Και εγώ ανήκω σε έναν χώρο που απεργεί σήμερα και θα ήθελα να ζητήσω από τον κο hristidi, αφού στρέφεται κατά των υπερασπιστών της αποχής και της ίδιας της αποχής ως μέσο αντίδρασης απέναντι στο κακής ποιότητας μασάζ, στο χαμιλής ποιότητας προσωπικό και στο υψηλό κόστος αυτών, να μας προτείνει ένα άλλο μέσο αντίδρασης το οποίο κατ' αυτόν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Κανείς από εμάς δεν είναι τόσο κολλημένος με το μποϋκοτάζ ώστε να μην αποδεχτεί μια εναλλακτική πρόταση.
φιλε μου τωρα το ειδα και απανταω τωρα....
το προβλημα σου ειναι οτι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο κυριος χρηστιδης δεν στρεφεται εναντιον κανενος μπουκοταζ....
ο κυριος χρηστιδης σεβεται ΟΛΩΝΩΝ των ανθρωπων τις επιθυμιες....
αν στρεφεται εναντια σε κατι ο κυριος χρηστιδης αυτο ειναι αυστηρα και μονο στην προσπαθεια καποιων να ''καθοδηγησουν''συνειδησεις και να υπαγορευσουν συμπεριφορες....
οτι γουσταρει ο καθενας ειναι σεβαστο....
απλα ο κυριος Χρηστιδης το μονο που εχει πει ειναι οτι υπαρχει ΑΛΛΟ θρεντ για το συγκεκριμενο θεμα και οτι αυτο ειναι μονο για ενημερωσεις για οποιους εχουν αποφασισει να μην ''μπουκοταρουν''
αν εχουν αυτο το δικαιωμα....
Τοσο απλα....αλλα αφου αυτο δεν ενδιαφερει τους αρμοδιους επισης δεν ενδιαφερει και εμενα που στο φιναλε δεν ειναι και αρμοδιοτητα μου...
επισης τοσο απλα... ;) ;) ;) ;)