Επισκέπτης
στο κοσμο σε εχω δει ρε ψευτη ....
στο 131 παιζει συνεχης εναλλαγη προσωπικου και το Σολωμου 59 ειναι κλειστο,
πως συνδυαζονται αυτα ?
ρε συ απο το 131 εννοω οτι δεν εχω περασει . χαχαχα
Στο αλλο ειμαι συνδρομητης κανονικα ρε χαχαχαχα
στο κοσμο σε εχω δει ρε ψευτη ....
στο 131 παιζει συνεχης εναλλαγη προσωπικου και το Σολωμου 59 ειναι κλειστο,
πως συνδυαζονται αυτα ?
Για τις Αλβανίδες δεν θα αναφερθώ , άλλωστε την άποψη μου την έχω πει αρκετές φορες .Η Θεοδώρα ο σερίφης είναι Βουλγάρα αδερφέ , έχω δει και το διαβατήριο τιςλαβε υποψιν οι αλβανες ειναι οι πιο πονηρες , ξεπετες και απλυτες...
μια και το φερε η κουβεντα , ξερουμε απο που ειναι η Θεοδωρα Σεριφ ?
Αληθεύει lala ότι η Μελίνα έγινε μαυρομάλλαΣτο αλλο ειμαι συνδρομητης κανονικα ρε χαχαχαχα
η περδικα γαρ....Μπερδεψαμε τα μπουτια μας ρε.![]()
![]()
Αλλο λεω εγω αλλο ο iblis αλλο εσυ...![]()
![]()
![]()
Μπερδεψαμε τα μπουτια μας ρε.![]()
![]()
Αλλο λεω εγω αλλο ο iblis αλλο εσυ...![]()
![]()
![]()

Για συνδρομητής δεν αναφερόσουν για το μελινοσπιτο , εγώ καλά κατάλαβα lala
![]()
η περδικα γαρ....
Ξανθιά είναι ακόμα , πλακα έκανα![]()
Ξανθια τη θυμαμαι τη Μελινα τεσπα προ διμηνου![]()
λαβε υποψιν οι αλβανες ειναι οι πιο πονηρες , ξεπετες και απλυτες...
μια και το φερε η κουβεντα , ξερουμε απο που ειναι η Θεοδωρα Σεριφ ?
δικιο εχεις το ειχα ξεχασει...Για τις Αλβανίδες δεν θα αναφερθώ , άλλωστε την άποψη μου την έχω πει αρκετές φορες .Η Θεοδώρα ο σερίφης είναι Βουλγάρα αδερφέ , έχω δει και το διαβατήριο τις![]()
![]()
![]()
δουλευει δλδ το μελινοσπιτο?Ξανθιά είναι ακόμα , πλακα έκανα![]()
![]()
![]()
ρε συ απο το 131 εννοω οτι δεν εχω περασει . χαχαχα
Στο αλλο ειμαι συνδρομητης κανονικα ρε χαχαχαχα
ρε φαγωθηκες απο χτες αν ξαναρωτας ασχετα θα σε μπαναρουνε....πεστε κανα καλο μασατζίδικο καινουργιο, αν υπάρχρει;
συνδυασμο με Μαρια?στο 131 παίζει μια ξανθιά χριστίνα φοβερό κορμί αλλά πολύ ξυνισμένη φάτσα ρε παιδί μου
γενικά είναι ξεπέτα το μαγαζάκι
τι μαλακες ειναι.. στην εφημεριδα το ειχαν στις www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,46037.0#new]μασαζεγί..[/url]εθεάθη αγγελια με αναφορα σε οδο παπαδοπουλου, αριθμος 2, περιοχης αγιου ιωαννη ρεντη, εναντι εισοδου κεντρικης λαχαναγορας αθηνων.
παρακαλεισθε οι κυριοι συναδελφοι όμποροι οπωρολαχανικων, οπως μετα το πέρας (ή και πριν, ακομη καλλιτερα) της επομενης φορτωσης των προ'ι'όντων τους, ενημερωθουν και ενημερωσουν..
στο 131 παίζει μια ξανθιά χριστίνα φοβερό κορμί αλλά πολύ ξυνισμένη φάτσα ρε παιδί μου
γενικά είναι ξεπέτα το μαγαζάκι