black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 264
- Like
- 14.247
- Πόντοι
- 25.305
αυτή η Θεοδώρα στο Μάρνη 28 (και όχι Μάρνης που συχνά γράφεται, γιατί είναι ο Μάρνης, του Μάρνη στη γενική) φαίνεται πολύ πονηρούλι. Την έχει πάρει κανείς;
ο μαρνηςαυτή η Θεοδώρα στο Μάρνη 28 (και όχι Μάρνης που συχνά γράφεται, γιατί είναι ο Μάρνης, του Μάρνη στη γενική) φαίνεται πολύ πονηρούλι. Την έχει πάρει κανείς;
. Την έχει πάρει κανείς;
βασικα ΑΝ υπηρχε θυληκια κα παπαγιωργη, θα λεγοταν παπαγιώργαινα.. (οπως παλια, στα χωριά: ή μήτσαινα, η κίτσαιναμάρνη
γιατί είναι η οδός μάρνη της οδού μάρνη (δηλαδή η οδός του μάρνη)
όπως λέμε η Κα Παπαγιώργη της Κυρίας Παπαγιώργη και όχι της Κας Παπαγιώργης
Άρα η οδός Παπαγιωργη και όχι Παπαγιώργης
έτσι και η Μάρνη της Μάρνη

μάρνη
γιατί είναι η οδός μάρνη της οδού μάρνη (δηλαδή η οδός του μάρνη)
όπως λέμε η Κα Παπαγιώργη της Κυρίας Παπαγιώργη και όχι της Κας Παπαγιώργης
Άρα η οδός Παπαγιωργη και όχι Παπαγιώργης
έτσι και η Μάρνη της Μάρνη
οσο για την Θοδώρα την καστανούλα μικρή που λέτε στη Μάρνη 28, δεν ακούγονται και τα καλύτερα λόγια..
βασικα ΑΝ υπηρχε θυληκια κα παπαγιωργη, θα λεγοταν παπαγιώργαινα.. (οπως παλια, στα χωριά: ή μήτσαινα, η κίτσαιναck.ο.k.). μετα ξυπνησαν τα ποδια και σηκωθηκαν να χτυπησουν το κεφαλι..![]()
Αγαπητοί συνάδελφοι,
κατά την χτεσινή περιήγηση στους οίκους ομορφιάς & αισθητικής μου εκκίνησαν την ψολοπεριέργεια δύο αισθητικοί. Η Όλγα από Μιχαλακοπούλου 99, πετίτ ξανθιά και η Λάουρα από Φραντζή 4. Θα προτείνατε κάποια εκ των δύο για να αναπαύσω το σώμα και το σπερ... εε το πνέυμα μου; Η άποψις του Κου Zero θα ληφθεί τριπλά υπόψιν
Δώσε τα φώτα σου στον ψάρακα(εμένα ενοώ) ρε πάτερ...φιλε τα τεμαχια ειναι λιγα οταν οι επιλογες ειναι λιγες..
ξανοιξου και σε αλλα μαγαζια περα απο αυτα που γραφουν εδω και θα δεις πολυ ωραια τεμαχια..
να ξερες σε ποιον τα λες αυτα..φιλε τα τεμαχια ειναι λιγα οταν οι επιλογες ειναι λιγες..
ξανοιξου και σε αλλα μαγαζια περα απο αυτα που γραφουν εδω και θα δεις πολυ ωραια τεμαχια..

Αμα η Κορίνα μαζέψει ολες τις συνομήλικες φίλες της, βλέποντας οτι η ιδια εχει πέραση αν και καραmilf, τότε έχει να πεσει πολύ μπάζο στην ΙΜβρου. Αχ εσεις οι milfάκηδες φταιτεμετα απο ενα περασμα σε 2 μαγαζια...ιμβρου, εκτος απο την κορινα βγαινει μια εντελως ακυρη και μου ειπε οτι απο αυριο ισως κατι εχει...κατι μου λεει πως το μαγαζι δεν τραβαει.....τεσπα....μιχαλακοπουλου 99 μετα απο ενα περασμα των:σονια,αφροδιτη,και αλλη μια που δεν θυμαμαι το ονομα,και ενταξει, παιξαμε στα σιγουρακια...σονια.Αυτα κυριοι...παντως γενικα εχω να πω πως χρειαζεται καλυτερο ψαξιμο απο οτι παλια γιατι τα τεμαχια λιγα και οι καιροι δυσκολοι.....
δωσε καμια ιδεα !!!!! ειμαι ανοιχτως σε νεες εμπειριες ( χαχαχαχα )φιλε τα τεμαχια ειναι λιγα οταν οι επιλογες ειναι λιγες..
φιλε τα τεμαχια ειναι λιγα οταν οι επιλογες ειναι λιγες..