Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το δωρακι στο τελος στο τελος...λοιπον....μαρνης..κανε ενα τσεκ...αν δεν δεις ομως κατι καλο..τον πουλο....κανε και μια βολτα απο γ' σεπτεμβριου 25,αν πετυχεις ρενα...τοτε βουρ....ΠΟΛΥ ΠΗΔΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!δεν μου αρεσε σταληθεια
μετα το πρωτο, που να παω τωρα που πηρα το κολλαει?
και το δωρακι, το ζητανε ή το δινεις εσυ?
δεν μου αρεσε σταληθεια
μετα το πρωτο, που να παω τωρα που πηρα το κολλαει?
και το δωρακι, το ζητανε ή το δινεις εσυ?
Δηλαδή για Καλλιθέα μεριά που θα ήταν καλύτερα ???
:-παιδιά, καιρό τώρα πρακολουθώ το side και μου αρέσουν οιπληροφορίες που λέτε. δυστυχώς απέχω απο το άθλημα πάρα πολύ καιρό και δεν έχω να σας δώσω κάποια χρήσιμη πληροφορία. έχω όμως διαβάσει για μάρνης από πολλούς αλλά δεν ξέρω που βρίσκεται, δλδ μάρνης πόσο?, τι παίζει εκεί? τι θα πρέπει να πεις όταν μπεις? κ.α:-
η θεοδωρα αρχισε να δουλευει στο γαλατσι-για οσους παλιους θυμουνται.
η θεοδωρα απο μαρνης εννοεις?θα δουλευει και στα 2 ή μονο γαλατσι βεικου 9-11?
οχι ρε φίλε!
ο άνθρωπος λέει οτι η Θεοδώρα απο Μάρνης ξεκίνησε να δουλευει μασαζ απο ένα μαγαζι στη Βείκου (στο νούμερο 1 αν θυμάμαι καλά, γωνιακή πολυκατοικία, 1ος όροφος, τώρα νομίζω έχει κλείσει)> Αυτά έγιναν πέρσυ.
Η εν λόγω κοπέλα οντώς απο έκει ξεκίνησε το μασάζ, μέτα πήγε σε ενα μαγαζί στη Θησεως, μετά Αγ.Μελετίου και τώρα Μάρνης.
Πάντως ούτε το μαγαζί στη Βέικου ήταν το πρώτο που δούλεψε η Θοδωρα...
Τελος πάντως καλή φραπεδιά αλλά τα 80 ευρώ καλύτερα να τα έπαιζα στη νίκη της εθνικής.