TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
νέες αφιξης στο
Καλησπερα Ric. Θυμισε μου σε παρακαλω: ποια ειναι η κορίνα? Εθνικοτητα?
καμια παραπανω πληροφορια υπαρχει? εψαξα αλλα δε βρηκα κατι, αξιζει μια επισκεψη? μη την πατησουμε? ευχαριστω πολυΕιναι η Αρτεμης απο Μαριαννα νυν Μαρω.Δουλευει μονη της στο κεντρο.Τιμές 40-60-80.
καλησπερα .
τα τελευταια νεα απο την ελενη-ελιζα ειναι οτι επεστρεψε η κορινα , ενω απο βδομαδα αναμενεται και η νανσυ .
καλησπερα .
τα τελευταια νεα απο την ελενη-ελιζα ειναι οτι επεστρεψε η κορινα , ενω απο βδομαδα αναμενεται και η νανσυ .
αδερφέ ρικ για κάνα άλλο μαγαζι έχεις καμιά ενημέρωση????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Έχουν γραφεί αρκετά από τον καιρό που είχε μαγαζί ανατολικά (naosartemidos). Αν ψάξεις σχετικά θα βρεις. Θετικά και αρνητικά. Πιστεύω πάντως ότι δεν θα νοιώσεις ότι την πάτησες με μια επίσκεψη...καμια παραπανω πληροφορια υπαρχει? εψαξα αλλα δε βρηκα κατι, αξιζει μια επισκεψη? μη την πατησουμε? ευχαριστω πολυ
Μήπως θάταν καλύτερα να ανοίξουν ένα ξεχωριστό threadακι τα κορίτσια? Τιμιώτερον και ενδοξότερον ασυγκρίτως...σακη εχω ξεκαθαρισει την θεση μου απο την αρχη .
τα κοριτσια ειναι φιλες μου και τις προτιμω σχεδον αποκλειστικα .
Μπα! Τωρα θυμηθηκα το ονομα: Ηλιάνα. Μ' αυτη θα ημουν ευχαριστημενος αν επεστρεφε. Ειχες δοκιμασει?Μισο .
Λοιπον , ειναι ελληνιδα , ψηλη ξανθια με πληθωρικο μπουστο . Ευχαριστημενος ?
σακη εχω ξεκαθαρισει την θεση μου απο την αρχη .
τα κοριτσια ειναι φιλες μου και τις προτιμω σχεδον αποκλειστικα .
Μπα! Τωρα θυμηθηκα το ονομα: Ηλιάνα. Μ' αυτη θα ημουν ευχαριστημενος αν επεστρεφε. Ειχες δοκιμασει?
Και καλα λεει ο treflejack, κανε ενα θρεντ για τα κοριτσια!
αν και δεν βρηκα πολλα παρολα αυτα σ ευχαριστω πολυ. να σαι καλα. μολις βρω χρονο θα δοκιμασωΈχουν γραφεί αρκετά από τον καιρό που είχε μαγαζί ανατολικά (naosartemidos). Αν ψάξεις σχετικά θα βρεις. Θετικά και αρνητικά. Πιστεύω πάντως ότι δεν θα νοιώσεις ότι την πάτησες με μια επίσκεψη...
Πολυ διαφήμιση για το μασαζ της Ηλιανας και της Ζωής απο τις 2 κυρίες, αλλα σαν αυτο της Μαρίας δεν υπάρχει...αυτη χαθηκε . δεν ειχα δοκιμασει , αλλα ακουσα οτι εκανε καλο μασαζ .
καλα , θα δουμε .
Πολυ διαφήμιση για το μασαζ της Ηλιανας και της Ζωής απο τις 2 κυρίες, αλλα σαν αυτο της Μαρίας δεν υπάρχει...