expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
αδυνατες ψηλες ακριβως ε λεπτομερεια τωρα το προσωπο χαχαχΑν σου αρέσει πολύ αδύνατες ψηλές ναι είναι οκ αλλά από μάπα υστερούσε για εμένα . Βέβαια γούστα είναι αυτα
αδυνατες ψηλες ακριβως ε λεπτομερεια τωρα το προσωπο χαχαχΑν σου αρέσει πολύ αδύνατες ψηλές ναι είναι οκ αλλά από μάπα υστερούσε για εμένα . Βέβαια γούστα είναι αυτα
η περιγραφη σου θυμιζει νατασσα βενους απο τα παλια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι θυμασαι τωρα και δακρυσες πες μου να μαθω κι εγω τραγουδι ειναι χαχα
Και πράσινα μάτια πιθανόν με φακούς επαφήςΜουναρα,μελαχρινη μάκρη μαύρο μαλλί,βυζαρες,κολαρα κι γενικά μια γκόμενά που άμα την δεις έξω δεν περνάει απαρατήρητη
ολα τα λεφτα απο τις εκτονωσεις τα ειχε μετατρεψει σε εξωτερικο καλλωπισμο αξεχαστες εποχες πασοκΚαι πράσινα μάτια πιθανόν με φακούς επαφής
αυτο ειναι μια σοβαρη απορια οποιος γνωριζει οντως κι οχι ραδιο αρβυλα ας απαντησει για εμας τους θαυμαστες τηςΤελικά ξέρει κανείς αν η Νεφέλη συνεχίζει σε άλλο μαγαζί η κρέμασε το στρινγκ?
Βγήκε στην σύνταξη κρέμασε σουτιέν ρε παιδιάαυτο ειναι μια σοβαρη απορια οποιος γνωριζει οντως κι οχι ραδιο αρβυλα ας απαντησει για εμας τους θαυμαστες της
τοσο νεα δεν γινεται φιλος ετσι για την ιστορια ξεκινησε ως κελυ για ενα μικρο φεγγαρι στο βενους κι μετα μεταπηδησε στο αλλο ιδρυμαΒγήκε στην σύνταξη κρέμασε σουτιέν ρε παιδιά
Τόσα χρόνια ήταν στην πιάτσα η πιο παλιά τα έκανε τα φράγκα της σίγουρατοσο νεα δεν γινεται φιλος ετσι για την ιστορια ξεκινησε ως κελυ για ενα μικρο φεγγαρι στο βενους κι μετα μεταπηδησε στο αλλο ιδρυμα
Μακάρι να βρήκε αυτό που θέλει οι μασέρ πάνε και έρχονται για κάποιους ήταν μια save επιλογή για τους λόγους τους και τα γούστα τους για άλλους ήταν αντιπαθητική και αδιάφορη προσωπικά για εμένα το δεύτερο ποτέ δεν θα την επέλεγα. Καλό είναι να το αφήσουμε το κορίτσι εφόσον σταμάτησε γενικώς και να είναι καλά ότι και να κάνει.Έχει ειπωθεί ότι βρήκε γκόμενο.Γενικά ψαχνοταν ως προς αυτό @expert masatz .
Πόσα έσταξες όταν την ιδρωσανε τη φανέλα. Μίλα ελεύθερα έτσι και αλλιώς δεν έχουν δραστηριότητα αυτή τη στιγμή.Είχα κάνει κάποια ραντεβού μαζί της και είχε σταθερά καλή αποδοση
Κ μια φορά σε διπλό με τη Νάντια ιδρώσανε τη φανέλα....
Απλά έγινε μασαζαρα και εκτόνωσηΠόσα έσταξες όταν την ιδρωσανε τη φανέλα. Μίλα ελεύθερα έτσι και αλλιώς δεν έχουν δραστηριότητα αυτή τη στιγμή.
Κόστος 80Απλά έγινε μασαζαρα και εκτόνωση
Τίποτε άλλο πονηρό
Ιδρώσανε τη φανέλα εννοώ πως άξιζε το μασάζ . Δεν ήταν χάδι
Αν θυμάμαι καλάΚόστος 80
Έλλη για την ακρίβεια.... Είχα κάνει μια φορά μαζί της στο βένους και ήταν όνειρο....!!τοσο νεα δεν γινεται φιλος ετσι για την ιστορια ξεκινησε ως κελυ για ενα μικρο φεγγαρι στο βενους κι μετα μεταπηδησε στο αλλο ιδρυμα
Τότε έκανε φουλ;Έλλη για την ακρίβεια.... Είχα κάνει μια φορά μαζί της στο βένους και ήταν όνειρο....!!
Είχα την τύχη ατυχία να την πάρω τις πρώτες μέρες (την Έλλη νεφέλη) π είχε πάει στο Venus πήγαινές να απλώσεις χέρι κ στο κατέβαζεΤότε έκανε φουλ;
Στα φραπεδαδικα πας Για φραπέ αυτό εννοείται κ οταν σε κάνει μασάζ λες από μέσα σου άντε τέλειωνε να Πάμε στο παρασύνθημαΣυνάδελφοι επειδή τυχαίνει να ψιλογνωρίζω όσο καλό μασάζ και να κάνουν αυτό που λέτε εσείς ουαου για έναν μασέρ είναι αστείο. Αν θέλετε μασάζ δώστε τα λεφτά σε επαγγελματία, τα ελαιοτριβεία είναι για την υπόλοιπη ανακούφιση. Εγώ όταν ακούω οτι ήταν απίθανη η περιποίηση βάζω άλλα με το μυαλό μου.
Και η προσμονή για το τελείωμα δημιουργεί καύλα και στο μυαλό.Το ιδανικό είναι να υπάρχει κλιμάκωση.Καλό μασάζ στην αρχή που να σε χαλαρώνει και να ξεχνιέσαι από τις έγνοιες,παράλληλα με καλό σόσιαλ αλλά με μέτρο.Μετά το μασάζ να μετατρέπεται σε καυλωτικό και στο τελευταίο στάδιο να υπάρχει μαστορικό παίξιμο αργά και αισθησιακά.Με μια δόση έντασης στο τέλος.Στα φραπεδαδικα πας Για φραπέ αυτό εννοείται κ οταν σε κάνει μασάζ λες από μέσα σου άντε τέλειωνε να Πάμε στο παρασύνθημα
Αλλά αν το μασάζ είναι καλό το απολαμβάνεις οπότε 2 απολαύσεις είναι καλύτερα από μία οπότε λογικό να επιλεγείς τις 2 απολαύσεις από την μία