Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
????????????????????????????????????ξερουμε που δουλευει η Ναταλία(απο καζακστάν)δουλεύε Συγγρού 296,Φραντζή 4
μελαχρινη,ηλικια 40,![]()

σημερινό πέρασμα απο το Βλαχοπουλου 1 και Ιπποκράτους (το μαγαζι της κας Λιουντας)
σημερινό πέρασμα απο το Βλαχοπουλου 1 και Ιπποκράτους (το μαγαζι της κας Λιουντας)
Η Ειδηση ειναι πως επεστρεψε μαυρισμενη η Μυρτώ (πρωτη ημερα σημερα) . Ηταν σε δωμάτιο για 1 ωρα με αγαπούλη....
παρουσες επίσης οι γνωστες Αλινα, Βικτώρια και Αγγελικη.
Περασα με την Πολωνη Αλιναρα για εγγυημενο αποτέλεσμα μετα τις διακοπες.
Σπατουλαρισμα σε ολο το σωμα με λαδι για 30 λεπτα, φοβερο δυνατο μασαζ, και μετα σπατουλαρισμα με τη γλωσσα επίσης σε ολο το κορμί.
Στοματικο και συμμετοζη άψογη, συνολικός χρόνος στο δωμάτιο 1 ωρα και δέκα λεπτα...![]()
Λιρα 100 η Αλινάρα!!!

Μάγκες ποιος ξέρει μασατζιδικο με φουλ Προγράμματα στο ψυχικό??? Οδό??
αδερφέ στείλε το νήμα ευχαριστωΦυσικά αναφερεσαι στο Νεο Ψυχικο.........το μόνο που γνωρίζω είναι ο χώρος της Βικυ-Στεφανίας που έχει δικό της νήμα εδω.....καλό μασαζ και φραππέ η πλήρες πρόγραμμα αναλογα με την περιπτωση 60-70 ευρω το κοστος για 1 ωριτσα.......στειλε της μηνυμα να σου δώσει λεπτομερειες.
αδερφέ στείλε το νήμα ευχαριστω

όταν μας πληρωσουν το παράβολο φιλε δεν το ξερεις αυτοΕπιστροφή της Τζένης (από Θησ22 και Δημοκρίτου) στο πολύ μάχιμο κολωνακιώτικο λαδο-μαγαζο Boudoir στη Σούτσου 6. Απο δω γιατί δε γράφει κανείς κάποια ανταπόκριση;
Στο δωμάτιο έκατσε μια ωρα και κάτι μου εκανε φ ο β ε ρ ο μασαζ και στο υπολοιπα ήταν επίσης αψογη.
Εγινε στανταρακι μου πλεον!
Το ροστερ συμπληρωνουν οι γνωστες σεξυ μεταμιλφ του καταστηματος Αναστασια και Λινα. Ξανθιες αμφοτερες με μακρυ μαλλι.
Η λινα κάνει αψογο αθλητικο μασαζ, η δε Αναστασια εχει φοβερες ματαρες και μπαμπατσικο σεξυ κορμι με καμπυλες.
μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος...στα υπολοιπα και στο κοστος του πακετου;
σημερα!
Magig Hands Συγγρού 296!
το απογευμα ηταν εκει:
Η Βασιλικη. Ρωσιδα αδυνατη καλλιγραμμη ομορφη κοπελα με μακρυ σπαστο καστανο μαλλι. Γνωστη απο Φραντζη 7
Η Μαρκγω. Ρωσιδα και αυτη με προυπηρεσια απο Φραντζη 7 , πιο γεματη με σχετικα μεγαλο στήθος , καστανα μαλλια, γλυκο προσωπο, ενδιαφερουσα παρουσια.
Η Ντιανα. Η γνωστη μιλφαρα του καταστηματος, αδυνατη, ψιλη ξανθια Ρωσιδα.
Η Στεφανια. Η επισης γνωστη ξανθια καλλιγραμη μιλφ.
Απο βδομαδα επιστρεφουν και οι υπολοιπες κοπελες και θα συμπληρωθει το ροστερ
Λέκκα 19 3ος οροφος Συνταγμα!
λοιπον η κοπελα επεστρεψε και περασα και την ειδα , δεν την ειδα μονο δηλ, περασα και μαζι της
Αμαλια το ονομα της, απο την πρωην Σοβιετικη Ενωση. Σχετικα ψιλη με γυμνασμενο σωμα, φυσικη μελαχρινη, ειχε πιασει πισω τα μαλλια της.
Πολυ ομορφα εκφραστικα ματια, λιγο σχιστα, με ωραια Ρωσικα ζυγωματικα και ομορφο χαμογελο, Την λες ομορφη.
Κορμι οχι αδυνατο, αλλα χητό και γεματο οσο πρεπει. Φορουσε ενα αθλητικο κολαν το οποιο τονιζε τα ομορφα ποδια της και τους γλουτους της και ενα μαυρο εφαρμοστο τιραντε μπλουζακι που μεσα σε αυτο ασφυκτιουσαν τα 3 αρια φυσικα της στήθη.
Μιλα καλα ελληνικα, ειναι ευχαριστη , επικοινωνιακη και ζεστη παρουσια. Σε κερδιζει απο το σαλόνι.
Στο δωμάτιο έκατσε μια ωρα και κάτι μου εκανε φ ο β ε ρ ο μασαζ και στο υπολοιπα ήταν επίσης αψογη.
Εγινε στανταρακι μου πλεον!
Το ροστερ συμπληρωνουν οι γνωστες σεξυ μεταμιλφ του καταστηματος Αναστασια και Λινα. Ξανθιες αμφοτερες με μακρυ μαλλι.
Η λινα κάνει αψογο αθλητικο μασαζ, η δε Αναστασια εχει φοβερες ματαρες και μπαμπατσικο σεξυ κορμι με καμπυλες.
Mολις ερθω Αθηνα η πρωτη μου επισκεψη θα είναι σε αυτό το μαγαζι .... 1 ωρα 60 ευρω! Value For Money ;)