Εγινε αδερφε, οτι πεις...Μάγκα μου μόλις καρφώθηκες ότι είσαι τζογαδόρος.
Μάλλον άλλα προγράμματα εννοούσε στην Αγίου Δημητρίου,το πας καλά το φρούτο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
Ρε συ πλακα σου κανουν,δεν το εχεις καταλαβει τοση ωρα?Λετε να πηγαινα σε αυτο το φρουταδικο κ να μην ηξερα πως λεγεται κ να εστελνα εδω μηνυμα να ρωτησω? Εχετε χαζεψει μερικοι! Μιλαμε για περιοχη που δεν εχω παει ποτε σε κανενα μαγαζι, ουτε καν για καφε!
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.744
- Πόντοι
- 7.095
Ποτέ δεν κάνουμε πλάκα σε αυτό το σαη μύστη.Ρε συ πλακα σου κανουν,δεν το εχεις καταλαβει τοση ωρα?
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 8.021
- Πόντοι
- 1.056
Τύπε είδαν τα cookies σου crystal και ότι έχει σε crystal στο δειγματίζειΛετε να πηγαινα σε αυτο το φρουταδικο κ να μην ηξερα πως λεγεται κ να εστελνα εδω μηνυμα να ρωτησω? Εχετε χαζεψει μερικοι! Μιλαμε για περιοχη που δεν εχω παει ποτε σε κανενα μαγαζι, ουτε καν για καφε!
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 366
- Πόντοι
- 21
παλιά είχε στην Καλαμαριά Σοφούλη 50 και στην Εγνατία 112 στον τρίτο όροφο το eve spa τώρα έχει ένα στην Εγνατία 112 στον ημιώροφο αλλά δεν ξέρω τι παίζει και όσες φορές πήγα έτσι χωρίς τηλέφωνό δεν άνοιγανΧωρίς εσώρουχα έχει, εξάλλου είναι προαιρετικό στα μασαζατζιδικα. Η πετσέτα όμως είναι must φίλε μου αποσο ξέρω στα κανονικά..
ΠιθανοΤύπε είδαν τα cookies σου crystal και ότι έχει σε crystal στο δειγματίζει
pappap
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Αυτό στην Εγνατία που λες παει.. δουλεύει με άλλη διεύθυνση είναι κανονικο. Θέλει τηλ για να κλείσεις. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο χωρίς εσώρουχο μόνο με πετσέτα. Εκτός αν πας σε πριβέ στο σπίτι.παλιά είχε στην Καλαμαριά Σοφούλη 50 και στην Εγνατία 112 στον τρίτο όροφο το eve spa τώρα έχει ένα στην Εγνατία 112 στον ημιώροφο αλλά δεν ξέρω τι παίζει και όσες φορές πήγα έτσι χωρίς τηλέφωνό δεν άνοιγαν
pappap
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Άλλο κανονικό μασάζ και άλλο για φραπα.. μην τα βάζεις στο ίδιο καζανιΧωρίς εσώρουχα έχει, εξάλλου είναι προαιρετικό στα μασαζατζιδικα. Η πετσέτα όμως είναι must φίλε μου αποσο ξέρω στα κανονικά..
Masazofilos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 366
- Πόντοι
- 21
Νόμιζα κανονικό ζήτησε ο @tsarlatanos77Άλλο κανονικό μασάζ και άλλο για φραπα.. μην τα βάζεις στο ίδιο καζανι
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 840
- Πόντοι
- 86
Θα μπορούσε κάποιο καρντάσι να με πληροφορήσει για αυτην την Μαριάννα μασαζ που αναφέρεται ανα καιρούς; Είναι μαγαζί ή σπίτι; Υπαρχει σελίδα, ή αγγελία κάπου;
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 8.021
- Πόντοι
- 1.056
Είναι μπιζμπιζέ η κατάσταση και υπάρχει Ομερτά από τους παλιούς πελάτες.Θα μπορούσε κάποιο καρντάσι να με πληροφορήσει για αυτην την Μαριάννα μασαζ που αναφέρεται ανα καιρούς; Είναι μαγαζί ή σπίτι; Υπαρχει σελίδα, ή αγγελία κάπου;
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 840
- Πόντοι
- 86
Α οκ κατάλαβα. Έχεις καμια πρόταση για μασαζ με φουλ Θεσσαλονίκη για μενα που δεν είμαι απο εκει;Είναι μπιζμπιζέ η κατάσταση και υπάρχει Ομερτά από τους παλιούς πελάτες.
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 8.021
- Πόντοι
- 1.056
;;;Α οκ κατάλαβα. Έχεις καμια πρόταση για μασαζ με φουλ Θεσσαλονίκη για μενα που δεν είμαι απο εκει;
Συνημμένα
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 366
- Πόντοι
- 21
έχεις πάει σε αυτό στην Εγνατία 112 κάνουν καλό μασάζ?Αυτό στην Εγνατία που λες παει.. δουλεύει με άλλη διεύθυνση είναι κανονικο. Θέλει τηλ για να κλείσεις. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο χωρίς εσώρουχο μόνο με πετσέτα. Εκτός αν πας σε πριβέ στο σπίτι.
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 840
- Πόντοι
- 86
Χαχα μασαζ με φουλ προγραμμα εννοω οχι μονο φραπε...
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 8.021
- Πόντοι
- 1.056
Έχω να πατήσω από το καλοκαίρι σε τέτοιο, ειλικρινά. Ήταν το body free. Σε άλλο τέτοιο δεν έχω πάει. Αν μπορεί κανένας να βοηθήσει με καινούριες εμπειρίες τον συνάδελφο.Χαχα μασαζ με φουλ προγραμμα εννοω οχι μονο φραπε...
Mythical Zoan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 14.124
- Πόντοι
- 4.646
Dames και Body FreeΧαχα μασαζ με φουλ προγραμμα εννοω οχι μονο φραπε...
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 840
- Πόντοι
- 86
Σ' ευχαριστώ φίλε για την απάντηση.Dames και Body Free
Σε αυτά τα δύο προσφέρουν φουλ πρόγραμμα από την πρώτη επίσκεψη ή φυλάγονται και πρέπει κάποιος να τα επισκεφθεί πολλές φορές μέχρι να πάρει μασαζ με εκτόνωση;