συνάδελφοι η χοντρή που είναι στην Ξηροκρήνη άλλαξε τηλέφωνο χάθηκε και αυτή από το κουρμπετι

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
150
Πόντοι
1
Μαριαννα εχει παει καποιος τωρα τελευταια?

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
534
Πόντοι
36
ανιμους μασαζ...γνωριζει κανεις αν παιζει εκτονωση η οχι ??? περασμα απο κρυσταλ με νεφελη εγγυημενα πραγματα ομως θελουμε την αλλαγη. μου καρφωθηκε το ανιμους δε θελω να την πατησω ομως

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.565
Πόντοι
496
Παιδιά για εσας τους εμπειρους το μασαζ, crystal ή BODY FREE σε ποιο να πάω (δεν με νοιαζει πολύ το μασαζ θέλω μια εμφανισημη κοπελα με καλη συμετοχη)

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
445
Πόντοι
21
Παιδιά για εσας τους εμπειρους το μασαζ, crystal ή BODY FREE σε ποιο να πάω (δεν με νοιαζει πολύ το μασαζ θέλω μια εμφανισημη κοπελα με καλη συμετοχη)
Στο crystal έχει μασάζ και εκτόνωση, αξίζουν η Νεφέλη και η Φαίδρα για εμένα, στο body free είναι φουλ πρόγραμμα αλλά είναι πολύ πιθανό να μην έχει αξιόλογα κορίτσια.

MassageAddict

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
131
Πόντοι
0
ανιμους μασαζ...γνωριζει κανεις αν παιζει εκτονωση η οχι ??? περασμα απο κρυσταλ με νεφελη εγγυημενα πραγματα ομως θελουμε την αλλαγη. μου καρφωθηκε το ανιμους δε θελω να την πατησω ομως
Κανονικο μασαζ επαγγελματικο εξαιρετικο χωρις εκτονωση κτλ
και πληρωμη με pos αν θες και αποδειξη..
δηλαδη κανονικη επιχειριση

monasanto

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2021
Like
48
Πόντοι
0
Το ανιμους είναι κανονικό μασαζάδικο , έχει πάει φιλικό ζευγάρι παλαιότερα και σκέψου πριν μπουν μέσα τους είχαν κεράσει τσάι κλπ

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.153
Πόντοι
361
Πριν αρκετό καιρό πήγα crystal πέρασμα με Τόκιο, καλό μασάζ και επαγγελματικό τελείωμα.

Επίσης να συμπληρώσω ότι πριν 3 μήνες περίπου επιχείρησα massagio όπου ήταν αγενείς και πολύ τροφσντες για τα γούστα μου
φυσικά έφυγα.

Επισης πρην 2 μήνες επίσκεψη σε dames πέρασμα με λιλά η οποία ήταν ορεξατη μεν αλλά ο χώρος δεν εμπνει και πολύ οπότε δεν το απόλαυσα όσο ήθελα.

Αυτά τα λίγα και από εμένα για την όλη φαση

Τελευταία τροποποίηση:

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.565
Πόντοι
496
Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος ποια είναι η κοπέλα στην 2η φωτογραφία του site του body free massage (η κοπέλα με τα χέρια σηκωμένα που φοράει το ξεκουμποτο τζιν και τα κόκκινα παπούτσια)

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
54
Like
3.337
Πόντοι
7.191
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για Aqua spa ;;θέλω. Να το επισκεφτώ για πρώτη φορά όποτε μια βοήθεια θα ήταν χρήσιμη!!!ευχαριστω

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.565
Πόντοι
496
Λοιπόν ηρθε η ωρα να γραψω και εγω για τις (λιγες προσωπικες εμπειρίες μου)
1 Περασμα από το nuru στην Αγιου Δημητρίου πριν λίγες μερες χωρος διακριτικο διαμερισμα χωρις πολλά πολλά, μια κοπέλα γυρω στα 35-37 οχι κατι το ιδιαιτερο από εμφάνηση αλλά πολύ ευγενική απο παροχες nuru body to body στα 100/ωρα ή μασαζ προστάτη στα 50/μισαωρο δεν παιζει μαλακία ή σεξ αλλά τελειώνεις με την τριβή του σωματος ή μόνος. Δεν είναι κακό για 1-2 φορές
2 crystal massage (πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα) πολύ ωραίος χώρος αρκετες επιλογες από κοπέλες πέρασα με την Φαίδρα η οποία για τα γούστα μου είναι μυθικά όμορφη (αν την εβλεπα στον δρόμο σίγουρα θα την πρόσεχα) πόλυ ομορφη σε πρόσωπο και σωμα. Κόστος συναντησης 50ευρω/30 λεπτά για μασαζ και μαλακία είναι μια ιδιαίτερη φαση και κατα την γνώμη μου αξίζει ως εμπειρία, γενικά το κατάστημα έχει ωραίες κοπέλες.
Θα ήθελα πληροφορίες και για το body free massage από κάποιον που έχει πάει (επίσης καλό θα ήταν να γράφουμε τις εμπειρίες μας καθως θεωρώ οτι έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom