Smith Poulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2012
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
...pas mal! 
Λανθάνουσα γλώττα;Πές τα Τσάρλι πές τα...
Για να τ' ακούσουν τ' αφεντικά που δουλειά δεν έχουν αλλά οι τιμές τιμές ! ! !
Γούστο τους και καπέλο τους βέβαια, αλλά δεν είναι τυχαίο ποιοί και γιατί έχουν [size=14pt]δουλεία[/size].
Ομόδοξο και ομογάλακτο του άλλου που πήγες, Όλγας και Μαρτίου. Ίσως έχεις μια εμμονή...Καλημερα σε ολους.Ενα ακομη μαγαζι που μου ζητησαν λεφτα ηταν το αλλο πανω απο τον δρομεα στην ν. εγνατια. (...)
Ψηλά τη χτίζεις τη φωλιάΟμόδοξο και ομογάλακτο του άλλου που πήγες, Όλγας και Μαρτίου. Ίσως έχεις μια εμμονή...
Υ.Γ. Αυτό δεν είναι που έγινε το (σχετικά) πρόσφατο πέσιμο;![]()
Λανθάνουσα γλώττα;![]()
Με τις καλύτερες ευχές μου....Καλησπέρα treflejack
Αγαπητέ, στο μυαλό μου είσαι? Ή με κυνηγάς με τις "ευχές" σου όπου και αν πάω?![]()
![]()
![]()
Για να γίνω σαφής treflejack σήμερα, ενώ πήγαινα να "διασκεδάσω" σε μαγαζί του χώρου, χαλάστικα τόσο πολύ, που σκέφτομαι ότι ίσως ήρθε η ώρα εγώ ν΄αποσυρθώ από τ' μαγαζία.
Μη μασας,εχουμε και τον Καβλουριδη πλεον.καλησπερα σε ολη την παρεα!αλκινο αν τα απαρατησεις εσυ εμας ποιος θα μας ξεσηκωνει ειτε με τα μιλφοβιντεακια ειτε με τις πρωινες επαρσεις και κινητρα για καλες μασαζοεβδομαδες....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!σε θελουμε ενεργο μελος και οχι αποστρατο του μασαζοκοσμου μας.......![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ λεβεντη καλατα λες αν και σημερα ειχαν μαθημα τα πιτσιρικια...επισης δεν χρειαζονται τοσες λεπτομεριες για το τι εχει τριγυρο..κυκλοφορουν καιΈκανα και εγώ την επίσκεψη μου στην Έλενα(Βασιλ. Ηρακλείου)…
Περίπου όπως τα περιέγραψαν και άλλοι φίλοι, πολύ καλό μασάζ (στα τοπ 3 του κλάδου) και καλή πίπα, μέχρι εκεί έφτασα εγώ.
Και καλά απορεί με το γιατί και το πώς έγινε τόσο ντόρος με το όνομα της, αν και παραδέχτηκε όμως ότι παρά τους κίνδυνους έχει αυξηθεί τρομερά η δουλεία της.
Ο χώρος καλός, είναι ενιαίος (χωρίς Χολ, δωμάτια…) αλλά πολύ φασαρία κυρίως από τη σχολή χορού που είναι δίπλα, αποζημιώνεσαι όμως από τα πιπινογκαβλακια που χορεύουν και χαζογελάν σε κοινή θεά όταν μπαινοβγαίνεις.
Καλά πέρασα, μάλλον θα ξανά πήγαινα, στα συν η τιμή, 50€ για γεμάτη ώρα λόγο μασάζ βέβαια είναι οκ.
μορε ειναι μεγαλη λερα κι αυτος αλλα.......ο παλιος <αλκινος> ειναι αλλιως..................Μη μασας,εχουμε και τον Καβλουριδη πλεον.
Μη μασας,εχουμε και τον Καβλουριδη πλεον.
Ψηλά τη χτίζεις τη φωλιά![]()
![]()
και θα σου γείρει ο κλώνος![]()
![]()
και θα σου φύγει το πουλί![]()
![]()
και θα σου μείνει ο πόνος![]()
![]()
![]()
δεν αντεξα παιδες την εκανα την αμαρτια μου και σημερα παλι..οσο ελεγα θα παω Μαριανα για Αννουλα βρεθηκα για δουλεια κοντα στο μαγαζι της Ελενας και την εκανα την επισκεψη..εσυ λεβεντη καλατα λες αν και σημερα ειχαν μαθημα τα πιτσιρικια...επισης δεν χρειαζονται τοσες λεπτομεριες για το τι εχει τριγυρο..κυκλοφορουν και![]()
....επισης ωραιο γυαλακι φορουσες φευγοντας σε πηρα ματι..
![]()
απο την πορτα σου παιρνω,και τιγανιζεις ψαρια,και μου πετας ενα κεφτε,ευχαριστω δεν καπνιζω.....Ψηλά τη χτίζεις τη φωλιά![]()
![]()
και θα σου γείρει ο κλώνος![]()
![]()
και θα σου φύγει το πουλί![]()
![]()
και θα σου μείνει ο πόνος![]()
![]()
![]()
καβλουριδι εισαι τρελος για δεσιμο....![]()