Καλημέρα συναγωνιστές. Επίσκεψη στο κρισταλ με υποδέχθηκαν τα ομορφότερα πλασματακια της πόλης όπως πάντα με χαμόγελο παρούσες η Νεφέλη η Νάντια η Τόκυο η Ανδριάνα και η Ζωή και μια άλλη καινούργια ξανθιά που έμπαινε σε ραντεβού δε ρώτησα όνομα ωραίο μωρό φάνηκε όχι δεν ήταν το άλλο ξανθό μωρό η Φαίδρα που ακόμη δεν την έχω τιμήσει αν και έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές. Πέρασμα λοιπόν με Νάντια μιας και την είχα παρεμελησει το τελευταίο καιρό απίστευτη όπως πάντα αυτό το κορμί αυτό το βυζί α ρε Θεέ τι έφτιαξες έλεγα από μέσα μου όσο μου τον έπαιζε και μου τον χάιδευε με αυτές τις απίστευτες βυζάρες. Ξανάνιωσα έστω για λίγο. Επόμενη καταδρομή να δοκιμαστούν τα ξανθά πιπινια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (10 μέλη και 33 επισκέπτες)
Εμεινε με το στρινγκ?Καλημέρα συναγωνιστές. Επίσκεψη στο κρισταλ με υποδέχθηκαν τα ομορφότερα πλασματακια της πόλης όπως πάντα με χαμόγελο παρούσες η Νεφέλη η Νάντια η Τόκυο η Ανδριάνα και η Ζωή και μια άλλη καινούργια ξανθιά που έμπαινε σε ραντεβού δε ρώτησα όνομα ωραίο μωρό φάνηκε όχι δεν ήταν το άλλο ξανθό μωρό η Φαίδρα που ακόμη δεν την έχω τιμήσει αν και έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές. Πέρασμα λοιπόν με Νάντια μιας και την είχα παρεμελησει το τελευταίο καιρό απίστευτη όπως πάντα αυτό το κορμί αυτό το βυζί α ρε Θεέ τι έφτιαξες έλεγα από μέσα μου όσο μου τον έπαιζε και μου τον χάιδευε με αυτές τις απίστευτες βυζάρες. Ξανάνιωσα έστω για λίγο. Επόμενη καταδρομή να δοκιμαστούν τα ξανθά πιπινια.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.654
- Πόντοι
- 736
ΟΧΙ κιλοτα 100% cotton minerva μέχρι τον αφαλο φοράει!Εμεινε με το στρινγκ?
Αποσμητικό rexona για τα μαυρα στιγματα στα ρουχα και λούζεται με pandene για βαμμένα μαλλιά, άλλη ερώτηση;
Μας έφτιαξες πρωί πρωί καινούργιο συκώτι έκανα φιλτατε. Πάντως μένει με το στρινγκ όπως σχεδόν όλες στο κρισταλΟΧΙ κιλοτα 100% cotton minerva μέχρι τον αφαλο φοράει!
Αποσμητικό rexona για τα μαυρα στιγματα στα ρουχα και λούζεται με pandene για βαμμένα μαλλιά, άλλη ερώτηση;
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 206
Μήπως θες να πάρει και τηλέφωνο για πάρτη σου να μην χρεώνεσαι; Μπες στο freelist και δες το. Πλάκα έχετε μερικοί...Στείλε μου σε παρακαλώ τον αριθμό
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 206
Μου είπε για 30€ την ώρα 50 τα 45'. Το νεαρή και εμφανίσιμη που γράφει προδιαθέτει για κάτι παραπάνω, αλλά στο τηλέφωνο πετσεταδικο που φάνηκε από τον τρόπο της. Χώρος στην Αριστοτέλους (δεν έχω πάει, μη με σπαμαρετε στα pm).Νεαρή τελειόφοιτη φυσιοθεραπείας στο κέντρο€ 50 (Θεσσαλονίκη)
Πολύ εμφανισημη κ γλυκιά Ελληνίδα απόφοιτη φυσιοθεραπειας 22 ετών, προσφέρω υπηρεσίες χειρομαλαξης για πιασίματα, αποκατάσταση μυϊκών πονων, αποθεραπεία, αθλητικά αλλά και χαλαρωτικά προγράμματα από μισή μέχρι κ 2 ωρες. Μη διστάσεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου για να απαλλαγείς από το στρες και την ενταση της καθημερινότητας. Εξυπηρετω περιοχές μόνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά προτίμηση στον χώρο μου στο κέντρο.6948.......
ξερουμε κατι; στο frelist το βρηκα
Η εμπειρία χρόνων μου λέει ότι με μια κάποια επένδυση μπορεί να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω....
