Αντε καλο μπανακι!Ευχαριστώ dudes![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αντε καλο μπανακι!Ευχαριστώ dudes![]()
το εχω πει αρκετες φορες και προσφατα μαλιστα (κοιτα μερικες σελιδες πισω) πως το εν λογω καταστημα, αν και εχω πολυ καλη γνωριμια, δεν το προτιμω για πολλους λογους. στην προκειμενη περιπτωση θα σου παρουν το σκαλπ ετσι και τους πεις να γεμισουν το τζακουζι και να σου κανουν κολπα, καθως επισης ειναι παντα πολυ πιθανο να παρεις και το ______ στο χερι φευγοντας..παπα μου δεν σε βλεπω ενημερωμενο υπαρχει φιλε μου!!!!!!!!
ειναι καπου μεταξυ ηλιαδας και οδυσσειας......
....Αν ειναι να πηγαινεις και να φευγεις σαν κακομοιρης που πληρωσε 50,80,100 γιουρια για εναν φραπε να το χεσω.

Μηπως μπορει καποιο καλοπαιδο να μου πει infos για Santini, Μαρασλη 45, Αμπελοκηπους, παρακαλώ? Υπαρχει σκεψη για επισκεψη.
Μηπως μπορει καποιο καλοπαιδο να μου πει infos για Santini, Μαρασλη 45, Αμπελοκηπους, παρακαλώ? Υπαρχει σκεψη για επισκεψη.
τετοια λαθη εκανα εγω παλιοτερα, τωρα ειμαι ευθυς στο τι ζηταω και δεχομαι μονο ευθυς απαντησεις,
αλλωστε αυτος ειναι και ο κανονας της αγορας, τα μισολογα μονο σε πραξη δεν ακολουθουν
Ευχαριστω πολυ, μολις εξαφανιστηκε η σκεψη για επισκεψη...
τετοια λαθη εκανα εγω παλιοτερα, τωρα ειμαι ευθυς στο τι ζηταω και δεχομαι μονο ευθυς απαντησεις,
αλλωστε αυτος ειναι και ο κανονας της αγορας, τα μισολογα μονο σε πραξη δεν ακολουθουν
οπως στο ποδοσφαιρο εχουμε μεταγραφικη περιοδο παντως για πρωταθλημα φετος δεν βλεπω καμια δυνατη ομαδα εσυ πατερ τι λες?![]()
![]()
![]()
εγω δεν ξερω και δεν θελω να ξερω απο τετοια..ανακοινωση,
ο πατερ και ο λαρους ειναι πολλη κοντα σε συμφωνια να ανοιξουν νεο μασαζ με κοπελες πρωτης επιλογης με στανταρ το φραπεδακι την μπριζολα αλλα πανω απο ολα το μασαζακι του κουραζμενου μπουρδελιαρη αλλα μονο για μελοι του site...
ποια η γνωμη σας?
ανακοινωση,
ο πατερ και ο λαρους ειναι πολλη κοντα σε συμφωνια να ανοιξουν νεο μασαζ με κοπελες πρωτης επιλογης με στανταρ το φραπεδακι την μπριζολα αλλα πανω απο ολα το μασαζακι του κουραζμενου μπουρδελιαρη αλλα μονο για μελοι του site...
ποια η γνωμη σας?