Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Επειδη εχουμε γνωριστει ,πια ,με την Ευα 50 ευρω και μου δινει μασαζ,τσιμπουκακι,ισπανικη και γαμισακι με πολυ ναζι.Την γουσταρω κιολας super!!
ξέχασα να ρωτήσω είναι αυτό με την ταμπέλα "studio"?? μη γίνουμαι και ρόμπα...![]()
Οι γκόμενες χάλια και η συμπεριφορά αποκρουστική. Έφυγα μετά από μια αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων και αφού αυτή που μου τα παρουσίασε ήταν απαραδεκτη. Οι άλλες δυο ακόμη πιο απαράδεκτες. Ό,τι χειρότερο στην αγορά μασαζ!Απο ποια αποψη. Χαλια γκομενες? δεν παιζει τίποτα? γινε λιγο πιο συγκεκριμενος
ok...no promblem...τι γινεται ρε συ?...την γιωτα την ξαναειδες....?εχω να παω πανω απο μηνα....Oπ, σε λαθος μερος το γραψα. Κινκυ , δεν πηγαινε σε σενα, LOL

Ρε παιδια κατι δεν πηγε καλα στην Μαρνης.Εστειλα ενα ξαδερφο μου κ του ειπα να ζητησει την Θεοδωρα.Τον ξεψαχνισανε λιγακι στην αρχη κ μετα εκανε οτι του ειπα.Η θεοδωρα τον προδωσε.Ενω της εβγαλε ενα 20ρικο μολις μπηκε μεσα,αυτη του εκανε την κουτη κ δεν του εκανε τιποτα παραπανω.Του ειπε οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα κ δεν κανουμε τιποτα παραπανω απο μασαζ.Βεβαια εγω τα ακουσα για το τσαμπα 50ρικο.Θα μας τρελανουν??![]()
δωστε τα φωτα σας ρε παιδια... στο "τριγωνο" νεας σμυρνης / παλαιου φαληρου / καλλιθέας που μπορείς να πας να περάσεις "ωραία" και να ξεφορτωσεις super χωρίς ξενέρωτες φραπεδιές και τέτοια...
μαλλον πουθενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για πες μας περισσοτερο τι ενοεις για να ξερουμε κι εμειςΣυναθλητές μεγάλη προσοχή.... μην πατήσετε θησεώς 142... μεγάλη φόοοολαααα!!!!!
φιλε Deniro,ετσι ειναι αυτο το μασατζιδικο πρεπει να σε γνωρισει μια φορα και μετα να παιξει μπαλα, τωρα βεβαια εξαρταται και απο το ποσο ψαρας ειναι ο καθενας,παντως γενικα στα μασαζ(αυτο βεβαιωνουν και οι παλιοτεροι συναθλητες)στο πρωτο ραντεβου το πολυ να παιξει φραπε και καμια πιπαμε δυσκολια ,μετα το δευτερπ αρχιζει το καλο!!