Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειναι φουλ αρκει νασε ξερουν.φιλαρακια ξερει κανεις αν το μαγαζι ποσειδωνος στη γλυφαδα ειναι στα φουλ?
υπαρχουν τιποτα ςος που πρεπει να ξερω?
Aδερφε σήμερον ημέραν λόγω των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης και ύπαρξης ανεργίας .Δεν πετάνε έτσι 80 ευρώ .Εγώ προσωπικά και αρκετοί άλλοι φίλοι μας συναγωνιστές το έχουμε τονίσει ότι είναι λίγα τα καταστήματα που πραγματικά αξίζει κανεις πάει και να περάσει ένα ευχάριστο 45 λεπτό .Τα περισσότερα έχουν μαζέψει κάθε άσχετη και όλα τα μπάζα από τις πιάτσες και τώρα ακούω και για κινέζες ,τι άλλο θα ακούσουμε .Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα καταστήματα αυτά είναι ότι αρπάξουν και δεν έχουν καμια σοβαρότητα στο επάγγελμα αυτόκαλημερα παιδες..ενημερωση απο δημοκριτου...με τα πολλα πηρα την κινεζουλα μουφα ταυλανδεζα να μου κανει μασαζ επαγελματικο δηθεν...μασαζ μουφα η γκομενα χαλια γενικα κ το χειροτερο....μου κρατησε κ χρονο απο το ντους που εκανα κ τησ δινω κ τα 80 κ πριν φυγω μου λεει με υφοσ κ καλα λυπισου με....εγω περνω κ φιλοδωριμα..την κοιταω της λεω δηλαδη??ε μου λεει ασε κατι...καλα καλα λεω κατσε να φερω απο το αμαξι..κ αντε γεια δεν με ξαναειδε...μαυρο καταμαυρο μααααααυροοοοοο στο εν λογο ιδρυμα που γι αν απαρεισ φραπε ακομη κ απο τις αλβανιδες που εχει μεσα πρεπει να πας 19 φορες κ αν θα παρεις..μπαζα καραμπαζα κ σκετη απατη!!
το καλο είναι ότι τι πατάνε μια φορα μονο .Όμως και μια φορα είναι πολύ ,80 δεν είναι λίγα .Το χειρότερο είναι ότι πουλάνε βιτρίνα. Κολωνάκι, πολυτέλεια κ.λπ. Απάτη κανονική.

Καλησπέρα συναγωνιστες.
Πήγα πρώτη φορά Ιλιάδα κι έμεινα νηστικός ...μου έκανε εντύπωση..ειναι αναμενομενο αυο ή να ανησυχήσω?
και οχι μονο δεν πήρα ουτε μεζεδακι ...ακουσα και ατακα τυπου..."μη με ακουμπατε σας παρακαλώ " ....και ξενερωσα....
αναρωτιεμαι ....στην επομενη θα φαω η πρεπει να "γραψει κι αλλα το κοντερ"?
η φωτεινή από που από μαρούσι?μήπως είναι η νάνσυ που έφυγε από θησέως?και αν όχι γνωρίζεις κάτι?εάν πήγε αλλού?καλημερα φιλοι ζητατε ενημερωση απο ιλιαδα θα προσπαθησω να σας ευχαριστησω, εχει 17 θεραπευτριες τρεις ειναι και νουργιες ιφιγενεια αρετη απο ελιτε μονο μασαζ για την ωρα. φωτεινη απο μαρουση πληρες μενου απιθανο. απο εκει και περα επιστροφη γιωτας ειναι στο φουλ αναστασια θεσαλλονικια πληρες μενου αντριανα ρουμανα φραπεδιαρα πολυ καλη και εχουμε της παλιοτερες με τη σειρα ζωη ελλη ξενια ολγα θαλεια ντανιελα μαρια αγγελικη ειρηνη αυτη ειναι καινουργια ρουλα μιλφ σταθερη αξια ολες αυτες ειναι στο φουλ. η τιμη ειναι 80 ευρω απο εκει και περα πληρωνεται μεσα κατι παραπανω αναλογα με τα γουστα σας και την κοπελα ξεχασα την χρυσανθη το μεγαλο ερωτηματικο τη κανει αλλη λενε οτι κανει με αρχικη τιμη τα 300 εγω που εχω κανει μαζι της δεν δεχεται κουβεντα για τιποτα τη να πω. ειναι και η αλεξανδρα το μεγαλο ατου του μαγαζιου αλλα ειναι παγοκολωνα αν ξεχασα καμια δεν πειραζη προσπαθησα να ενημεροσω με τον καλυτερο τροπο που μπορουσα αλλα η ιλιαδα εχει πολλα κεφαλαια και θα ξανα ασχοληθουμε παλι.
Ρε παιδιά, μια ερώτηση γιατί δεν το βρίσκω στις αγγελίες. Το ίδρυμα που είναι στην αρχή της Κηφισίας, είναι στο 12; Το κουδούνι γράφει ΩΜΕΓΑ ST;![]()