pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αρχηγέ μία διευκρίνηση αν θέλεις. Δοκίμασες ή απλώς μεταφέρεις την πληροφορία για την αγγελία?
αρχηγέ?εσύ μή χάσεις κανένα μουνί που κυκλοφορεί ε?

Αρχηγέ μία διευκρίνηση αν θέλεις. Δοκίμασες ή απλώς μεταφέρεις την πληροφορία για την αγγελία?

φίλτατε andy51 μήπως μπορείς να μου ξεδιαλύνεις κάτι?η αλίνα η ωραία τύπισσα από την ουκρανία πού ήταν από το 2006-07 στο ίδρυμα της φωκίωνος που έκανε φούλ του βαλέ "βαπτίστηκε" ξαφνικά λάουρα και η σημερινή αλίνα(αυτή η ξενερόφατσα η μελαχροινή) ονομαζόταν τότε που ήταν η παλιά αλίνα,λάουρα?εγώ όταν είχα πάει πρίν τις γιορτές νόμιζα ότι θα έβρισκα την παλιά αλίνα και μου ενεφανίσθη το τωρινό βλαχοουκρανόφατσο αλίνα που εγώ την θυμόμουν ώς λάουρα προ τριετίας.Πές μου αν έχω χάσει κάτι στην πορεία....![]()
φίλτατε andy51 μήπως μπορείς να μου ξεδιαλύνεις κάτι?η αλίνα η ωραία τύπισσα από την ουκρανία πού ήταν από το 2006-07 στο ίδρυμα της φωκίωνος που έκανε φούλ του βαλέ "βαπτίστηκε" ξαφνικά λάουρα και η σημερινή αλίνα(αυτή η ξενερόφατσα η μελαχροινή) ονομαζόταν τότε που ήταν η παλιά αλίνα,λάουρα?εγώ όταν είχα πάει πρίν τις γιορτές νόμιζα ότι θα έβρισκα την παλιά αλίνα και μου ενεφανίσθη το τωρινό βλαχοουκρανόφατσο αλίνα που εγώ την θυμόμουν ώς λάουρα προ τριετίας.Πές μου αν έχω χάσει κάτι στην πορεία....![]()
στειλε μου το τηλ της σχολης, θελω να γραψω ενα ανιψακι μου ;)αρχηγέ?εσύ μή χάσεις κανένα μουνί που κυκλοφορεί ε?![]()
Υποψιάζομαι κι εγώ οτι η Αλίνα η παλιά έχει γίνει Λάουρα....Εχω να πάω 3-4 μήνες αλλά θυμάμαι μια καστανή ψηλή κοπέλλα,με μακρύ μαλλί,ωραίο σώμα,που έκανε καλό μασαζ και καλή μπριζόλα.Λέμε την ίδια? αυτές αλλάζουν ονόματα κάθε μέρα...
Με παρεξήγησες! Μόνο για λόγους πληρότητας της ιστορικής καταγραφής!αρχηγέ?εσύ μή χάσεις κανένα μουνί που κυκλοφορεί ε?![]()

διαφωνω...εσυ μπορεις να εχεις χρονο και να ζητας διευκρινίσεις και να ψαχνεις στις 1700 σελιδες..γιατί να μην μπει στο ψητό κάποιος και να πηγαίνει αθηνα μέσω νεας υορκης.Αν δε γουσταρετε μην του απαντατεΚαι γώ τρία χρόνια πριν που ξεκίνησα να παρακολουθώ το site δεν καταλάβαινα τίποτα τον πρώτο καιρό. Σε λίγο παρακολουθώντας τι γράφεται πήρα χαμπάρι, έσκασα και 2-3 επισκέψεις να καταλάβω το σπόρ, έγραψα και 2-3 σχόλια για το τι συνάντησα και σιγά σιγά έστρωσε η επικοινωνία. Ούτε βαρύμαγκες συνάντησα ούτε τίποτε. Αν ζορίζεται κάποιος υπάρχει και το cosmo. Δε μας μάντρωσε κανείς με το ζόρι εδώ.
Δύο σελίδες πριν να ξεκινήσει να διαβάζει κάποιος θα καταλάβει ότι Καλλιρόης θα βρεί μεγάλη ποικιλία και σίγουρη μπριζόλα με λίγο ως ανύπαρκτο μασάζ. Τι άλλο θέλει δηλαδή?
Αν έχεις γράψει εκατοντάδες φορές και λίγο μετά το τελευταίο σου σχόλιο έρχεται κάποιος και ρωτάει αυτό που μόλις έγραψες δεν πάει γυρεύοντας να του την πείς? Θα πειραχτεί η ευαισθησία του? ας ξεστραβωνόταν λίγο! Αν δεν καταλαβαίνει κάποιος ας ρωτήσει. Καλύτερα να διαβάσει και να πεί δεν καταλαβαίνω τι λέτε παρά να γράψει στα @@ του ότι έχουν πει όλοι οι υπόλοιποι και να πετάξει μιά βλακεία "Φιλαράκια στα επόμενα 10' θέλω να γαμήσω σε μασάζ. Έχετε κάτι καλό?"
Έχεις πμ.ρε παληκαρια πηγα αυριο θα δοσω το τηλεφωνο της γιατι δεν το εχω μαζι μου τωρα.
Με παρεξήγησες! Μόνο για λόγους πληρότητας της ιστορικής καταγραφής!![]()

Υποψιάζομαι κι εγώ οτι η Αλίνα η παλιά έχει γίνει Λάουρα....Εχω να πάω 3-4 μήνες αλλά θυμάμαι μια καστανή ψηλή κοπέλλα,με μακρύ μαλλί,ωραίο σώμα,που έκανε καλό μασαζ και καλή μπριζόλα.Λέμε την ίδια? αυτές αλλάζουν ονόματα κάθε μέρα...

μηπως υπαρχει πουθενα καμια θεραπιδα με κολαν;;καλτσον ολοκληρο οχι μεχρι τα γονατα...;;;

μηπως υπαρχει πουθενα καμια θεραπιδα με κολαν;;καλτσον ολοκληρο οχι μεχρι τα γονατα...;;;

αλλά και λόγοι μάρκετινγκ. Πως λέμε για παράδειγμα η Telestet έγινε Wind και μετά ΤΙΜ. Όλα για τον γκατζετάκια πελάτη! Ακόμα και το ξαναζεσταμένο φαγητό σε καινούρια συσκευασία, πουλάει σαν φρέσκο! Μόνο μετά την πρώτη πηρουνιά (ή μπριζολιά) καταλαβαίνεις τη μούχλα, μπίχλα, σκουλαμέντρα.