Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
υπαρχει θρεντ επι του θέματοςΑύριο κυριακή ποια είναι ανοιχτα ρε παιδιά σε κέντρο και περιχωρα?
χλωμοkebaaap εισαι θεοΣ
Έξυπνο φίλε αλλά...
Άντε το πάω από την αρχή...
Σολωμού 54, 6ος, ξέρει κάποιος ποιες θεραπέυτριες θα συναντήσει κάποιος εκεί αν το επισκεφθεί;
By the way, ke ZERO καλο θα ειναι να γινει τελικα μονιμο το θρεντακι περι Κυριακων και αργιων γιατι πεφτει συχνα η ερωτηση
νομίζω ότι κάνεις λάθος. Έχει, αλλά είναι σε συγκεκριμένα μπουρδέλα, και είναι λίγες. Η μεγάλη πλειονότητα είναι κανονικές γυναίκες.
Μαλιστα της ειπα ότι δε με πειράζει αν δε κάνει full αλλα τουλάχισον να υπάρχει φραπές. Αφού το σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε μου είπε ότι κάνει μονο μασαζ, οπότε και εγώ τα μάζεψα και εφυγα ρίχνοντας μαύρο στο συγκεκριμένο κατάστημα που μάλλον μας κοροιδεύει. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις

Αρχηγέ μία διευκρίνηση αν θέλεις. Δοκίμασες ή απλώς μεταφέρεις την πληροφορία για την αγγελία?στα νεα υπαρχει αγγελια πανεμορφη μασεζ νεαρη.
ειναι στα ιλυσια πολυ καλο 70 φραπε με μασαζ και 20 επιπλεον για φουλ.
κοιταχτε ειναι ελληνιδα.
Η Κυριακή αντισταθμιζει τις περιορισμενες επιλογες σε μαγαζια και τεμαχια, με ανεση χρονου, ειδικα εκει στη μεσημεριανη σπαριλα 2-4 μμ που δεν κουνιεται φυλλο ουτε κουδουνια χτυπανε ουτε τπτ. Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη εμπειρια μεχρι τωρα.Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις
δίπλα δίπλα είναι πήγαινε και στα δυομια βοηθεια σασ παρακαλς...
φρατζη η καλλιροησ?????

σαν πιο εμπειροι εχετε να προτεινετε κατι??