You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (0 μέλη και 243 επισκέπτες)
sokoflikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.147
- Πόντοι
- 481
Συμφωνώ!!Από σώμα μέτρια πράγματα αλλά από κάβλα είναι μια χαρά
Τίμια επιλογή που προσπαθεί να ισορροπήσει με τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Όχι άσχημο σώμα αλλα η περιφέρεια και τα πόδια ειναι αρκετά γεματα
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 24.086
- Πόντοι
- 8.346
μόνο αλβανίδα δεν ήταν...Με αυτά που γράφτηκαν η Άννα του Νιρβάνα έκανε ακαπ και κρεμπιεδες και γι'αυτό την έδιωξαν. Αυτές οι αλβανίδες ρε παιδί μου στο μουνι τους ,όλα για τα λεφτάούτε την υγεία τούς δεν κοιτάνε.
Arxontas tou skotous
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 55
- Like
- 9.351
- Πόντοι
- 8.236
Mηπως οπαδός των Ρομα??μόνο αλβανίδα δεν ήταν...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 24.086
- Πόντοι
- 8.346
ούτε... από κάποια σοβιετική δημοκρατία ερχόταν το κορίτσι, και όντως ήταν εξαιρετική στο δωμάτιο χωρίς να ζητήσει ποτέ τίποτε έξτρα... δυστυχ΄΄ως κώλο δεν έδινε...Mηπως οπαδός των Ρομα??
Arxontas tou skotous
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 55
- Like
- 9.351
- Πόντοι
- 8.236
Δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω......ούτε... από κάποια σοβιετική δημοκρατία ερχόταν το κορίτσι, και όντως ήταν εξαιρετική στο δωμάτιο χωρίς να ζητήσει ποτέ τίποτε έξτρα... δυστυχ΄΄ως κώλο δεν έδινε...
Μένει ως ανάμνηση προς το παρόν εκτος αν έχουμε επανεμφάνιση σε αλλο μαγαζί ή ως ind στο μέλλον.......
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 24.086
- Πόντοι
- 8.346
δούλεψε ως Λίλια στο στούντιο 12 για καιρό και μετά με άλλο όνομα Πωλίνα στο Αlien Girls...Δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω......
Μένει ως ανάμνηση προς το παρόν εκτος αν έχουμε επανεμφάνιση σε αλλο μαγαζί ή ως ind στο μέλλον.......
πρέπει να έχει αποσυρθεί μάλλον, είχε πάρει και κιλά προς το τέλος του 23
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 99
- Like
- 13.762
- Πόντοι
- 12.586
ουπς! το όνομά της, αν το ξέρεις;Εχει γνώμη κανείς για την Φιλιππινέζα που δουλεύει στην Μάρνης 28?
Μήπως καλέ μου φίλε μπέρδεψες την Άννα την ψηλή την ξανθιά νομίζω από Λευκορωσία που έκανε πάταγο όταν πρωτοήρθε με την Άννα την μελαχρινή την petite για την οποία γίνεται η κουβέντα;ούτε... από κάποια σοβιετική δημοκρατία ερχόταν το κορίτσι, και όντως ήταν εξαιρετική στο δωμάτιο χωρίς να ζητήσει ποτέ τίποτε έξτρα... δυστυχ΄΄ως κώλο δεν έδινε...
Λέγεται Λούλου και πρέπει πρώτα να την δεις. Αν σου αρέσει και περάσεις μαζί της κάνει τα πάντα όλα εκτός πρωκτικό και είναι πολύ submissive φάσηΕχει γνώμη κανείς για την Φιλιππινέζα που δουλεύει στην Μάρνης 28?
