You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Παρθενα δεν ειναι σιγουρα και ειναι παλιά στο χωρο και εχουμε περασει μερικοί εξ ημων ομορφες στιγμες , ωστοσο εχει το δικαιωμα να μην κανει κατι τωρα ,επειδη το εκανε παλια, παρα μονον οταν το επιλεγει.Ναι είναι παρθένα τωρα
Αυτοδιάθεση το λενε!
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
νταξ δεν νομιζω να λεει ψέματα ο άνθρωπος.Δεν θα μπορεσει
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Νικλετα κουκουγιαννη μπορεί να μας δώσει τα φώτα του κάποιος που έχει παει;;,
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
μπηκαν μέσα και η δυο κοπέλες μασάζ ελάχιστα λεπτά γιατί το ζήτησα εγώ πρώτη εκτόνωση έγινε γρήγορα γιατί με καύλωσε η ιδέα δυο μαζί στοματικό . της έβαλα να κάτσουν στο καθισματάκι που έχει στο δωμάτιο και εγώ καθόμουν στο κρεβάτι η μια ρουφούσε τους όρχις η μια τον γκοτζιλα και εναλλάξ η μια με την αλλην. στην δεύτερη εκτόνωση ήταν ποιο χαλαρή φάση και άργησε να έρθει σαν πρώτη φορά που το έκανα ήταν τέλειαΦιλος θελεις να μας περιγράψεις το πως γινεται αυτό σαν διαδικασία;
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
Μακρια .............. θα κλαις μετά οπως εγώΝικλετα κουκουγιαννη μπορεί να μας δώσει τα φώτα του κάποιος που έχει παει;;,
Διαγραμμένο μέλος 240754
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά.αυτη η Μάριαν στο golden spa είναι η Μαρία που είναι από παλιά και άλλαξε όνομα?
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Γιατί ρε φιλε;Τι παίχτηκε;Μακρια .............. θα κλαις μετά οπως εγώ
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Αυτή είναι ναι, η σαβούρα! Η πιο ξινομουνα που χω δει, άσχετη μιλάμε με την πουτσα… αν είναι δυνατόν να μην ξέρει πως να παίξει μια πουτσα ώστε να χύσει!!!!! Σχεδόν 50 ετών..Καλησπέρα παιδιά.αυτη η Μάριαν στο golden spa είναι η Μαρία που είναι από παλιά και άλλαξε όνομα?
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.545
- Πόντοι
- 446
Παρακαλητο μουνι ξινό γάμησι λένε, εάν δεν αγαπάει την τσαπου, δεν πάει να είναι και 60, με το στανιό θα κάθεται να γαμηθει.Αυτή είναι ναι, η σαβούρα! Η πιο ξινομουνα που χω δει, άσχετη μιλάμε με την πουτσα… αν είναι δυνατόν να μην ξέρει πως να παίξει μια πουτσα ώστε να χύσει!!!!! Σχεδόν 50 ετών..
Διαγραμμένο μέλος 240754
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Απορώ πραγματικά υπάρχουν άνδρες που παίρνουν αυτή την Μάριαν?πραγματικά ξυνή,κρύα,δεν μιλάει και δεν ξέρει και τι να κάνει με την πουτσα..μακρυά ολοιΑυτή είναι ναι, η σαβούρα! Η πιο ξινομουνα που χω δει, άσχετη μιλάμε με την πουτσα… αν είναι δυνατόν να μην ξέρει πως να παίξει μια πουτσα ώστε να χύσει!!!!! Σχεδόν 50 ετών..
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
ρώτησες σου απάντησα θέλεις και λεπτομέρειες .............. αν θέλεις πάνε και μην ρωτάςΓιατί ρε φιλε;Τι παίχτηκε;
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Οκ τωρα κατάλαβα απ το τρόπο σου τι παίζει..ευχαριστώρώτησες σου απάντησα θέλεις και λεπτομέρειες .............. αν θέλεις πάνε και μην ρωτάς
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.757
- Πόντοι
- 3.846
Man απλά βαριέται ο τύπος να σου εξηγήσει,αν υπονοείς κάτι.Ένας αξιόπιστος παίχτης με έχει πει ότι είναι τραγική.Πάνε για άλλα.Οκ τωρα κατάλαβα απ το τρόπο σου τι παίζει..ευχαριστώ
Οκ τωρα κατάλαβα απ το τρόπο σου τι παίζει..ευχαριστώ
Man απλά βαριέται ο τύπος να σου εξηγήσει,αν υπονοείς κάτι.Ένας αξιόπιστος παίχτης με έχει πει ότι είναι τραγική.Πάνε για άλλα.
Την συγκεκριμένη δεν την έχω συναντήσει, μόνο από το γεγονός ότι "συνεργαζόταν"με την rena renou (που για κακή μου τύχη την έχω συναντήσει και για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν έφυγα) αρκεί για να φάει άκυρο
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Man απλά βαριέται ο τύπος να σου εξηγήσει,αν υπονοείς κάτι.Ένας αξιόπιστος παίχτης με έχει πει ότι είναι τραγική.Πάνε για άλλα.
Σ ευχαριστώ φίλος, έτσι ακριβώς όπως τα είπες!Man απλά βαριέται ο τύπος να σου εξηγήσει,αν υπονοείς κάτι.Ένας αξιόπιστος παίχτης με έχει πει ότι είναι τραγική.Πάνε για άλλα.
Πρώην "body free" (Νικόλας)...![]()
BODY SPA !!!
Αισθησιακες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ προσφερουν μασαζ body to body ΜΕ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΞ ΑΠΟ 60ευρω Σας περιμενουμε!!! Ραντεβου 6980825815kanesex.com
Εχει παει κανεις προσφατα;
Αφού είναι ανδρολόγος, πρέπει να την επισκεφτώ να μου "εξετάσει" το παπάρι...Γιατρός είναι. Παθολόγος/ανδρολογος
Αν μυρίζει "ψαρίλα" το μουνί, μάλλον κάποιο νόσημα έχει "κολλήσει"...Τελευταία φορά που πήγα, μύριζε ψαρίλα το μουνί της....γάμησα, έχυσα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν ξαναπάω.