Την είχα πετύχει τη συγκεκριμένη στο ελιτ πριν κάνα 2 χρόνια εκτόνωση πίπα κανονικά και μου πέταξε να βγούμε και έξω. Δεν ήταν το στυλ μου κάνα 2-3 φορές καλή ήταν αλλά μάγκες όντως το ματάκι φεύγει λίγοΜου είπε για 30€ την ώρα 50 τα 45'. Το νεαρή και εμφανίσιμη που γράφει προδιαθέτει για κάτι παραπάνω, αλλά στο τηλέφωνο πετσεταδικο που φάνηκε από τον τρόπο της. Χώρος στην Αριστοτέλους (δεν έχω πάει, μη με σπαμαρετε στα pm).
Η εμπειρία χρόνων μου λέει ότι με μια κάποια επένδυση μπορεί να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω....
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 206
Πως κατάλαβες από την αγγελία ότι είναι αυτή που λες;Την είχα πετύχει τη συγκεκριμένη στο ελιτ πριν κάνα 2 χρόνια εκτόνωση πίπα κανονικά και μου πέταξε να βγούμε και έξω. Δεν ήταν το στυλ μου κάνα 2-3 φορές καλή ήταν αλλά μάγκες όντως το ματάκι φεύγει λίγο
Jim. Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ για το πνεύμα σου..Μήπως θες να πάρει και τηλέφωνο για πάρτη σου να μην χρεώνεσαι; Μπες στο freelist και δες το. Πλάκα έχετε μερικοί...
Δεκτο
Δε μπορούσα να τη βρω...
Ίσως επειδή έχει τη φάτσα της λέω εγώ τώρα. Στην ηλικία μου μπορεί να ξεχνάω ονόματα κωλαρακια όμως ποτέ και φυσικά αυτές που το έχουνΠως κατάλαβες από την αγγελία ότι είναι αυτή που λες;
μιλφοφαγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2019
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
ρε φίλος ειλικρινα τώρα θεωρείς σωστο να ανεβάζεις ονοματα και τηλεφωνα ?
σε παρακαλώ πολύ να τα αφαιρέσεις (για το καλο ολων μας )
μπορείς να πεις ότι θέλεις να περιγράψεις τη φάση αλλά όχι έτσι χυμα .
γνώμ
οκ φιλος την κατεβαζω κανενα προβλημα ;)
μιλφοφαγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2019
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
κανενα προβλημα .καταλαβαινω αδερφε.καλη συνεχειαοκ σ ευχαριστώ
μπορεί να το δει κάποιος γνωστος της
και να τρέχουμε ..........
Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Μπορεί κάποιος να δωσει μερικές πληροφορίες για το ροστερ του body free?
popyouuuuuuuuuuup
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω covid λέω να επανέλθω με πρώτη επίσκεψη στο massagio ως καινούργιο και μη δοκιμασμένο στο παρελθόν.
Διάβασα για μια Ράνια στο εν λόγω ίδρυμα και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ.
Διάβασα για μια Ράνια στο εν λόγω ίδρυμα και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ.
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 206
Σε αυτή την αγγελία αναφερομουν. https://www.freelist.gr/aggelia.php/neari-teleiofoiti-fysiotherapeias-sto-kentro/70798-7Ίσως επειδή έχει τη φάτσα της λέω εγώ τώρα. Στην ηλικία μου μπορεί να ξεχνάω ονόματα κωλαρακια όμως ποτέ και φυσικά αυτές που το έχουν
Που την είδες την φάτσα της;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Είδε πίσω από τις λέξειςΣε αυτή την αγγελία αναφερομουν. https://www.freelist.gr/aggelia.php/neari-teleiofoiti-fysiotherapeias-sto-kentro/70798-7
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 206
Δεν μιλάς όμορφαΕσυ ρε μαλακα τι πεταγεσαι σε σενα μιλησα??
Συμφωνώ φίλε μου ότι δεν είναι καλό να ανεβαίνουν οι αγγελίες εδώ. Αλλά η συγκεκριμένηοκ σ ευχαριστώ
μπορεί να το δει κάποιος γνωστος της
και να τρέχουμε ..........
Με το μπαρδον φίλεΣε αυτή την αγγελία αναφερομουν. https://www.freelist.gr/aggelia.php/neari-teleiofoiti-fysiotherapeias-sto-kentro/70798-7
Με το μπαρδον φιλε το σχόλιο μου πήγαινε στον bullet για τη κοπέλα που ψάχνει εργασία. Δεν με λένε Αλέξη για να βλέπω πίσω από τις λέξεις!Σε αυτή την αγγελία αναφερομουν. https://www.freelist.gr/aggelia.php/neari-teleiofoiti-fysiotherapeias-sto-kentro/70798-7
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 7.095
μήπως να μαζευτείς λιγάκι πριν σε αρχίσουν όλοι στις αναφορές και έχεις θεματάκι?Εσυ ρε μαλακα τι πεταγεσαι σε σενα μιλησα??
είσαι όλο ερωτήσεις και δεν προσφέρεις κάτι...
δεν πιάνεις μία το χιούμορ...
και βρίζεις κιόλας κάποιον που έχει την εκτίμηση ΠΟΛΛΩΝ εδώ μέσα.
Πάρ'το αλλιώς παιχταρά.