ΈτσιΜήπως καλέ μου φίλε μπέρδεψες την Άννα την ψηλή την ξανθιά νομίζω από Λευκορωσία που έκανε πάταγο όταν πρωτοήρθε με την Άννα την μελαχρινή την petite για την οποία γίνεται η κουβέντα;
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 24.086
- Πόντοι
- 8.346
Η Άννα η μελαχρινή η πετίτ έκανε ακάποτα? για λέγε για λέγε...Μήπως καλέ μου φίλε μπέρδεψες την Άννα την ψηλή την ξανθιά νομίζω από Λευκορωσία που έκανε πάταγο όταν πρωτοήρθε με την Άννα την μελαχρινή την petite για την οποία γίνεται η κουβέντα;
δηλαδή όλες οι πουτ-Άννες του δίνουν και καταλαβαίνουν...
εγώ ναι για την ψηλή με το κοντό καρέ μαλλί μίλησα
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.293
- Πόντοι
- 1.436
Online: 20721 επισκέπτες & 426 μέλη.
NED 2-2 JPN.
Ρε σεις, κανείς σας δεν βλέπει Μουντιάλ;
NED 2-2 JPN.
Ρε σεις, κανείς σας δεν βλέπει Μουντιάλ;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 506
Δεν εμφανιζεται επισημα στο site του μαγαζιουΛέγεται Λούλου και πρέπει πρώτα να την δεις. Αν σου αρέσει και περάσεις μαζί της κάνει τα πάντα όλα εκτός πρωκτικό και είναι πολύ submissive φάση
Την είχα συναντήσει μερικές φορές πριν πάει Μάρνης, δεν θυμάμαι τώρα σε ποιο, έχουν περάσει χρόνια. μου είχε δώσει το τηλέφωνο της. την είχα πάρει τηλέφωνο για να βρεθούμε, απάντησε η ίδια, δεν μπορούσε. στην δεύτερη απόπειρα απάντησε η 'προϊσταμένη' της Μάρνης και άρχισε ερωτήσεις, που το βρήκα κλπ., δεν απάντησα, δεν ξανά επιχείρησαΔεν εμφανιζεται επισημα στο site του μαγαζιου
Heavywash
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.967
- Πόντοι
- 5.636
Εγώ μίλησα για την αδύνατη κοντουλα που είναι όντως αλβανίδα. Ακαποτα με Α κεφαλαίο, έχουν βγεί οι μύστες σάν τα κυνηγόσκυλα στην γύρω περιοχή και την ψάχνουν.Η Άννα η μελαχρινή η πετίτ έκανε ακάποτα? για λέγε για λέγε...
δηλαδή όλες οι πουτ-Άννες του δίνουν και καταλαβαίνουν...
εγώ ναι για την ψηλή με το κοντό καρέ μαλλί μίλησα
Έχετε μπερδέψει τις κωλοτρυπίδες σας κύριοι! σε κανένα στούντιο δεν δούλευε η κοπέλα και δεν ήτανε από σοβιετική χώρα .από την Αλβανία είναι! Και πέρα από το απίθανο γαμιση που κάνει είναι και γαμω τα άτομα!δούλεψε ως Λίλια στο στούντιο 12 για καιρό και μετά με άλλο όνομα Πωλίνα στο Αlien Girls...
πρέπει να έχει αποσυρθεί μάλλον, είχε πάρει και κιλά προς το τέλος του 23
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 24.086
- Πόντοι
- 8.346
Ρε συ παπάρα διάβασε και λίγο παραπάνω…Έχετε μπερδέψει τις κωλοτρυπίδες σας κύριοι! σε κανένα στούντιο δεν δούλευε η κοπέλα και δεν ήτανε από σοβιετική χώρα .από την Αλβανία είναι! Και πέρα από το απίθανο γαμιση που κάνει είναι και γαμω τα άτομα!
Είπαμε υπήρχε και άλλη Ακα Άννα στο μαγαζί… παλαιότερα
Έχω την εντύπωση ότι η Λαρίσα τους κάνει συνέντευξη και ρωτάει «ακάποτα γαμιέσαι;»
«Μα φυσικά»
«Θα σε φωνάζουμε Άννα»
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 872K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K